Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?
canım bende işte bundan korkuyorum aslında sevgilim beni çok seviyo ona güveniyorum ama yanında arkadaşları olunca içim rahat etmiyor işte şu kıza bak şu kıza bak falan dicekler ikna edemiyorum gitmemesi için söz verdim diyoAçıkçası ben baskıdan hoşlanmayan bir insanımdır,oraya gitme bunu yapma falan bana ters. Fakat senin durumunda işler değişiyor ,yerinde olsam asla göndermezdim. Arkadaşları tekin insanlar değilmiş. Nerden bileyim garantisi mi var belki onlara uyacak ?
İlişkinizin uzun bir gecmisi varsa, yanlış birşeyde cok kirilacaksan olay yap gönderme 😜
Eğer sevgilin düzgün bir insansa o "ahlakı bozuk" dediğin arkadaşlarıyla nereye giderse gitsin seni incitecek birşey yapmaz.
Eğer düzgün biri değilse "ahlaklı"arkadaşlarıyla gitse bile yapacağını yapar.
Sevgiline güven.
canım bende işte bundan korkuyorum aslında sevgilim beni çok seviyo ona güveniyorum ama yanında arkadaşları olunca içim rahat etmiyor işte şu kıza bak şu kıza bak falan dicekler ikna edemiyorum gitmemesi için söz verdim diyo
Turislerin birşey yaptığı yok merak etme.doğru diyosun yapacak bişey yok vicdanına kalmış artık bide hiç hoş şeyler duymuyorum alanyadaki turistler hakkında falan kıskanıyorum o yüzden![]()
Turislerin birşey yaptığı yok merak etme.
İnsanlar ülkelerini bırakıp iki nefes almak için ülkemize tatile geliyorlar,sonuç:kötü kadın yaftasını yiyip gidiyorlar.
Korkacağınız tek şey sizi aldatması olabilir. Güvaniyormuşsunuz o zaman bu ihtimali düşünmeyin bile. Ama orda rus ya da ingiliz turistlere bakmasın diyorsanız da yollamayın bence. Onlara kim bakmıyor ki? Yani belki cidden kendini bunlardan arındırmış göz zinasından çekinen insanlar vardır 3-5 tane ama onun dışında herkes bakar. Ben de bakarım. Taş gibi bir hatun geçerse bakarım. Eşime de şu kıza bak derim. Kocaman memeli biri geçse de derim, üssüz güneşlenen birini görsem de. Bu tip şeyleri kısıtladıkça kıymete biner. Tatilde mayolu güzel kadınlara bakıp bakmayacağını merak ediyorsanız söyliyim bakacak.
meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?
kendine özgüvenine hayran kaldım keşke böyle olabilsem ben yanımdan erkek geçse başımı eğiyorum bakmıyorum keşke oda öyle olsa kötü bişey yapmıcağından eminim ama şaşı olcak kızlara bakıcam diye![]()
![]()