SEVGİLİM BANA HİÇBİR ŞEY ALMIYOR/ ESKİ KIZ ARKADAŞI

birazdaboyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
72
57
24
Merhaba hanımlar ben 23,sevgilim 25 yaşında.10 aylık bir ilişkimiz var.

Erkek arkadaşıma her zaman ufak jestler yapıyorum. Bazen yemek yapıp iş yerine süpriz olarak götürüyorum. Kemer-cuzdan seti alıyorum. Bir gömleği beğense ondan gizli alıp hediye ediyorum. Ayın 8'inde tanışmıştık ben de her ayın 8'inde ufak da olsa büyük de olsa bir şeyler ayarlıyorum. Geçen ay süpriz bir kutu hazırladım içine bana çok beğendim dediği gömleği aldım, güzel notlar yazdım bir de saat aldım.Bazen fotoğraflarımızı çıkartıyorum notlar yazıp hediye ediyorum. Bazen maddi değeri olan şeyler alıyorum o ayki maddi durumuna göre. Gümüş bileklik, akıllı saat,pantalon filan da hediye etmiştim örnek olarak. Çok hoşuna gidiyor böyle hediyeler.Çok mutlu oluyor.

Şimdi sorun şu eyvallah ben kendisini seviyorum ve içimden geldiği için alıyorum,yapıyorum ediyorum ama insan hiç mi düşünüp karşılığında bir şey vermez? Ve ya hiç mi süpriz yapmaz? Ne zaman hediye versem etsem "aaa çok teşekkür ederim ben bir şey almamıştım mahçup oldum şimdi" diyor fakat her ayın 8 inde bir şeyler hazırladığımı biliyor kendi de yapabilir sonuçta.

Ben bu duruma biraz tilt olmaya başladım yanında mağazada bir kaç kere aaa ne güzel elbiseymiş filan dedim ama adamda tık yok evet çok güzelmiş sana yakışır diyip geçiştirdi. Maddi durum olarak iyi bir maddi durumu var arkadaşlarıyla mekanlarda 3-4k hesap verdiğini biliyorum.

Bir de geçen gün şöyle bir konu oldu aramızda, ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi. Bende sevdim fikri eve gittim sipariş ettim kolyeyi. Kolyeyi sipariş ettiğimi duyunca "oha cidden taşıcak mısın baş harfimi, çok mutlu oldum" dedi. Bu konu burda kapandı. Bugün odasında bana çekmecede bir şey gösterirken yere bir kadın kolye ucu düştü. İçinde kendi ismi yazıyor,kalpli pahalı bir kolye.(annem gümüşçü)'Bu ne dedim?" Kem küm etti. Eski sevgilime öylesine hediye almıştım dedi. Kız hakkında ben hiç sevmedim öylesine takılmıştık demişti.

Bana hep seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum vs der. "Doğum günü, yıldönümü hediyesi filan mı dedim?"kolye baya pahalı bir şeydi. Yok öylesine hediye etmiştim dedi. Hala kolye ucunu saklamasına mı üzüleyim yoksa takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?

Maddi olarak demiyorum arkadaşlar. Maddi olarak ikimizin de bir sıkıntısı yok ben stajyer avukatım o da mühendislik yapıyor aile şirketinde.

Ben istiyorum ki bir fotoğraf çıkartsın versin en azından düşünüp bir çiçek alsın. Bu çok mu?

Bilmiyorum ama ben sizi gerçekten sevdiğine inanamadım şahsen. Erkekler gerçekten sevdiği kadına bir şeyler almayı çok sever. Maddiyatindan değil ama sevdigi kadın için bir şeyler yapar/ yapmak isterler. Bence bu ilişkide sadece siz seviyorsunuz. Benim de erkek arkadaşım var bende sizin gibi ona küçük hediyeler hep almisimdir. Ama sevdiğim adamda alır hemde ben istemeden. Onun sizi çok sevdiğine emin misiniz? Dile getirdigi cümlelerden değil gerçekten sizi sevdiğine yada gerçekten sevildiğinize kalpten gönül rahatlığıyla inanıyor musunuz? Mühim olan bu.

Eski sevgilisine öylesine hediye alabiliyor ama size gelince mahcup oldum ya diyor😬. Böyle zamanlarda altta kalmamak için bile birşey alır insan. Sevgilinin seni sevdigine emin misin?
Erkekler çabalamadiklari, para harcamadiklari kadınlara değer vermez. Sürekli ona hediye alıyorsun oda seni cepte görüyor. Kadın karşılık göremediği ilişkiye kendinden bu kadar vermemeli.
Hediye almayı ve sevdiğini söylemeyi bırak normal davran bakalım hareketleri nasıl olacak hala böyleyse iliskine devam etmeyi gözden geçirmelisin bence.

Erkek arkadaşıma her zaman ufak jestler yapıyorum. Bazen yemek yapıp iş yerine süpriz olarak götürüyorum. Kemer-cuzdan seti alıyorum. Bir gömleği beğense ondan gizli alıp hediye ediyorum. Ayın 8'inde tanışmıştık ben de her ayın 8'inde ufak da olsa büyük de olsa bir şeyler ayarlıyorum. Geçen ay süpriz bir kutu hazırladım içine bana çok beğendim dediği gömleği aldım, güzel notlar yazdım bir de saat aldım.Bazen fotoğraflarımızı çıkartıyorum notlar yazıp hediye ediyorum. Bazen maddi değeri olan şeyler alıyorum o ayki maddi durumuna göre. Gümüş bileklik, akıllı saat,pantalon filan da hediye etmiştim örnek olarak. Çok hoşuna gidiyor böyle hediyeler.Çok mutlu oluyor.

