- 11 Şubat 2021
- 54
- 13
- 3
- Konu Sahibi orkidegibi
-
Ya ama aldatcak biri degil mantar uzun sürw kalabiliyormus ama ne bileyim su an cok gerginim eger aldattıysa helal olsun hic belli etmediBu muhabbet arkadaşlarıyla geçmiştir. Doktora da demiştir cinsellik yaşadım ondan mı mantar kaptım, ya da doktor buna demiştir cinsellikten diye. Belki doktor değil de o bile doktora, genç ve dinamikmişse, "çikolata yedim" demiştir.
Aldatılmanız çok büyük ihtimal.
Her türlü gideri var hikayenin, gerçekse.
Yani her tür doktor var gercekten genelde ciddi ve soguk oluyorlar ama asistan doktor zaten genc, bana anormal gelmediNerde biliyorsun? Giriyorlar buna benzer bişey eşime Bi doktor söylemişti
İşte ben katılmasına dayanamadım.Ciddi durabilirdi hani mesela katılması da normal mi ben mi abartıyorumDoktor bir garipmiş.doktor böyle saçma espriler yaptıysa sevgiliniz siz ne demek istiyorsunuz ben böyle şeylerden hoşlanmam demezdi herhalde o da katılmıştır saçma sapan konuşmuşlar işte.size de ilginç bir durum olunca anlatmıştır.sizin söyledikleriniz de hoş degil ama bunun karşılığında size kızıp konuşmak istemezdi aranız bozulurdu falan .direk ayrıldıysa az cok niyeti vardı bence.bir de cinsel hastalığı varsa zaten boşverin sanki öyle görünüyor
Evet çirkinleştim kabul ediyorum ama dayanamadım bir an.Hani sen öyle hayal ediyorsan bak ben de böyle söylerim gibisindenYani orada bir geyik dönmüş hoş değil ama dönmüş. Konu sizden bagımsız. Bence sizin tepkiniz olay kadar çirkin.
Yani, doktorda olsa erkekler arasında böyle muhabbetler oluyorYani her tür doktor var gercekten genelde ciddi ve soguk oluyorlar ama asistan doktor zaten genc, bana anormal gelmedi
Bak şimdi çok rahatladımReis tamam erkegim rahatladın mı hahaha taktı ya djdj söylemiyorum ayrıca zorunda mıyım
Niye katıldın falan diye kızardım belki ama katıldı diye büyük tepki göstermezdim.bence de abartı olmuş.İşte ben katılmasına dayanamadım.Ciddi durabilirdi hani mesela katılması da normal mi ben mi abartıyorum
Nerde biliyorsun? Giriyorlar buna benzer bişey eşime Bi doktor söylemişti
Ya işte doktor cinsel ilişki yasayıp uasamadıgını öyle gevsekce sormus aralarında laubali bir ilişki olmusHiçbir şey anlamadım, çikolata yemek ne demek ki ?
Cikolata esittir kadın demek istemisHiçbir şey anlamadım, çikolata yemek ne demek ki ?
Yani siz bayan olduğunuz içindir erkek erkeğe böyle konuşmalar yapıyor demekki doktorlarda. Geçmiş olsun bu arada12 kere ameliyat, defalarca doktor görüşmelerim oldu.
Sence nereden biliyor olabilirim ?
En gencinden tut en yaşlısına kadar görüştüm.
Kendi doktorum bile benimle böyle konuşmaz.
Hahahahahahha şaka dimiKilolu zenci mi seviyorsunuz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?