Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

O öyle derse siz de böyle dersiniz. Haklı olan sizsiniz. İyi yapmışsınız da. Çikolata diyince kadın cinsel organı algılayamadım ne alaka ki? Bence ters ilişkiyi kastetmiş hani çikolata=Dışkı

Bazı hadsizler var maalesef. Daha 17 yaşındayken doktorun biri muayene ettikten sonra yılışık yılışık konuşup numaramı istemişti. O yüzden konu bana inandırıcı geldi :/

Tabiki yapmıyorlardir buradaki doktor değişik cinsel hastalıklar olduğu için bir ihtimal veriyorum yapmıştır diye ama yapmaması gerekiyor normalde. biri gidip şikayet etse uyarı uzaklaştırma alabir bunu nasıl göze alır ki bir doktor.

Ya demek ki samimi konusmuslar zaten adam sormak zofunda cinsel ilişki yasayıp yasamadıgını.Ama sorus sekli cok laçka belki de utanmasın diyedir bilmiyorum

O öyle derse siz de böyle dersiniz. Haklı olan sizsiniz. İyi yapmışsınız da. Çikolata diyince kadın cinsel organı algılayamadım ne alaka ki? Bence ters ilişkiyi kastetmiş hani çikolata=Dışkı
Ben öyle düsünmemistim acıkcası ama olabilir keske direkt sorsaymıs ya cikolata ne

Uroloji doktorlarinin hepsinin erkek olmasi hasta profillerininde genellikle erkek hastalardan olusmasi onlarin bu bel alti konusmalari normalleri, hasta dr. Ilişkisi onlari ilgilendirir burdakiler sikayet etseymis falan demisler ne diyeyim iliskiniz konusunda da her iliskinin dinamitleri farklidir burda ne yazsakta onun düşüncelerini degisteremeyiz sizde bu donemi sakin gecirin akışına bırakın bu konu üzerinde cok konusmayin

Ya demek ki samimi konusmuslar zaten adam sormak zofunda cinsel ilişki yasayıp yasamadıgını.Ama sorus sekli cok laçka belki de utanmasın diyedir bilmiyorum
Boş ver sen doktoru adamın cinsel ilişkiyle bulaşmış budurumda sen aldatılmış oluyorsun topuğuna sıkmış sevgilin sana anlatarak

Yok maalesef . Benim yaşadığım ülkede genel anestezi yapılıyor burun ameliyatlarında . Ayrıca ben estetik hemşiresi değilim. Sen şu eski üyelik ismini hala söylemedin ???
Benimki büyük birşey değildi burundan et alındı konkakar yakıldı lazerle ondan lokal oldu büyük ameliyatlarda genel yapılıyor Burda'da

Doktor bir garipmiş.doktor böyle saçma espriler yaptıysa sevgiliniz siz ne demek istiyorsunuz ben böyle şeylerden hoşlanmam demezdi herhalde o da katılmıştır saçma sapan konuşmuşlar işte.size de ilginç bir durum olunca anlatmıştır.sizin söyledikleriniz de hoş degil ama bunun karşılığında size kızıp konuşmak istemezdi aranız bozulurdu falan .direk ayrıldıysa az cok niyeti vardı bence.bir de cinsel hastalığı varsa zaten boşverin sanki öyle görünüyor

Bu muhabbet arkadaşlarıyla geçmiştir. Doktora da demiştir cinsellik yaşadım ondan mı mantar kaptım, ya da doktor buna demiştir cinsellikten diye. Belki doktor değil de o bile doktora, genç ve dinamikmişse, "çikolata yedim" demiştir.
Aldatılmanız çok büyük ihtimal.
Her türlü gideri var hikayenin, gerçekse.

Yok maalesef . Benim yaşadığım ülkede genel anestezi yapılıyor burun ameliyatlarında . Ayrıca ben estetik hemşiresi değilim. Sen şu eski üyelik ismini hala söylemedin ???
Reis tamam erkegim rahatladın mı hahaha taktı ya djdj söylemiyorum ayrıca zorunda mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…