Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

Kendide gittigine pişman olmuştur sanırim.Çoğu erkek deneyimlemek için bir kez olsa da gider. Kiminin midesi kaldirmaz kimisinin hassastir duygulari pişman olur.Dürüstçe anlatmış.Birdaha gitmeyeceğine eminseniz ayrilmayin. Dürüst davranmiş bence gizlememiş sonuçta.Bu da birşey. Siz bilirsiniz tabi.Anlatmayabilirdi de.Saf mı biraz?

Baska bir kadinla aldatsa bile ayrilmaniz gerekirken, geneleve gidip kadin vucudunu satin alan basiretsiz bir adami affetmeyi dusunmuyorsunuz degil mi?
Yine nefsine yenik duserse ya size hastalik bulastirirsa?
Biraz mantiginizi one alin.

Bir akrabamin oğlu var 10 yasinda.Çocuk merakli babasina sorular soruyor.Daha bir çocuk.Babasi 18 yasina basar basmaz oraya göturecegine söz vermiş.Şok olmuştum tabi.Bazi erkeklerde erkekliğe adim icin bu bir gelenek midir nedir bilemedim.Yanliş adres bana göre.

Cocugun annesinin haberi var mi
Ya hastalik kaparsa diye insan evladini dusunmez mi ya aklim almiyor.

Sandigin kadar iyi biri degilmis demek ki...
Bir kere yapan bir daha yapar,eger affedersen ayni seyi yine yasarsin

Cocugun annesinin haberi var mi
Ya hastalik kaparsa diye insan evladini dusunmez mi ya aklim almiyor.
Bunlari bana cocuk anlatti annesine söylemedim.Babam beni buyüyunce göturecek diye simdiden hayal kuruyor.Belki annesinin haberi yoktur.Kesinlikle bende evladimin böyle bir yola girmesini istemezdim.

Bunlari bana cocuk anlatti annesine söylemedim.Babam beni buyüyunce göturecek diye simdiden hayal kuruyor.Belki annesinin haberi yoktur.Kesinlikle bende evladimin böyle bir yola girmesini istemezdim.
Annesine soyleyin lutfen anne buna kayitsiz kalamaz
Cocukta psikolojik tramvaya bile sebep olabilir

Geneleve gitmek bana çok çirkin geliyor. biriyle tanışır birlikte olur vs bir nebze daha kaliteli diyeceğim de genelev...

Artık geriye dönüp bakmaya lüzum yok hayatınıza devam edin.

hem aldatmış, hem de bi kadının bedenini parayla satın alacak kadar aşağılık biriymiş, hem de arkadaşlarının gazına gelebilecek kadar iradesiz, hem de arkadaşlarının

bi erkekte bulunmaması gereken özellikler bunlar.

bir de hastalık kaptıysa ya? prezervatif kullansa bile çoğu bulaşıcı hastalık geçebilir ve hpv gibi ilerde sana rahim ağzı kanseri yapabilir.

onun sadakatsizliği senin hayatına sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…