- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
-
- Konu Sahibi blankspace1
sevgilisi olan bi insana yürüyorlar ya, cidden hayret ediyorum
Sevgilime sordum dedin ya
Beni aldatıyormusun diye mi sordun?
Yada bu kim diye mi sordun?
Sevgilim diycek hali yok ya...
geçen gün ben de yeğenime evlen benimle yazdım sevgilisi varsa olay olmamıştır umarım
çok yakın arkadaşı ya da yakını olabilir, sevgiliniz verir bunun cevabını.
Eğer sevgiline "aşkım" diyen arkadaşı varsa zaten koşarak uzaklaş
Akraba falan olabilir mi dicem ama kız diyorsun, stalk yap bakalım biraz
hiç bir şey yapmana gerek yok. aldatma degildir. iç.in rahat edecekse erkek ark. bunu sor.bir gün böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi
hoşlandığım çocuk bana geçen hafta çıkma teklifi etti, şuan çıkıyoruz. her şey güzel gidiyor, beni mutlu ediyor bana iltifatlar ediyor falan. az önce instagram hesabına baktım. bi resmine bi kız "Aşkım mısın nesin" yazmış. üstelik sevgilim o hesabı takip ediyor. şuan içime bi huzursuzluk girdi benim panik atağım var, sevgilim de biliyor panik atak olduğumu.
üstelik sevgilim o hesabı takip ediyor. iki ihtimal var: ya aldatıyor, ya kız ona yavşıyor ama benimki yüz vermiyor. cidden şuan çok moralim bozuldu ne yapmam gerek?
hiç bir şey yapmana gerek yok. aldatma degildir. iç.in rahat edecekse erkek ark. bunu sor.
sordum cevap bekliyorum :) kesin eminsiniz değil mi aldatma olmadığına?
ya guzel arkadaşım aldatma olsa ne olur. bunu bitirir yenilerine yelken acarsın.sordum cevap bekliyorum :) kesin eminsiniz değil mi aldatma olmadığına?
ya guzel arkadaşım aldatma olsa ne olur. bunu bitirir yenilerine yelken acarsın.
sanırsın adamın göbegi senle kesildi. yada senin göbegin onunla. genc insanlarsınız.
sevgililk ne demek ? bugun seninle olabilirim ama yarın seninle ayrılabilirimde. sevgilik deneme anlama süresidir.
ayrıca her resim altına yaızlana bakarsak kimse sevgili olmamalı...
ablası ise ? yada kuzeni ise ? yada eski sevgilisi laf olsun diye yazmıiş ise ne yapacaksın ?
sormadan anlamadan bakmadan beni aldatıyor nasıl dersin.
Sen de yaz altina askim diye. Ben aldatildigimi oyle cikarmistim meydana...
kızla uğraşmak istemiyorum
Ne kadar saçma bir bahane bulmuşşimdi konuştuk, kız onun arkadaşıymış. ve sevgilisini kıskandırmak için öyle yorum yapmış. sevgilim de o yorumu sildi....
Ne kadar saçma bir bahane bulmuş
şimdi konuştuk, kız onun arkadaşıymış. ve sevgilisini kıskandırmak için öyle yorum yapmış. sevgilim de o yorumu sildi....
sizce aldatma olabilir mi?
ergemnler ergenler eeergenler... yıl 2017 ama taş devrinde yaşıyorsunuz... o onu kıskandırmak için aşkım yazdı, sen onu kıskandın, öteki cocuk diger kızz kızkandı. ne oluyuor yaa..şimdi konuştuk, kız onun arkadaşıymış. ve sevgilisini kıskandırmak için öyle yorum yapmış. sevgilim de o yorumu sildi....
sizce aldatma olabilir mi?