Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

yemege gıdelım deyınce göturmuyor kı , hem ben sımdıye kdr 1 tane bıseyın parasını verdım okadar, baska vermedım veremem ben erkek olan o
:dilcikar:

bu kafa ile ac kalmaya mahkumsun sen patiskaaaaaaaaaaa:tomato:

patiska merak ettim kaç kilosun kesin bol bol yeyip hiç kilo almayanlardansın.

bıraz, yanı cok yıyorum normal kılo alıyorum
normal ınsanlar belkı 5 kılo alcaksa ben 1 kılo alıyorum o yedıgımle,
bı erkek arkadasım demıstı kı senı alan adamın ocagı batar be kımse senı doyuramaz demıstı,
ama oglenden aksama kdr ac duramamak normal bı ınsanın hali yaa,benle alakası yok kı normal bısey bu bence kımse ac duramaz bana kalırsa 5 saat yaa, hele dolaşıyorsa alısverıste. kaydirigubbakcemile ayıp bence

yemege gıdelım deyınce göturmuyor kı , hem ben sımdıye kdr 1 tane bıseyın parasını verdım okadar, baska vermedım veremem ben erkek olan o

erkek olsam ve sevgilim 'o erkek o ödesin herşeyi hiçbirşey ödemem ben' diye düşünüyorsa ben de en küçük birşey almam kendisine. açlıktan ağlasın dursun o zaman. öyle şey mi olur erkek=enayi mi nedir, niye o ödemek zorundaymış senin boğazını, sinemanı, tiyatronu? çok yanlış düşünüyorsun, erkek arkadaşın gayet doğru davranıyormuş valla. ayrıca bu yazdığına bakarsak cimri olan erkek arkadaşın değil SENSİN. :1ninca:

Anladım ben anladım.Patiskanın canı sıkılıyor.Buraya yazıyor.Yoksa ciddi olamaz ya..
Bu topici geyik bölümüne taşınmasını talep ediyorum
:nazar:

Diyim diyim dedim,diyemedim.Ohhhh beeee,aynısından:içelim:

ooof evet cocuk gıbıyım herkes dıyor bunu
buyuyemıyorum ne yapayım ben 27 ama işte arkadaslarımın cocukları falan oluyor.
tesekkurler genc ruhluyum ıltıfat aldım. a.s.

olurmu ya bu pahalılıkta kimde varsa o verirkaydirigubbakcemile

belki adamın durumu senin sandığın kadar iyi değil

yada kendisini kullanılmış hissediyor olabilir

erkek olsam ve sevgilim 'o erkek o ödesin herşeyi hiçbirşey ödemem ben' diye düşünüyorsa ben de en küçük birşey almam kendisine. açlıktan ağlasın dursun o zaman. öyle şey mi olur erkek=enayi mi nedir, niye o ödemek zorundaymış senin boğazını, sinemanı, tiyatronu? çok yanlış düşünüyorsun, erkek arkadaşın gayet doğru davranıyormuş valla. ayrıca bu yazdığına bakarsak cimri olan erkek arkadaşın değil SENSİN. :1ninca:

kabak patiskanın başına patladı :roflol::roflol::roflol:
olabilir valla bilmiyom haklılık payı var

bıraz, yanı cok yıyorum normal kılo alıyorum
normal ınsanlar belkı 5 kılo alcaksa ben 1 kılo alıyorum o yedıgımle,
bı erkek arkadasım demıstı kı senı alan adamın ocagı batar be kımse senı doyuramaz demıstı,
ama oglenden aksama kdr ac duramamak normal bı ınsanın hali yaa,benle alakası yok kı normal bısey bu bence kımse ac duramaz bana kalırsa 5 saat yaa, hele dolaşıyorsa alısverıste. kaydirigubbakcemile ayıp bence

bu durumda çocuk senin abartı derecede fazla yemenden muzdarip. bir lokantaya girip çok şey yeyip, çocuğun ekonomik durumunu mahvediyorsan ,çok yüksek, hesap getiriyorsan ,çocukta bu şekilde kaçma yoluna gitmiştir...

Konuyu Toplam 32 Kullanıcı okuyor. (31 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
cloudy, 66 emoş 66, adiyef, asi2222, Bendeniz, berin14, beyaz toprak, bloodrayne__, cemre110, cemre_SU, details, dudi, EcnailgRee, Elfida, else, Laale, life_city, lirik güzel, mefaze, merlee, mltm87, newlife, oferma, okypete, ozlempau, Patiska, PeSpEmBe, sefamolsun, sevgiK, simayyyyyy, son_damlam

patiska reyting rekorları kırmaya devam ediyor :roflol::roflol::roflol:

yaa sen resmen burda dalga geçiyosunn:KK70:
geyiğee taşıyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lütfen
pötübor2 geldi haaaanııııııııııııııımmmmmmmmmmmm

gecenin bu saatinde karnımı acıktırdınız iyi mi kaydirigubbakcemile3

bu durumda çocuk senin abartı derecede fazla yemenden muzdarip. bir lokantaya girip çok şey yeyip, çocuğun ekonomik durumunu mahvediyorsan ,çok yüksek, hesap getiriyorsan ,çocukta bu şekilde kaçma yoluna gitmiştir...

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:dance:delikafadulden

merak ettim canım ya şimdi sandviç yiyomuş ya sende adam alcam diyince tokum deme

banada sipariş edermisin de hayır alamam mı diyecek anlamadım ben hem ne demek ödeyemem adam

ödemiyo ödemeyip ne yapçan çok alemsin..

olurmu ya bu pahalılıkta kimde varsa o verirkaydirigubbakcemile

belki adamın durumu senin sandığın kadar iyi değil

yada kendisini kullanılmış hissediyor olabilir

bılmıyorum kı tatlım ya, normalde pıntı bırıydı belkı ancak ancak bu kadar mı bonkör olabıldı, cunku dünya ötesı pıntıydı bu ıyı bıle belkıde , oof sıkıntım gıdıyor wallahı tesekkurler kızlar a.s.

puhhahahahahha :roflol: valla ister kız istersen sinirlen ama
sana çok güldüm :roflol: bu ne demek yaa hayatımda ilk kez
böyle bişey duydum çok acıktıysan kendin al madem o almıyo :smiley-cool:
illa erkeker mi alacak onlarda insan :nazar: parası yoktur vs vs
acıktıysan bana meyve suyu al diye bağıracağına kendin al
çok nahoş bi durum kafamçokkarıştı hiç böyle bişey duymamıştım
ben kimseye kendi hesabımı ödetmem en azından ödemeye çalışırım
ama sen bide açım diye bağırıyorsun ve ağlıyorsun :1shok:
vallahi hayatımda ilk kez karşılaştım dumur olmuş durumdayım

aynı fikirdeyim.

X