sevgilim beni aldatıyor olabilir mi?

1 değil 2 değil 3 tane, o da görünen daha kaç tane sevgilisi var kim bilir. Bu erkeklerde neden Allah korkusu olmuyor anlamıyorum.

1 değil 2 değil 3 tane, o da görünen daha kaç tane sevgilisi var kim bilir. Bu erkeklerde neden Allah korkusu olmuyor anlamıyorum.

3 değil 4 tane. bugün bi gerçeği daha öğrendim arkadaşımdan.

haklısınız. şimdi baktım, kapattım dediği instagram hesabına tarih yazıp kalp koymuş. arkadaşımla aynı otobüstelermiş. bi kızla adını yazıp kalp koymuş, sonra adını karalamış.

arkadaşıyla arasında geçen diyalog.
arkadaşı: sen şu İ'yi (oynattığı bi kız) naptın?
sevgilim: bıktım artık onlardan. biri whatsapptan, diğeri instagramdan yazıyor. hepsine yol vericem.

aralarında geçen diyalog bu. bugün de okulda bana bakıp bakıp duruyordu şerefsiz. bütün arkadaşlarım ona karşı bi tavır takındılar. hatta bana git konuş diyenler oldu, ben istemedim. büyüklük bende kalsın, en iyisi umursamamak.

Intikam falan alma kizlara da anlatma. O kizlar biliyir zaten. Her kadin aldatildigini farkeder. Akilli ve onune bakacak birine benziyorsun zaten. Basa gelen her kotuluk bir derstir aslinda. Kendin disinda kimseye guvenme. Hele bu devirde bir erkege asla tamamen guvenme. Insan sevdigi zaman yalani zor algilar ama bu sana tecrube oldu ve yalanciyi ayirt edip ona gore sececeksin.

aynen öyle, ve bence en iyi intikam mutlu olmaktır o şerefsiz er geç cezasını çeker zaten, Allah'ın adaletinden şüphem yok. intikam falan çocukça geliyor bana, ayrıca intikam alayım derken başımı belaya sokmak istemiyorum ne hali varsa görsün ona diğer sevgilileriyle mutluluklar. ben beni seven insanlarla mutluyum

Kiz sevgilisini kiskandirmak icin yazmis oyle dedi sevgilim

Benim eski sevgilimin de sayfasına bi kız kalp atıyordu zamanında
. ben hesap sorduğumda sana söylenen cevabı duymuştum ve inanmıştım. Yıllar sonra sevgilimin kuzeni eski sevgilimin ve o kizin arasında bir şey geçtiğini bana itiraf etmişti. Ne safmışım bence kıza sor. sevgili olarak bunu sormaya hakkının olduğunu düşünüyorum. Onun disinda Benimkinin 3 ay 2 sevgilisi vardı. Kıza sorsan ona sevgisini hissettirmis ve güven vermiş. Bana sorsan da aynısı. Ah valla kimseye güven yok

sormaya gerek kalmadı her yerden engelledim onu. ne hali varsa görsün, uğraşamam. ben daha iyilerine layığım.

bi ara o kızın adının yanına kalp koyup snap atmıştı. sadece 2 değil 3 değil tam 4 tane sevgilisi var gerizekalının

Çok dikkatli ol, ii yapmışsın. Aynen öyle. Zaten çok mantıklı birisi olsaydı, diyelim ki söylediği doğru ve birisini kıskandırmak için yapıldı. Mantikli insan öyle oyunlara gelmez... Başkasının ağzına laf vermez. Rabbim güzel insanlar çıkarsın canım karşına ✌ doğru haraket ettin

ya bu erkekler gerçekten çok saflar ve yalan bulma konusunda çok acemiler aldatırken yakalanıyor, hala daha arkadaşız diye inkar ediyor. benim de erkek arkadaşlarım var, ama aramda her zaman bir mesafe olur. olması gereken de bu

Canım şükür kurtulmuşsun balık burcu Emre kılıklıdan. Bunlar 3-4-5 tane bulur sorsan hepsini severler. Sirf bu yuzden flort etmeyi bile unuttum nefret eder oldum hepsinden

Canım şükür kurtulmuşsun balık burcu Emre kılıklıdan. Bunlar 3-4-5 tane bulur sorsan hepsini severler. Sirf bu yuzden flort etmeyi bile unuttum nefret eder oldum hepsinden

şükürler olsun ki erken gördüm gerçek yüzünü. zaten bu ikizler burcuydu, sigara alkol kullanan, orasını burasını kesen bi tip. iyiki de ayrılmışım

Benimki oyle biriydi ki sadece alkolu sigarasi olsa 7-24 sukrederdim...

tahminime göre %90 uyuşturucu falan da kullandı bu, arkadaş ortamı falan çok pis. bir de bi ara bana saçımı boyadım diye bi erkek resmi atmıştı, resmin internetten bulma olduğu o kadar çok belli ki.
instagram profiline 22.03.2017 ♥ yazmış, böyle yaparak benim onu kıskandığımı falan düşünüyor salak

Iy Allah hepsini kahretsin igreniyorum. Benimki de sanki eifel altindaymis gibi koyunde tarlada fotograf atar ustune keko keko sozler yazardi. Tarih yazma benimkinde de var. Bi bizle tarih yazmaz elin basit cirkin kizlariyla yazarlar zaten

Iy Allah hepsini kahretsin igreniyorum. Benimki de sanki eifel altindaymis gibi koyunde tarlada fotograf atar ustune keko keko sozler yazardi. Tarih yazma benimkinde de var. Bi bizle tarih yazmaz elin basit cirkin kizlariyla yazarlar zaten

valla ya benimle olan tarihini yazmadı beyinsiz, inşAllah o oynattığı kızlar da onu aldatır hayatıma yeni birini istiyorum ama korkuyorum bir yandan da

valla ya benimle olan tarihini yazmadı beyinsiz, inşAllah o oynattığı kızlar da onu aldatır hayatıma yeni birini istiyorum ama korkuyorum bir yandan da

Bak simdi yaziyosun biskolata carlos diye bi uygulama. Reklama girmiyordur insallah telefonu salladikca iltifat ediyor benden ozur dile diyince ozur falan diliyor indir bence biraz sizofrence kabul ama turk erkeginde olmayan ozellikler var iltifat etmek.ozur dilemek gibi falan ego kasiyorum

tamam indiririm
okulda görüyorum millet sevgilisiyle beraber geziye gidiyor, benim ki de anca aldatsın eski sevgilimin fotolarına bakıyorum tam bi kroymuş apaçiymiş ya, tipine bir şey demiyorum ama giyimi falan ne bileyim iyice soğıdım ondan hatta nefret ediyorum. okulda da bakıp bakıp duruyor, bir daha ki sefere kendime düzgün birini bulucam. bana "o çocuk kötü biri, tavsiye etmiyoruz" demişlerdi de inanmamıştım

Ona da bulmuştur bir bahane..

Ona da bulmuştur bir bahane..

onda yalan çok, her şeye bi bahane bulur.

arkadaşıyla arasında geçen diyalog.
arkadaşı: sen şu İ'yi (oynattığı bi kız) naptın?
sevgilim: bıktım artık onlardan. biri whatsapptan, diğeri instagramdan yazıyor. hepsine yol vericem.

o yol vermeden, ben ona yol verdim

Oh çok iyi yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…