Şimdi sorun şu eyvallah ben kendisini seviyorum ve içimden geldiği için alıyorum,yapıyorum ediyorum ama insan hiç mi düşünüp karşılığında bir şey vermez? Ve ya hiç mi süpriz yapmaz? Ne zaman hediye versem etsem "aaa çok teşekkür ederim ben bir şey almamıştım mahçup oldum şimdi" diyor fakat her ayın 8 inde bir şeyler hazırladığımı biliyor kendi de yapabilir sonuçta.

Ben bu duruma biraz tilt olmaya başladım yanında mağazada bir kaç kere aaa ne güzel elbiseymiş filan dedim ama adamda tık yok evet çok güzelmiş sana yakışır diyip geçiştirdi. Maddi durum olarak iyi bir maddi durumu var arkadaşlarıyla mekanlarda 3-4k hesap verdiğini biliyorum.

Bir de geçen gün şöyle bir konu oldu aramızda, ben bir kolye gördüm s şeklinde, sevgilimin baş harfi de s kendisi de çok beğendi bana boynunda baş harfini taşısan çok güzel olurdu filan dedi. Bende sevdim fikri eve gittim sipariş ettim kolyeyi. Kolyeyi sipariş ettiğimi duyunca "oha cidden taşıcak mısın baş harfimi, çok mutlu oldum" dedi. Bu konu burda kapandı. Bugün odasında bana çekmecede bir şey gösterirken yere bir kadın kolye ucu düştü. İçinde kendi ismi yazıyor,kalpli pahalı bir kolye.(annem gümüşçü)'Bu ne dedim?" Kem küm etti. Eski sevgilime öylesine hediye almıştım dedi. Kız hakkında ben hiç sevmedim öylesine takılmıştık demişti.

Bana hep seni kimseyi sevmediğim kadar seviyorum vs der. "Doğum günü, yıldönümü hediyesi filan mı dedim?"kolye baya pahalı bir şeydi. Yok öylesine hediye etmiştim dedi. Hala kolye ucunu saklamasına mı üzüleyim yoksa takılıyodum dediği kıza ince düşünüp gidip kolye seçip almasına mı üzüleyim?

Maddi olarak demiyorum arkadaşlar. Maddi olarak ikimizin de bir sıkıntısı yok ben stajyer avukatım o da mühendislik yapıyor aile şirketinde.

Ben istiyorum ki bir fotoğraf çıkartsın versin en azından düşünüp bir çiçek alsın. Bu çok mu?
Bana eski kız arkadaşına daha çok önem vermiş zamanında gibi geldi. Siz bence biraz bu hediye, süpriz vs. işlerini bırakın. Bakalım sizdeki değişim karşısında ne yapacak.

Sevgili olduğunuza emin misiniz? Flört gibi geldi bana. İçinizden gelir, 1 yapar 2 yaparsınız ama devamı olmamalı... O kadar hesap ödeyen adam cimri değil demek ki ama size harcayamıyor. Tek bir sebebi var, siz de biliyorsunuz 🤷‍♀️

Her ayın 8in de birşey almak zorunda mısın? Çok normal gelmedi bana bu aya verilen anlam gercekten özür dileyerek söylüyorum. Sen hediye almayı çok seviyor olabilirsin güzel birşey içinden geliyor ve fakat kendisi düz biridir ve almıyordur düşünmüyordur bu kadar doğum günün de bile mi almıyor? İlişkin yeni oturmamış ve bence erkek kısmına bu kadar imtina ve özen gösterme kesinlikle onlar süründürüne çiçek tarlası bile alacak konuma geliyorlar valla. Canını sıkmana değmez.

Son düzenleme:
İnce düşünceli bir insan olduğunuz çok belli. Ama nolur bu kadar verici olmayın ya. Kesinlikle cepte görmeye başlamış sizi. Hediye meselesinde bir alırsınız iki alırsınız tamam ama ondan karşılık görmeyince kesmeliydiniz bunu. Ve baş harfini boynunda taşımak da iyice bir taraflarını kaldırmıştır. Bana kalırsa biraz kendinizi çekip ilişkinizle ilgili detaylıca düşünün.

Yine de devam etmek isterseniz, artık hediye almayın. Aybaşı şu bu hiçbir zaman almayın. Bu ilişkiye sadece siz emek veriyorsunuz. Onun da emek vermesi lazım ki o da ilişkinizi sahiplenebilsin. Ona alan tanıyın ve gözlemleyin

eskiden konuştuğum biri vardı önce telefonda görüştük bir süre sonra buluşmaya karar verdik şehir dışından geldi aa bir baktım elinde paketler.pahalı bir markadan şal almış ve badem şekeri çok özenliydi ikisi de.Buluşma sırasında çok heyecanlıydı becerip çakmağını bile yakamadı.Değer veriyor diye ilişkiye devam ettim ama bir türlü sevemedim.Bu aşırı hediyeleri devam etti.Ben kabul etmedim.Hala düşününce içim burkulur.Bence artık hediye almayı bırakın.Üstelik bunu yapan erkekti.

2. yorum yapmak istedim. Yanlış anlamayın, kırmak ya da psikolojik tahlil değil amacım ama sizin yaptığınız da love bombing bence. Sırf elde etmek için, beni sevsin diye, o da bana emek versin gibi yaklaşıyorsunuz gibi geldi bana. Çok tek taraflı takılıp onu da zorluyorsunuz

X