- 23 Ağustos 2020
- 6.705
- 12.661
- 198
- Konu Sahibi orkidegibi
-
Ne demek yargılamayın , yargılama yapmıyorum düşüncelerimi söylüyorum . Siz sadece iyi şeyler duymak istiyorsunuz . Ozaman çok iyi demişsiniz bravo , desem biraz yapmacık olmazmıydı ?Ben toplu mu istiyorum dedim sinirle söyledim zaten.Başta yargılamayın da dedim.Burda anonim bir sekilde akıl alıyorum ,ulu orta kimligimle yazmadım farkındaysanız.ayrıca kime anlatabilirim bunu.Ben sizden öneri istedim yargılamanızı degil
Siz kesinlikle ilişkiye girmeyin sizede bulaşmasın . ilişki dinamiğinizi bilemem sıkmı gorusuyorsunuz azmi hareketinde konuşmalarından anlarsınız tlfonu saklaması dan vsYa eger o varsa sok olurum.ne bileyim namaz kılıyo bide.Yani bunu nasıl anlayabilirim ki acaba?mantar uzun süreli devam edebiliyormus sanırım netten baktım da
Bi çikolata zevkim vardı , şimdi onu dahi yiyemicemMasum cikiletayi da kirlettiler
Bende düşündüğümü soyledım :)Bırakın tenhada yaptıkları sürece ahlaklı kalsınlar. Ayrıca toplu severim demenin nasıl mecazi bir yönü olabilir sizce ? Kimseyi laflarıyla yargılamıyoruz .Konu sahibi bize düşüncelerimizi soruyor bizde ne düşündüğümüzü söyledik ...
Bilmediğim için soruyorum başka bir sebebi olamaz mı cinsel temas hariçNeden üzülüyorsun ki o mantar sizden geçmediyse zaten aldatılmışsiniz
Bende bir sağlıkçıyım. Çalışırken neler nelere şahit oluyoruz, kimsenin aklı hayaline gelmeyecek şeyler . Ama kimseyi ne hayatıyla nede seçimleriyle yargılama yada yorum yapma hakkımız var . Herkesin hayatına saygı duymak zorundayız . Nasıl bir doktor bunları hastasıyla konuşur , aklım almıyor doğrusu .Nasıl doktorsa artık binim kadın jinekologum vardı 9 ay suratının güldüğünü görmedim
İyi de doktor ona neli seversin diyince sizi tarif edecek hali yoktu ki.(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil
Mesela konuyu kapatıp ciddi durabilirdi beni bahsetmesin zaten ona da rahatsız olurdum yineİyi de doktor ona neli seversin diyince sizi tarif edecek hali yoktu ki.
(Başta şunu söyliyim sinirli bir insanım ani cıkıslarım oluyor.Ve evet dünyanın en sacma ve boş kavgası gibi durabilir ama yargılamayın lütfen eger hata bendeyse kendimi de düzeltirim burdaki insanların önerilerine güveniyorum)
cinsl organında mantar cıktıgı icin genç bi doktora gitti (üniversitede asistan doktor) Doktorda hafif catlak enerjik bir tipmiş. Adam da demis ki “sen cikolata mı yedin,erkek adamsın söyle”falan. Bu basta anlamamıs sonra adam neli seversin demis bu da bitter demis. Adam da demis ki “oha nerden buldun “bu da imâyı anlamıs ve demiski “bide belcika cikolatasını severim. Eskiden hovardalık yaptık”diyip gülmüs. Yani seviyesiz bir muhabbet. Ben bunu duyunca cıldırdım. Telefonu yüzüne kapatıp ben de zenci severim dedim, hatta toplu severim dedim. Ama cok sinirlendim. Bu da ayrıldı benden. Sen nasıl öyle dersin diye, Sizce kim haklı. ?Sonra da narsist olmakla sucladı beni zaten narsistmisim kafasında bitirmis her seyi.
Bide anlatmıyordu ben zorladım ayrıntıyı
Savunması da şu; seni düsünerek söyledim,doktorun ne düsündügü önemli degil
yeni üye ve akla zarar bir konu.aslaaa inanmadım yazdıklarınıza.bir doktor böyle sohbetler yapıp işini tehlikeye atmazzz.bunları yazınca eline ne geçtiii anlamadımmmmm.üzüldümm adınaaaEvet seviyesiz farkındayım ama onun o tarz konuşması canımı sıktı
tek normal olan doktor bence.çünkü o bir hayall ürünüüüüüHic biriniz normal değilsiniz ayol
Cin gibisin masallah , senin gözündende hiç bir şey kaçmıyoryeni üye ve akla zarar bir konu.aslaaa inanmadım yazdıklarınıza.bir doktor böyle sohbetler yapıp işini tehlikeye atmazzz.bunları yazınca eline ne geçtiii anlamadımmmmm.üzüldümm adınaaa
adam kızı aldatmış sonunda da cinsellikle bulaşan bir hastalığa yakalanmış.ona kılıf uyduruyorrrrr herif.haaa umarımmm adam barii gerçektirrrr.Cin gibisin masallah , senin gözündende hiç bir şey kaçmıyor
Eğer başka bir hastalığı yoksa yada ilaç kullanmıyorsa cinsel yolla bulaşıyorBilmediğim için soruyorum başka bir sebebi olamaz mı cinsel temas hariç
Yada kız kendi kendine fantezi kuruyoradam kızı aldatmış sonunda da cinsellikle bulaşan bir hastalığa yakalanmış.ona kılıf uyduruyorrrrr herif.haaa umarımmm adam barii gerçektirrrr.
umarım konu sahibi bari gerçek bir kadındır.fake konulardan bıktık site sakinleri olarakYada kız kendi kendine fantezi kuruyor
Orası biraz muamma . Bu gün kaydolmus ama konuşmalarına bakılırsa sanki hergün burda ...umarım konu sahibi bari gerçek bir kadındır.fake konulardan bıktık sitecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?