• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benden ayrıldı,doktorla olan sacma muhabbeti

hıc sanmıyorum boyle bır dıyalog oldugunu resmen sevgılınız dalga gecmıs

o ne biçim bir doktormuş öyle. hastasıyla bu tür bir diyaloğa girmesi mesleki açıdan hiç etik değil. üstelik bir de adamda cinsel yolla bulaşan bir hastalık çıkmış. kızmakta haklısınız. ama üslubunuz çok yanlış olmuş. bu üslup haklıyken haksız duruma düşürmüş sizi. bence hazır ayrılmışken bir daha artık geri dönmeyin. hem aranızda seviye kalmamış yüz göz olunmuş. hem de muhtemelen aldatılmışsınız. ayrıca, tam bu konuya denk geldiğimde çikolata yiyor olmam :KK45:

(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil
Sevgiliniz hakli ne var bunda anlamadım fazla fevri davranmışsınız doktor diye ciddi durmak zorunda degilki belki sevgiliniz utandı, rahat olsun diye bu sekilde davrandı adam bilemeyiz.

Hadi böyle zevzeklik ettilerde sana nasıl anlattı her kelimesini telefonda? İkinizin de ayarı yok,konu değişik fake kokuyor. Özel bölgede mantar fln..

Ya tamam haksızımda onun muhabbeti cok mu seviyeli? Benim bitirmem gerekmiyor muydu
Belçika çikolatası meşhurdur onu düşünerek söyledi bence, cinsel olarak bir çağrışımda bulunmuş gibi gelmedi. Zaten sonradan jetonu düşmüş. Hovardalık kısmında hatalı, çok matah bir şeymiş gibi size anlatmış. Seviyorsanız zamana bırakın, iki taraf da sakinleşince daha yapıcı olacaktır

Orası biraz muamma . Bu gün kaydolmus ama konuşmalarına bakılırsa sanki hergün burda ...
Ay ay ay erkek olsam burda “hanımlaaar hangi gecelik yakısır yeni evlendim” diye konu acardım dimi ? Yapanları gördük,hep bu sitedeydim önceki eposta sifremi unuttum olay bu

Belçika çikolatası meşhurdur onu düşünerek söyledi bence, cinsel olarak bir çağrışımda bulunmuş gibi gelmedi. Zaten sonradan jetonu düşmüş. Hovardalık kısmında hatalı, çok matah bir şeymiş gibi size anlatmış. Seviyorsanız zamana bırakın, iki taraf da sakinleşince daha yapıcı olacaktır
Bilmiyorum bitirdi gibi hic geri dönüsü yok su an

o ne biçim bir doktormuş öyle. hastasıyla bu tür bir diyaloğa girmesi mesleki açıdan hiç etik değil. üstelik bir de adamda cinsel yolla bulaşan bir hastalık çıkmış. kızmakta haklısınız. ama üslubunuz çok yanlış olmuş. bu üslup haklıyken haksız duruma düşürmüş sizi. bence hazır ayrılmışken bir daha artık geri dönmeyin. hem aranızda seviye kalmamış yüz göz olunmuş. hem de muhtemelen aldatılmışsınız. ayrıca, tam bu konuya denk geldiğimde çikolata yiyor olmam :KK45:
Aldatılma olayı yani ondan bekleyecegim bir sey degil ya bilmiyorum cok kisi dedi ama insallah yapmamıstır onu

Aldatılma olayı yani ondan bekleyecegim bir sey degil ya bilmiyorum cok kisi dedi ama insallah yapmamıstır onu
hiç bir doktor böyle muhabbet yapmazzzz.pandemi de canla başla mücadele eden en baştaki meslek grubun adına ben kızdımmm bu konuda.canlarını veriyorlar yahuuuuu.bir de burda ki muhabbete bak.neyse ben çıkayım bu konudannnnn.size iyi forumlarrr

Ay ay ay erkek olsam burda “hanımlaaar hangi gecelik yakısır yeni evlendim” diye konu acardım dimi ? Yapanları gördük,hep bu sitedeydim önceki eposta sifremi unuttum olay bu
Yani doğru tahmin ettim . Eski üyesiniz , bence şifrenizi de unutmadınız , neydi ozaman eski üyelik isminiz ?

Karşılıklı konuşmayı bilmiyorsunuz kendinize olan saygınızdan nasıl konuşucağınızı öğrenin lütfen toplu severim nedir ya.

Bende bir sağlıkçıyım. Çalışırken neler nelere şahit oluyoruz, kimsenin aklı hayaline gelmeyecek şeyler . Ama kimseyi ne hayatıyla nede seçimleriyle yargılama yada yorum yapma hakkımız var . Herkesin hayatına saygı duymak zorundayız . Nasıl bir doktor bunları hastasıyla konuşur , aklım almıyor doğrusu .
Bazıları da var ama malesef burun ameliyatı olmuştum ben yıllar önce Yusuf Yusufum korkudan . iki doktor ameliyatımda maç muhabbeti yapmışlardi birinin karısı trip atıyormuş eşine onları bile konuştular :KK70:

Bazıları da var ama malesef burun ameliyatı olmuştum ben yıllar önce Yusuf Yusufum korkudan . iki doktor ameliyatımda maç muhabbeti yapmışlardi birinin karısı trip atıyormuş eşine onları bile konuştular :KK70:
Nasıl yani ? Narkoz almadan mı ameliyat oldunuz ?

evet ameliyatta devamlı konuşur birbirine yakın olan doktorlarrr.bunda bir şey yok.ameliyatlar uzun sürüyor çünküü.orda stres atıyorlarrr aynı bizim burda konuştuğumuz gibi.ama belaltı sohbet yapmıyorlardır değil mii?

Bilmediğim için soruyorum başka bir sebebi olamaz mı cinsel temas hariç
Penis mantarı, candida isimli bir mayadan kaynaklanmaktadır. Genellikle korunmasız cinsel ilişki nedeniyle oluşan peniste mantar enfeksiyonu, 3 gün içinde yok olsa da bazı vakalarda uzun süreli olabilir. Kaşıntı, kızarıklık, sulanma ya da pullanma şeklinde kendini gösteren penis mantarı, özellikle yaz aylarında artmaktadır.

Bu yazı sizi bilgilendirir diye umuyorum 😊

Back