• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana yalan söyledi ve kafam çok karıştı ???

elfadora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
7
1
1
31
Bütün kadınlar kulübü ailesine yakşamlar,

bundan 1 hafta önce sevgilimle telefonda mesajlaşıyorduk herşey çok iyi çok güzeldi fakat bi sorun oldu bana durduk yere sana bi süprizim var dedi bende ne oldu dedim yakında anlarsın dedi.
Aradan 3 gün geçti biz buluştuk bi süre sonra dağıldık akşam eve gidince sordum senin bana bi süprizin vardı ne oldu dedim o da bana ben seni heycanlandırmak istedim aslında öyle bişey yoktu dedi.
Yani bana yalan söyledi sizce durduk yere neden böyle bişi yapmış olabilir kafam çok karıştı ??????

Yaşlarınız küçük sanırım. Kötü bir niyeti yok besbelli. Ağzından çıkmış bir kere, sonra ben yalan söyledim diyememiş işte. Ya da gerçekten sürpriz yapacaktı, yapamadı bir şekilde. Mühim bir şey değil bu bana göre.

bundan 1 hafta önce sevgilimle telefonda mesajlaşıyorduk herşey çok iyi çok güzeldi fakat bi sorun oldu bana durduk yere sana bi süprizim var dedi bende ne oldu dedim yakında anlarsın dedi.
Aradan 3 gün geçti biz buluştuk bi süre sonra dağıldık akşam eve gidince sordum senin bana bi süprizin vardı ne oldu dedim o da bana ben seni heycanlandırmak istedim aslında öyle bişey yoktu dedi.
Yani bana yalan söyledi sizce durduk yere neden böyle bişi yapmış olabilir kafam çok karıştı ??????

Yakşamlar?
Ayrıca abartılacak bir şey yok bence. Bir aksilik olmuştur belki.

Belki çocuk yaptı sürprizi sen anlamadın o da kıvırdı heheh olabilir bence
Mesela sevdiğin tatlıyı filan yiyebileceğin bi yere götürmüştür atıyorum odur sürpriz yok mu öyle bişey?

Belki aklindaki sürprizi ayarlayamadi. Bu arada yakşamlar derken?

Sürprizi eline yüzüne bulaştırmış olabilir..

Kusura bakma ama bu konuya güldüm bu takılacak bir şey değil ki belki sana süpriz yapıcaktı ayarlayamadı belki parasal yönden olmadı ya da farklı bir şey bundan bir çok anlam çıkarılabilir olmamış oda şaka yaptım demek zorunda kalmıştır belki seni biyere götürcekti bir sürü şey olabilir kafana asla takma

Back
X