- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi cahide_01_
-
Erkekler talep etmezse genel ev diye birşey zaten olmaz. O kadınlar kadar talep edenlerde pislik...Ayyy pislik..ramazan ramazan.hic mi utanmamış.o pis kadınlarla nasıl beraber olmuş
Ikisi de onursuzca..Hayatinda birisi varkengeneleve gidecek kadar çaresiz erkeklere acıyorum sadece..
biriyle tanıştım gece birlikte olduk dese daha onurluca..
Cocugun annesinin haberi var miBir akrabamin oğlu var 10 yasinda.Çocuk merakli babasina sorular soruyor.Daha bir çocuk.Babasi 18 yasina basar basmaz oraya göturecegine söz vermiş.Şok olmuştum tabi.Bazi erkeklerde erkekliğe adim icin bu bir gelenek midir nedir bilemedim.Yanliş adres bana göre.
En pisliği zaten o kadınlarla birlikte olanlar ...Erkekler talep etmezse genel ev diye birşey zaten olmaz. O kadınlar kadar talep edenlerde pislik...
Bunlari bana cocuk anlatti annesine söylemedim.Babam beni buyüyunce göturecek diye simdiden hayal kuruyor.Belki annesinin haberi yoktur.Kesinlikle bende evladimin böyle bir yola girmesini istemezdim.Cocugun annesinin haberi var mi
Ya hastalik kaparsa diye insan evladini dusunmez mi ya aklim almiyor.
Annesine soyleyin lutfen anne buna kayitsiz kalamazBunlari bana cocuk anlatti annesine söylemedim.Babam beni buyüyunce göturecek diye simdiden hayal kuruyor.Belki annesinin haberi yoktur.Kesinlikle bende evladimin böyle bir yola girmesini istemezdim.
Kac tane uyelik aldi toptan ipden engelleme olsa keske
Bugün üye olmuş ve tek mesaj,millet birbirine düşsün diye açılmış bir konu bence...Kac tane uyelik aldi toptan ipden engelleme olsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?