sevgilim beni aldatıyor olabilir mi?

Aynen öyle saçmalamış resmen ne alaka sevgilisini kıskandırmak için böyle bir yorum yapsın ?
Şuanda son durum nedir peki, bu konu hakkında tekrar konuşmadınız mı

konuşmuyorum, dün en son konuştuğumuzda annesiyle babasıyla kavga etmişlerdi. bugün de okulda bana bakıyordu, bazen de gülümsüyordu.

Yüksek olasılıkla seni hayatından çıkartıp onla devam edecek. Başta kıza sormaliydin . Kıza Ulaş ne varsa anlat, muhatap olmak istemiyorum demek gerçeklerden kaçmak demek. Bu şekilde sadece sen zarar göreceksin.

valla şuan hiçbir şey umrumda bile değil, şuan cidden üzülmüyorum. ne hali varsa görsün şerefsiz. o mal için kendimi üzecek değilim, sonuçta ben seneye üniversiteye gidicem. iş hayatına atılıcam, o zaman karşıma daha iyileri çıkacak

Instagramdan seni engellediğinden emin misin?
Eminsen eger fake bi hesap aç, katikatur replik fotograf vs gibi bi hesap. Onu eklemeden önce baska hesaplari takip et, geri takip yapilan profilleri takip et kalabalık olsun. Sanki onu da rasgele eklemissin gibi yani.
Sonra kizi bul onu da ekle. Bak bakalm begenilerine yorumlarina ne var ne yok

Instagramdan seni engellediğinden emin misin?
Eminsen eger fake bi hesap aç, katikatur replik fotograf vs gibi bi hesap. Onu eklemeden önce baska hesaplari takip et, geri takip yapilan profilleri takip et kalabalık olsun. Sanki onu da rasgele eklemissin gibi yani.
Sonra kizi bul onu da ekle. Bak bakalm begenilerine yorumlarina ne var ne yok

kızı fake hesaptan takip ediyorum, 2 tane resmi var. ikisini de beğenmiş beyefendi.
engellediğine %100 eminim

Yok artık ya. Acayip şanslı bir kızsın bak erkenden farketmişsin çocuğun kumaşını. Boşver sen ondan ayrıl şuan ayrıymışsın gibi yap. O ne yaparsa yapsın. Haber bile verme hatta o kadar.

Allah korumus seni

sevgilimin resmine yapılan yorumlar şunlar:
e: aşkım mısın nesin ya (gözünden kalp çıkan emoji)
s isminde başka bir kız: kızım sana noluyor ya?

daha sonra bu yorumların ikisini de sildi sevgilim... şimdi onu her yerden engelliyorum. ne hali varsa görsün şerefsiz.

ha bu arada bir şey daha ekleyeceğim şimdi geldi aklıma:
bi ara "sigarayı bırakma sebebim♥" diye bi snap atmıştı. bunu sen mi yazdın dediğimde arkadaşım yazdı demişti. yalanmış...

sevgilimin resmine yapılan yorumlar şunlar:
e: aşkım mısın nesin ya (gözünden kalp çıkan emoji)
s isminde başka bir kız: kızım sana noluyor ya?

daha sonra bu yorumların ikisini de sildi sevgilim... şimdi onu her yerden engelliyorum. ne hali varsa görsün şerefsiz.
Oo 3.bi kız daha var demek ki

X