sevgilim beni aldatıyor olabilir mi?

sevgilisi olan bi insana yürüyorlar ya, cidden hayret ediyorum
sadece sevgilisi olana mı ? Evli adamların peşinde koşan ve bu durumu bile bile bundan hoşnut olan coook insan var ... Neyse sen dur şimdi acele etme bakalım cevabı bekle ona göre davranrsn

geçen gün ben de yeğenime evlen benimle yazdım sevgilisi varsa olay olmamıştır umarım
çok yakın arkadaşı ya da yakını olabilir, sevgiliniz verir bunun cevabını.

geçen gün ben de yeğenime evlen benimle yazdım sevgilisi varsa olay olmamıştır umarım
çok yakın arkadaşı ya da yakını olabilir, sevgiliniz verir bunun cevabını.

arkadaş olmalarına bir şey demiyorum, aşkım demesi sinirimi bozdu baya

hiç bir şey yapmana gerek yok. aldatma degildir. iç.in rahat edecekse erkek ark. bunu sor.

sordum cevap bekliyorum :) kesin eminsiniz değil mi aldatma olmadığına?
ya guzel arkadaşım aldatma olsa ne olur. bunu bitirir yenilerine yelken acarsın.
sanırsın adamın göbegi senle kesildi. yada senin göbegin onunla. genc insanlarsınız.
sevgililk ne demek ? bugun seninle olabilirim ama yarın seninle ayrılabilirimde. sevgilik deneme anlama süresidir.
ayrıca her resim altına yaızlana bakarsak kimse sevgili olmamalı...
ablası ise ? yada kuzeni ise ? yada eski sevgilisi laf olsun diye yazmıiş ise ne yapacaksın ?
sormadan anlamadan bakmadan beni aldatıyor nasıl dersin.

sordum henüz cevap vermedi

kızla uğraşmak istemiyorum

Sevgilin evet aldatiyorum demez. Benimli sozde evlenecekti benimle benden baskasiyla asla hayal dahi kuramazdi. Kiz sagolsun iliskilerinin en ufak detayina kadar anlatti... Gozumde canlandi buzlu canli canli. Yani dogruyu kiz soyler cocuk degil

şimdi konuştuk, kız onun arkadaşıymış. ve sevgilisini kıskandırmak için öyle yorum yapmış. sevgilim de o yorumu sildi....

sizce aldatma olabilir mi?

şimdi konuştuk, kız onun arkadaşıymış. ve sevgilisini kıskandırmak için öyle yorum yapmış. sevgilim de o yorumu sildi....

sizce aldatma olabilir mi?
ergemnler ergenler eeergenler... yıl 2017 ama taş devrinde yaşıyorsunuz... o onu kıskandırmak için aşkım yazdı, sen onu kıskandın, öteki cocuk diger kızz kızkandı. ne oluyuor yaa..

bence aldatma yok. Eğer siz aldatılıyorsanız , otomatik olarak o kız da aldatılıyor birbirinizle , birbirinizin haberi olmadan.
Sevgilinin başka sevgilisi olsaydı ve sen önce davranıp yorum yazsaydın, sonra sevgilin sil deyince siler miydin?
Kız neden sildi? Aa hemen sileyim aşkım sevgilinle aran bozulmasın mı dedi?
Ayrılmayın boş yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…