• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidiyor

meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?

neden senle değilde arkadaşlarıyla gidiyor benm sevgilim bensiz kesinlikle tatile gidemez bende öyle gitmem zaten zevkte almam onunla gtmek isterim :4:

Onemli olan arkadaslari degil onemli olan sevgilin.Seni seviyorsa aldatmaz zaten.Ki boyle bi kuskun olan biriyle sevgili olman da komik geldi biraz bana kiskancliktan cok kendine ve ona guvensizlik cunku bu.Birak gitsin eglensin sen de kendi arkadaslarinla git kafani dagit

Sakin gonderme ne yapacagi belli olmas diyen arkadaslari da anlamadim cidden.Yaparsa her yerde yapar onu yapicagini dusundugun insanla iliski yasanmaz ki zaten

cnm ıcınde varsa her turlu yapar. ama bırak gıtsn eglensn hem sana olan saygısı bölelıkle artacaktır. kendine guven. onunda arkadaslarıyla vakıt gecırmeye hakkı var sonucta ınsanız. eger kısıtlarsan ona guven sorununun oldugunu anlayacaktır. bırak gitsn tatıle. nası olsa kürkcu dukkanına geri donecek 1-2 gun mutlulugu cok gorme sevgılıne. bana sevgilim kısıtlama koysa ben cok sinir olurdum herhalde . unutma yasaklar her zaman cekici gelmiştir ınsana.

eğer sevgilin gitmek istiyorsa mutlaka gidecektir eski nişanlımdan biliyorum, ortalıgı yıktım, kavga çıkardım, sen gidersen ben de gidecem bu evden dedim, ama adam yine de gitti :ssz: bi de güneşin altında yakmıştı kendini gelince ben ilgilenmek zorunda kalmıştım onun yanıklarıyla da :47:

ama şu anki erkek arkadaşım, beraber gidecektik ben ayarlayamadım gidemedik, sadece bir kere sordu, arkadaşlarımla gitsem tatile dedi, ben de " istemiyorum " dedim. tamam dedi ve gitmedi :nazar: demem o ki arkadaşım, ya güveneceksin ve arıza çıkarmayacasın böylece adım adım tatilde takip edebileceksin ( en azından gitmeden ben aradıgımda o telefon açılacak, yoksa ikinciye aramam gibi bi rest çekebilirsin :34: ) ya da gitme diyeceksin oda gidecek ve sen boşuna sözü dinlenmemiş olacaksın, karar senin :31:

Sevgiline güveniyorsan için rahat olsun hatta onun mutlu olacağıyla sen de mutlu ol bence dönüşte pozitif enerjiyle dönse ve ne kadar anlayışlı bir sevgilim var diye düşünse ne güzel olmaz mı :)
çoğu erkeğin başında bıdı bıdı yapan kadınlar olduğu için kıymete binersin bence :p
azıcık sık dişini
ben de diyorum kocama git diye ama gitmiyor :45::1:

Eşimle sevgiliyken kuzeniyle tatile gitti. Ne gitme dedim ne de trip atıp krize girdim. Ben de arkadaşlarımla tatile gitmek istesem tepki gösterilmesini istemezdim çünkü. Kamp kurulan bir yermiş ve çok da kız varmış. Akşamları bana anlatıp özet geçerdi çok çift olduğunu yokluğumu çok hissettigini anlatırdı o kadar. Gün içinde çok fazla aramazdım bile tatilde rahatsız etmemek için.

Sevgilin seni aldatacak biriyse aynı şehirdeyken de yapar. Bence içini ferah tut ve ona güvendiğinin sinyalini ver ki aklı her zaman sende olsun. :34:

meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?

valla canım ben aşırı kıskanç biri olduğum için mecburi olmadıkça kesinlikle izin vermezdim şahsen. ama karşı taraftaki insanın sana güven vermesi de önemli artı yanindakiler de sağlam ayakkabı değilmiş bilemedim yani ben gondermezdim..

Ben olsam gondermezdim arkadaşı şu kıza baksana falan dese yok bakmam demez illaki bakar erkek milleti sonuçta arkadaş ortamında çok çabuk degistiklerini düşünüyorum

Birak gitsin denemus olursun adami. Orda da rahat birak arayip sorma..

