• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni bunaltıyorsun dedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksgl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
15
0
6
23
merhabalar sitede yeniyim:)
Ben uzun süredir depresyonla uğraşıyorum ve 22 yaşındayım. Sevgilimle 1.5 senedir çıkıyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilimin beni ne kadar sevdiğini bilsem de hala içimde şüpheler oluşuyor ve istemeden bunu ona yansıtıyorum. Geçmiş meseleleri açıyorum ve gelecekten karamsar bi ruh haliyle bahsediyorum. Bu yüzden sevgilim bir daha kendini düzeltmezsen uzun bir süre konuşmam seninle dedi. Beni darlatıyorsun dedi, sıkılıyorum senden dedi. Benim uzun süre ilaç tedavisi aldığımı biliyor ve hastasın sen deyip aşağıladı. Hastalığın geçsin öyle evlenmeyi düşünelim bence dedi. Bende tabii on kat üzüldüm. Onu sıkmamak için neler yapabilirim? Sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum ve düşündüğümü hemen söyleyen biriyim. Kendimi nasıl tutabilirim? benim gibi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.

. Benim uzun süre ilaç tedavisi aldığımı biliyor ve hastasın sen deyip aşağıladı.
Canim yasin cok kucuk. Sana bir abla tavsiyesi su cumleyi kuran adamdan sen ayril. Hayatta hepimiz ruhsal ve fiziksel hastaliklar yasayabiliriz. Boyle zamanlarda senin elini tutup destekleyen birini istemez misin?

Adamın sizi eziklemesi buyuk sorun,bunu görmezden gelip aşigimda aşığım diyorsunuz başınız ilerde çok ağrır.Ayrica tedavinizi olun bu süreçte sizi dibe iten herşeyden uzaklaşın . Önce kendiniz için çabalayın,deneyim olsun ilişkide bu kadar baskıcı olmayın,iyi bir adamla birlikte olun,eski ilişkide yaptığınız hataları tekrarlamayin.......

25 yaşındayım 22 yaşına geri donebilsem keşke.
Çok erken daha evlilik için. Adama gelince o adamdan uzak dur. Sinir ve öfkeyle dahi söylese de başladığı zaman sonu gelmiyor kelimelerinin.
Daraltmis bunaltmis olabilirsin kimse istemez sürekli olumsuz aşağıya çekilen birini ama tahmin ediyorum ki kimsede çok sevdiği birne öyle bir cümle kurmaz.

Ben uzun süredir depresyonla uğraşıyorum ve 22 yaşındayım. Sevgilimle 1.5 senedir çıkıyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilimin beni ne kadar sevdiğini bilsem de hala içimde şüpheler oluşuyor ve istemeden bunu ona yansıtıyorum. Geçmiş meseleleri açıyorum ve gelecekten karamsar bi ruh haliyle bahsediyorum. Bu yüzden sevgilim bir daha kendini düzeltmezsen uzun bir süre konuşmam seninle dedi. Beni darlatıyorsun dedi, sıkılıyorum senden dedi. Benim uzun süre ilaç tedavisi aldığımı biliyor ve hastasın sen deyip aşağıladı. Hastalığın geçsin öyle evlenmeyi düşünelim bence dedi. Bende tabii on kat üzüldüm. Onu sıkmamak için neler yapabilirim? Sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum ve düşündüğümü hemen söyleyen biriyim. Kendimi nasıl tutabilirim? benim gibi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.
Geçmiş meseleler nedir? Hala içinizde neden şüpheler var? Belki bu ilişki sizi hasta ediyor?

Geçmiş meseleler nedir? Hala içinizde neden şüpheler var? Belki bu ilişki sizi hasta ediyor?
Geçmiş meseleler şöyle ki ben çok fazla kıskanç birisiyim. Zamanında konuştuğu flörtleştiği insanları yüzüne vuruyorum yapmamam gerekiyor sonuçta bunlar benden önceydi ama elimde değil işte sürekli düşünüyorum. Sonra da ona çıkışıyorum.

