Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Kadınları mal olarak bi adam yani kocam da yapsa ayrilirim bu kadar net.

Tamam arkadaş çevresi bozuk olabilir.
oraya kadar niye gitmiş hem.
evde dursaymış
kapının önünde beklicekmişte dayanamamış
en nefret ettiğim sey aldatılmaktır.
Allahım herkesi iyi insanlarla karşilaştırsın.

Direk ayril sonucta evlensende bu adamin bunu terar yapmayacagi ne malumm onunla ilgilendiginiz zaman hep o kadinla yaptiklari aklina gelir zaman neyi cozmemiski unutursun elbet

Öncelikle geçmiş olsun... Konuya gelelim bunu yapması KESİNLİKLE YANLIŞ ama bi taraftanda vicdanına yenik düşerek sana itiraf etmiş durumu bu bana göre seni deli gibi seviyor manasına geliyor.Bence iyi düşün....

Cok fazla ön yargılı davranmazdım açıkcası. Herkes hata yapabilir ayrıca pişman olmus ders almış ki sana anlattı. Anlatmayabilirdi de bu onun dürüst kişiliği olduğunu gösterir.Ayrıca evli değilsiniz yatak muhabbetiniz de yok anladıgım kadarıyla erkeklerin bu tip ihtiyaçları olur arkaşlarına uymuş belliki.. Bi şans daha verin derim

cok üzüldüm senin adina gercektende cok zor bir durum
öncelikle dürüst oldugu icin kutluyorum cünki böyle bir durumu itiraf etcek yürek vicdan fazla insanlarda yok. isteseydi söylemezdi senin ruhun bile duymazdi ve öylece devam ederdiniz
ama tabiki yinede bi esseklik yapmis keske uymasaydi arkadaslarina.
düsünmen lazim sans versen bunlari unutacakmisin veya sürekli hep kafasinami vuracaksin
kendin icin hangisi saglikliysa onu yap ama öncelikle zamana ihtiyacin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…