sevgilim beni aldatıyor olabilir mi?

bence aldatma yok. Eğer siz aldatılıyorsanız , otomatik olarak o kız da aldatılıyor birbirinizle , birbirinizin haberi olmadan.
Sevgilinin başka sevgilisi olsaydı ve sen önce davranıp yorum yazsaydın, sonra sevgilin sil deyince siler miydin?
Kız neden sildi? Aa hemen sileyim aşkım sevgilinle aran bozulmasın mı dedi?
Ayrılmayın boş yere.

kız silmedi sevgilim sildi

bir gün böyle bir konu açacağım hiç aklıma gelmezdi :110:

hoşlandığım çocuk bana geçen hafta çıkma teklifi etti, şuan çıkıyoruz. her şey güzel gidiyor, beni mutlu ediyor bana iltifatlar ediyor falan. az önce instagram hesabına baktım. bi resmine bi kız "Aşkım mısın nesin" yazmış. üstelik sevgilim o hesabı takip ediyor. şuan içime bi huzursuzluk girdi benim panik atağım var, sevgilim de biliyor panik atak olduğumu.

üstelik sevgilim o hesabı takip ediyor. iki ihtimal var: ya aldatıyor, ya kız ona yavşıyor ama benimki yüz vermiyor. cidden şuan çok moralim bozuldu ne yapmam gerek? :KK42:
O ne cesaret öyle bence sorgula derim canım kız boş yere neden öyle birşey yazsın bilemedim

Kiza "ya cocukca seyler yapma ailem felan takip ediyor biz cocuk muyuz böyle yorumlar yapma vs." Gibi cumleler kurarak silmis olma ihtimali geldi. Bunun uzerine de kiz ciddiye alip baska yorum yapamaz. Ben olsam direk takip eder sevgilimin fotoğrafının altina boyle bir yorum yapmisiniz ama ben pek anlam veremedm! Die direkt sorardm.

Ah ahh gözümde canlandı koskoca mazi...
Benimde başımdan geçti böyle bir şey
Sadece kalp emojisi atmıştı sormuştum sevgilimde(eski) yanlisikla atmış olabilir tanımıyorum demişti o_Otabi bırakır mıyım bende işin peşini inanmadigim için kıza mesaj attım ve aralarında bişeyler olduğunu öğrendim canım o yüzden sevgilinin söylediği lafa bakma yanı yoksa çok kandırılırsin. Arkadaşı dahi olsa bu samimiyet çok fazla Kizin başka arkadaşı mı kalmamış ? Açıkçası sizde çok rahat bırakıyorsunuz benim sevgilime öyle yorum yapacaklar var yaaaa :kızgın:.

Ah ahh gözümde canlandı koskoca mazi...
Benimde başımdan geçti böyle bir şey
Sadece kalp emojisi atmıştı sormuştum sevgilimde(eski) yanlisikla atmış olabilir tanımıyorum demişti o_Otabi bırakır mıyım bende işin peşini inanmadigim için kıza mesaj attım ve aralarında bişeyler olduğunu öğrendim canım o yüzden sevgilinin söylediği lafa bakma yanı yoksa çok kandırılırsin. Arkadaşı dahi olsa bu samimiyet çok fazla Kizin başka arkadaşı mı kalmamış ? Açıkçası sizde çok rahat bırakıyorsunuz benim sevgilime öyle yorum yapacaklar var yaaaa :kızgın:.

aynen haklısınız, kızın baş harfi E. sevgilim de daha önce "E aşk♥" diye snap atmış

olsun. Yine de aynı düşüncedeyim. Sevgilin sildikten sonra, o kız sevgilisi olsa, tüm fotolara yorum yazmaya başlar pisligine de olsa. Bi bak bakalım .
bakamadım beyefendi beni instagramdan engellemiş. bir de instagramı kapattım diyor, ama kullanıcı adını yazdığımda masaüstü bilgisayardan görebiliyorum. beni enayi zannetti galiba...

Yaslarinizi ogrenebilir miyim?
ben 17 o 18

Kiza "ya cocukca seyler yapma ailem felan takip ediyor biz cocuk muyuz böyle yorumlar yapma vs." Gibi cumleler kurarak silmis olma ihtimali geldi. Bunun uzerine de kiz ciddiye alip baska yorum yapamaz. Ben olsam direk takip eder sevgilimin fotoğrafının altina boyle bir yorum yapmisiniz ama ben pek anlam veremedm! Die direkt sorardm.

açıkcası sevgilimin söylediği bana hiç inandırıcı gelmiyor, erkek milleti bu güven olmaz...

Yüksek olasılıkla seni hayatından çıkartıp onla devam edecek. Başta kıza sormaliydin . Kıza Ulaş ne varsa anlat, muhatap olmak istemiyorum demek gerçeklerden kaçmak demek. Bu şekilde sadece sen zarar göreceksin.

açıkcası sevgilimin söylediği bana hiç inandırıcı gelmiyor, erkek milleti bu güven olmaz...

Aynen öyle saçmalamış resmen ne alaka sevgilisini kıskandırmak için böyle bir yorum yapsın ?
Şuanda son durum nedir peki, bu konu hakkında tekrar konuşmadınız mı

X