- Konu Sahibi orkidegibi
-
Bazı hadsizler var maalesef. Daha 17 yaşındayken doktorun biri muayene ettikten sonra yılışık yılışık konuşup numaramı istemişti. O yüzden konu bana inandırıcı geldi :/evet ameliyatta devamlı konuşur birbirine yakın olan doktorlarrr.bunda bir şey yok.ameliyatlar uzun sürüyor çünküü.orda stres atıyorlarrr aynı bizim burda konuştuğumuz gibi.ama belaltı sohbet yapmıyorlardır değil mii?
Lokal anesteziyle oldumNasıl yani ? Narkoz almadan mı ameliyat oldunuz ?
Tabiki yapmıyorlardir buradaki doktor değişik cinsel hastalıklar olduğu için bir ihtimal veriyorum yapmıştır diye ama yapmaması gerekiyor normalde. biri gidip şikayet etse uyarı uzaklaştırma alabir bunu nasıl göze alır ki bir doktor.evet ameliyatta devamlı konuşur birbirine yakın olan doktorlarrr.bunda bir şey yok.ameliyatlar uzun sürüyor çünküü.orda stres atıyorlarrr aynı bizim burda konuştuğumuz gibi.ama belaltı sohbet yapmıyorlardır değil mii?
Ya demek ki samimi konusmuslar zaten adam sormak zofunda cinsel ilişki yasayıp yasamadıgını.Ama sorus sekli cok laçka belki de utanmasın diyedir bilmiyorumTabiki yapmıyorlardir buradaki doktor değişik cinsel hastalıklar olduğu için bir ihtimal veriyorum yapmıştır diye ama yapmaması gerekiyor normalde. biri gidip şikayet etse uyarı uzaklaştırma alabir bunu nasıl göze alır ki bir doktor.
Ben öyle düsünmemistim acıkcası ama olabilir keske direkt sorsaymıs ya cikolata neO öyle derse siz de böyle dersiniz. Haklı olan sizsiniz. İyi yapmışsınız da. Çikolata diyince kadın cinsel organı algılayamadım ne alaka ki? Bence ters ilişkiyi kastetmiş hani çikolata=Dışkı
Evet onun dedigi normal zatenKarşılıklı konuşmayı bilmiyorsunuz kendinize olan saygınızdan nasıl konuşucağınızı öğrenin lütfen toplu severim nedir ya.
Sen hani saglıkcıydın yaNasıl yani ? Narkoz almadan mı ameliyat oldunuz ?
Nasıl yani ? Narkoz almadan mı ameliyat oldunuz ?
Yok maalesef . Benim yaşadığım ülkede genel anestezi yapılıyor burun ameliyatlarında . Ayrıca ben estetik hemşiresi değilim. Sen şu eski üyelik ismini hala söylemedin ???Sen hani saglıkcıydın yadaha lokal anesteziden haberin yok
Boş ver sen doktoru adamın cinsel ilişkiyle bulaşmış budurumda sen aldatılmış oluyorsunYa demek ki samimi konusmuslar zaten adam sormak zofunda cinsel ilişki yasayıp yasamadıgını.Ama sorus sekli cok laçka belki de utanmasın diyedir bilmiyorum
Yani orada bir geyik dönmüş hoş değil ama dönmüş. Konu sizden bagımsız. Bence sizin tepkiniz olay kadar çirkin.Mesela konuyu kapatıp ciddi durabilirdi beni bahsetmesin zaten ona da rahatsız olurdum yine
Benimki büyük birşey değildi burundan et alındı konkakar yakıldı lazerle ondan lokal oldu büyük ameliyatlarda genel yapılıyor Burda'daYok maalesef . Benim yaşadığım ülkede genel anestezi yapılıyor burun ameliyatlarında . Ayrıca ben estetik hemşiresi değilim. Sen şu eski üyelik ismini hala söylemedin ???
Geçmiş olsun .Benimki büyük birşey değildi burundan et alındı konkakar yakıldı lazerle ondan lokal oldu büyük ameliyatlarda genel yapılıyor Burda'da
Reis tamam erkegim rahatladın mı hahaha taktı ya djdj söylemiyorum ayrıca zorunda mıyımYok maalesef . Benim yaşadığım ülkede genel anestezi yapılıyor burun ameliyatlarında . Ayrıca ben estetik hemşiresi değilim. Sen şu eski üyelik ismini hala söylemedin ???
Nerde biliyorsun? Giriyorlar buna benzer bişey eşime Bi doktor söylemiştiAtma ya.
Doktorlar hastalarla hiç böyle diyaloglara girmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?