Adamın sizi eziklemesi buyuk sorun,bunu görmezden gelip aşigimda aşığım diyorsunuz başınız ilerde çok ağrır.Ayrica tedavinizi olun bu süreçte sizi dibe iten herşeyden uzaklaşın . Önce kendiniz için çabalayın,deneyim olsun ilişkide bu kadar baskıcı olmayın,iyi bir adamla birlikte olun,eski ilişkide yaptığınız hataları tekrarlamayin.......
Haklısınız öncelikle tedavimi olup bana yük oluşturan her şeyden kurtulmam gerekiyor. Benim için zor belki ama yapmam lazım çok teşekkür ederim.

Geçmiş meseleler şöyle ki ben çok fazla kıskanç birisiyim. Zamanında konuştuğu flörtleştiği insanları yüzüne vuruyorum yapmamam gerekiyor sonuçta bunlar benden önceydi ama elimde değil işte sürekli düşünüyorum. Sonra da ona çıkışıyorum.
Bende olumsuz diyince, geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı, ilerde nasıl olucak fln bunları takıyorsun sandım..
yanii senden önce flörtleştiği şeyleri niye yüzüne vuruyorsunki. Sonuçda eski ve senden önceee..

Bende çokkk aşırı kıskanç biriydimm. Sonra farkettimki sokağa çıktığında kimse üstüne atlamıyor.. amannn dedim saldım😃
Bu devirde Kafaya takıcak düşüncek en son konular bunlar cidden..

Terk edersen sıkıntısi kalmaz bence.

Bende olumsuz diyince, geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı, ilerde nasıl olucak fln bunları takıyorsun sandım..
yanii senden önce flörtleştiği şeyleri niye yüzüne vuruyorsunki. Sonuçda eski ve senden önceee..

Bende çokkk aşırı kıskanç biriydimm. Sonra farkettimki sokağa çıktığında kimse üstüne atlamıyor.. amannn dedim saldım😃
Bu devirde Kafaya takıcak düşüncek en son konular bunlar cidden..
Kendisi de öyle söylüyor beni fazla ciddiye alıyorsun, kimsenin benimle ilgilendiği yok diyor. Cidden salmam gerekiyor bunu anladım😅

Henüz 22 yaşındasınız çok gençsiniz. Kendinizi her anlamda iyi hissetmeden ve birlikte oldugunuz insandan emin olmadan evliligi düsünmeyin.

Henüz 22 yaşındasınız çok gençsiniz. Kendinizi her anlamda iyi hissetmeden ve birlikte oldugunuz insandan emin olmadan evliligi düsünmeyin.
Tamamiyle kestirip atmak da istemiyorum en iyisi akışına bırakmak olacak çünkü benim ilk sevgilim o yüzden her şeyi onunla yaşadım. Önce kendimi hazır hissetmem gerekiyor çevre baskısına kulak asmadan. Gününüz güzel geçsin çok teşekkür ederim yazdıklarınız için🧡

Kendinize güveniniz o kadar yok ki değil şimdiki ayrılıp başkası olsa o da aynısı olur.
O yüzden önce bunun çaresine bakın.

Tutun ki başkasıyla ilgileniyor.
Gitmek isteyene kırk düğüm halatla bağlasan durmaz, kalmak isteyene saç teli yeter misali..

Kendinize güveniniz o kadar yok ki değil şimdiki ayrılıp başkası olsa o da aynısı olur.
O yüzden önce bunun çaresine bakın.

Tutun ki başkasıyla ilgileniyor.
Gitmek isteyene kırk düğüm halatla bağlasan durmaz, kalmak isteyene saç teli yeter misali..
Maalesef sorunum da bu zaten özgüven eksikliği. ailemden hiçbir zaman göremediğim sevgi ve destek yüzünden ayrıca şiddet de cabası 7 yaşımdan beri tedavi görüyorum.

Sizin güveniniz yok ki o yüzdende adamı darlıyorsunuz. Geçmişinde illa ki birileri oldu şuanda iletişimde değilse sizi ilgilendirmez. Eğer ben geçmişimde ki kişiyle iletişimde değilsem ve karşımdaki bunu yüzüme vuruyorsa ona tek şunu derim 'KAPI ORADA' durduk yere kendiniz problem çıkarmışsınız.

Back