Olaylarımızı fazla açıklamadım, öğrendiğin de bile çok fazla yalan yere yemin ettim kurana dahi el bastım yapmadım öyle bir şey diye, sonradan açıkladım üstelik bunu yaptıysan bir başkasına nude de atmış olabilir bunlar gördüklerim bir de görmediklerim ne var, artık bana yalan konuşmayı bırak doğruları bilip gitmek istiyorum dediği halde ben gizledim yalan yerlere sürekli yemin etmeye devam edip psikolojisini bozdum ve şimdi çok pişmanım, ayrıca o öyle düşündüğü için ve rahatlasın diye nude attım bile dedim, nude attığıma yemin dahi ettim mal gibi. iyice zıvanadan çıkardım onu ölmek hakkım resmen, ailemi ve kendi yüzümü kara çıkardım, kendimden 14 yaş büyük birisiyle de konuşmuştum oyunda ondan instagram istemiştim onları da gördü, beni iyice yollu sandı 3 yılımı çaldın diyor, ayrıca yediğim önümde yemediğim arkamdaydı ne istersem alabilirdi sevgisi ilgisi saygısı oldukça bana ve aileme çok fazlaydı, Ehliyetımı aldım araba alıyordu bana son model bir bmw, annemle konuşmuşlardı annem kabul etmemişti. bu çocuk böyle iyi insanken şeytana uydum resmen ölmek hakkım artık, ayrıca şikayet edin diyorsunuz ailesi komple savcı ve hakim.