• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim başkasından etkilenmiş olabilir mi? Kafamda mı kuruyorum

Sjsksj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
38
8
3
Kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum. Ben çok kıskanç biriyim. Geçen gün sevgilimin işyerine gittim dışarıda ayaküstü konuşmak için. Geçiyordum uğradım. Neyse biz sarılınca fark ettim ki ereksiyon olmuş. Ama hani oyle uzun uzun sarılmadık. Daha önceden olmuş bişey mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Acaba iş yerindeki birinden mi etkilendi? Ben mi kafamda kuruyorum. Sonra biraz durduktan konuştuktan sonra tekrar sarildim ve hissetmedim öyle birşey.

Geçen bir yazıda, metroda yersiz ereksiyon yüzünden son durağa kadar inemeyen bir erkek görmüştüm.

Bunların beyinleri ve uzuvları başka işliyor bacım.

Bir şey deyip günahını almak istemem😂😂

Kızlar nasıl anlatsam bilmiyorum. Ben çok kıskanç biriyim. Geçen gün sevgilimin işyerine gittim dışarıda ayaküstü konuşmak için. Geçiyordum uğradım. Neyse biz sarılınca fark ettim ki ereksiyon olmuş. Ama hani oyle uzun uzun sarılmadık. Daha önceden olmuş bişey mi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Acaba iş yerindeki birinden mi etkilendi? Ben mi kafamda kuruyorum. Sonra biraz durduktan konuştuktan sonra tekrar sarildim ve hissetmedim öyle birşey.
Ben olsam yine kalkmış senin çavuş diye söylerdim sevgilime

şimdi ben bir tanesine sahip değilim ama o uzuv bazen çok alakasız anlarda/alakasız şeylere fiyuv yapabiliyor. öncelikle sakin olun :)

çok zor bir dersin finalinde stresten ereksiyon olduğunu dinlediğim bir eski sevgilim oldu ama kendisi bu yüzden eski sevgilim olmadı tabii :))

açıkçası yanlış anlamış da olabilirsiniz (belki cebindeki telefon değdi vs.) ya da öyle anlık fiyuv fiyuv yapmış da olabilir sevgilinizin o parçası, ben böyle bir şey yaşasam hiç başka biri mi var olayına girmezdim. olur öyle deyip geçmeli.

Sordum yani 2dk da oyle olmasi imkansiz. Ve biliyor musun beni hiç kıskanmiyor son zamanlarda hrp brn kıskanıyorum onu
İmkansız değil saniyede tepki verir onların pipileri, biz gibi ilgi beklemez anlık dikilirler yani 😂 sen kendine olmadığını hissediyorsan orası ayrı orasını biz bilemeyiz

İyi de acik giyinmedim ve upuzun kalin bi mont vardi ustumde

araya gireceğim çok pardon ama şu kalın montu bir soysam diye sıfır nokta iki saniyede düşünüp bir nokta iki saniyede uçurmuş olabilir aşağıdakini.

yani mesele etmeyin, erkek dünyasında her şey mümkün, başkasına kaldırdın diye kesin ayrılacaksanız sevgilinize sorun kutsal kitaplara el basmalı söylesin size kime ve neye kaldırdığını. yazık boşuna sıkıntıya sokuyorsunuz kendinizi.

araya gireceğim çok pardon ama şu kalın montu bir soysam diye sıfır nokta iki saniyede düşünüp bir nokta iki saniyede uçurmuş olabilir aşağıdakini.
Ya bana çok yorgunum uykusuzum dedi. Ustelik beni is yerine de goturmedi. Sen çıkma ben inerim aşağı yorulma dedi bana.

Ya bana çok yorgunum uykusuzum dedi. Ustelik beni is yerine de goturmedi. Sen çıkma ben inerim aşağı yorulma dedi bana.

yorgunken uykusuzken bile sizin yorulmanızı istememiş, normalde böyle tatlı davranmayan biri olduğu için mi şu sevimli davranışın arkasında bir şey arıyorsunuz?

yorgunken uykusuzken bile sizin yorulmanızı istememiş, normalde böyle tatlı davranmayan biri olduğu için mi şu sevimli davranışın arkasında bir şey arıyorsunuz?
Daha once beni aldatmaya yeltendiği için bir şeyler ariyorum davranisinda. Ya benim ona deger verdigim kadar deger vermiyor bana. Beni uzun zamandir hic kıskanmiyor. Ya madem bu kadar yorgun uykusuz pat diye eteksiyon olmus. Ustelik sarildigim an farkettim.

Daha once beni aldatmaya yeltendiği için bir şeyler ariyorum davranisinda. Ya benim ona deger verdigim kadar deger vermiyor bana. Beni uzun zamandir hic kıskanmiyor. Ya madem bu kadar yorgun uykusuz pat diye eteksiyon olmus. Ustelik sarildigim an farkettim.
Böyle hastalıklı düşüncelere kapılmak yerine niye devam ediyorsunuz?

işte şimdi anlamaya başladım. bu ereksiyonu boşverin, hiçbir anlam çıkaramazsınız bu fizyolojik tepkiden çünkü yakalayamazsınız ipin ucunu, belki sevgiliniz bile saptayamaz neye/neden kalktığını. siz sizi daha önce aldatmaya yeltenmiş, değersiz hissettiren biri ile sevgilisiniz, cidden eğer pipisini başkasına kaldırdığını öğrenebilirseniz mi ayrılacaksınız?

işte şimdi anlamaya başladım. bu ereksiyonu boşverin, hiçbir anlam çıkaramazsınız bu fizyolojik tepkiden çünkü yakalayamazsınız ipin ucunu, belki sevgiliniz bile saptayamaz neye/neden kalktığını. siz sizi daha önce aldatmaya yeltenmiş, değersiz hissettiren biri ile sevgilisiniz, cidden eğer pipisini başkasına kaldırdığını öğrenince mi ayrılacaksınız?
Söz verdi hataydi dedi. Hala seviyorum onu. Ben zaten her defasinda yuzune vurdum. Ciddiyiz. Ama surekli acaba is yerinde birinden etkileniyor mu diye kafamda kuruyorum. O hic beni kıskanmıyor. Hic sormuyor kim var calistigin yerde diye. Hep ben soruyorum.

Back