Benim esim de bekarken hep arkadslariyla gitti. Adamin tatile ihtiyaci var ben gidemiyosam ne yapsin. He bir de 3 4 sapa kimse bakmaz tatilde merak etme ..

Ben erkek arkadsimla tatil yapamadim aileme yalan soyleyemezdm ama kizlarla gttim. Ve karissaydi cok sinirlenirdim

Son düzenleme:

eğer erkek arkadaşınıza sözünü geçirebiliyorsanız gitmesine izin vermeyin.hele ki öyle arkadaşlarla gitmesi pek doğru değil bana göre.

eğer sevgilin gitmek istiyorsa mutlaka gidecektir eski nişanlımdan biliyorum, ortalıgı yıktım, kavga çıkardım, sen gidersen ben de gidecem bu evden dedim, ama adam yine de gitti :ssz: bi de güneşin altında yakmıştı kendini gelince ben ilgilenmek zorunda kalmıştım onun yanıklarıyla da :47:

ama şu anki erkek arkadaşım, beraber gidecektik ben ayarlayamadım gidemedik, sadece bir kere sordu, arkadaşlarımla gitsem tatile dedi, ben de " istemiyorum " dedim. tamam dedi ve gitmedi :nazar: demem o ki arkadaşım, ya güveneceksin ve arıza çıkarmayacasın böylece adım adım tatilde takip edebileceksin ( en azından gitmeden ben aradıgımda o telefon açılacak, yoksa ikinciye aramam gibi bi rest çekebilirsin :34: ) ya da gitme diyeceksin oda gidecek ve sen boşuna sözü dinlenmemiş olacaksın, karar senin :31:

Her erkek aynı mizaca sahip değildir. Özgürlüğüne düşkün, birazda sert birine bu dediklerinizi yapsak ancak adamı sinir ederiz(Mesela öyle durum raporu alır gibi telefonla kontrol etmeye kalksak). Bazı kadınlar böyle baskıyı kocasına yapamıyor.

Benim böyle bir derdim olmadı. Nişanlım zaten yazlarını ayvalıkta, ailesinin yanında geçiriyor. Antalyada ya da Muğlada olduğunu beni oradan arayınca öğreniyordum.

Alanyaya gidip de ruslara asılmayan ve birlikte olmayan erkek yok
Aslaaaaaa gönderme

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her erkek aynı mizaca sahip değildir. Özgürlüğüne düşkün, birazda sert birine bu dediklerinizi yapsak ancak adamı sinir ederiz(Mesela öyle durum raporu alır gibi telefonla kontrol etmeye kalksak). Bazı kadınlar böyle baskıyı kocasına yapamıyor.

Benim böyle bir derdim olmadı. Nişanlım zaten yazlarını ayvalıkta, ailesinin yanında geçiriyor. Antalyada ya da Muğlada olduğunu beni oradan arayınca öğreniyordum.

tabiki kişiden kişiye değişen bir durum bu, yukarıda da söyledigim gibi, eski nişanlıma gitme dedim yaktım yıktım ama gitti, şu anki sevgilime sadece istemiyorum dedim ve gitmedi :34: mizaçla alakalı yani. ama erkek yada kadın fark etmez bir lişki yaşıyorsan artık iki kişilik yaşayacaksın, ben özgür ruhluyum, ben haber vermem kafama göre takılırım diyorsa benim sevgilim, o günden sonra artık benim sevgilim olmayacaktır :34: ama tabi ki bu benim fikrim, bu şekilde düşünmeyen çok sayıda hemcinsim de vardır ve hallerinden memnunlarsa ne mutlu onlara, ben bu durumdan mutlu olamıyorum pek :31:

Ahaha mayista evleniorum mustakbel kocam ve cann dostlari ağustos icin plan yapiorlar:-D bence rahat ol. Herkes bazen arkadaslariyla biseyler yapmak ister. Bizde anlayis göstermeliyiz bence...

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

tamam kızlar gitmesine izin veriyorum .ona güvendiğimi sürekli söyleyeyimki köyü bişey yaparsa vicdan azabı duysun .sizine dediğiniz gibi içinde varsa her türlü yapar ben kısıtlasamda yapar .sonuçta yanında olmıcam orada o yüzden onu gözlemlicem bakalım nasıl davranıcak tatilde ve sonrasında cevaplarınız fikirleriniz için çok teşekkür ederim :16:

Son düzenleme:
Back
X