• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidiyor

Fzt95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
24
0
86
35
Ordu
meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?

meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?

Açıkçası ben baskıdan hoşlanmayan bir insanımdır,oraya gitme bunu yapma falan bana ters. Fakat senin durumunda işler değişiyor ,yerinde olsam asla göndermezdim. Arkadaşları tekin insanlar değilmiş. Nerden bileyim garantisi mi var belki onlara uyacak ?

Açıkçası ben baskıdan hoşlanmayan bir insanımdır,oraya gitme bunu yapma falan bana ters. Fakat senin durumunda işler değişiyor ,yerinde olsam asla göndermezdim. Arkadaşları tekin insanlar değilmiş. Nerden bileyim garantisi mi var belki onlara uyacak ?
canım bende işte bundan korkuyorum aslında sevgilim beni çok seviyo ona güveniyorum ama yanında arkadaşları olunca içim rahat etmiyor işte şu kıza bak şu kıza bak falan dicekler ikna edemiyorum gitmemesi için söz verdim diyo

Arkadaşları böyle tiplerse, heryerde yapma ihtimalleri var
Arkadaşları bekar yada ilişkileri yoksa tatilde eğlenmeleri, kız arkadaş edinmeleri de gayet normal
Mesele sizin arkadaşınızın onlara uyup uymayacağı
Yapacak adam her türlü , her yerde yapar

Eğer sevgilin düzgün bir insansa o "ahlakı bozuk" dediğin arkadaşlarıyla nereye giderse gitsin seni incitecek birşey yapmaz.
Eğer düzgün biri değilse "ahlaklı"arkadaşlarıyla gitse bile yapacağını yapar.
Sevgiline güven.

Eğer sevgilin düzgün bir insansa o "ahlakı bozuk" dediğin arkadaşlarıyla nereye giderse gitsin seni incitecek birşey yapmaz.
Eğer düzgün biri değilse "ahlaklı"arkadaşlarıyla gitse bile yapacağını yapar.
Sevgiline güven.

doğru diyosun yapacak bişey yok vicdanına kalmış artık bide hiç hoş şeyler duymuyorum alanyadaki turistler hakkında falan kıskanıyorum o yüzden :(

canım bende işte bundan korkuyorum aslında sevgilim beni çok seviyo ona güveniyorum ama yanında arkadaşları olunca içim rahat etmiyor işte şu kıza bak şu kıza bak falan dicekler ikna edemiyorum gitmemesi için söz verdim diyo

Demek kararlı...Sen yine de bi daha konuş hala daha vazgeçmiyorsa yapacak bir şey yok zorlayamazsın. Sevgiline güvendiğini söylemişsin bu durumda içini ferah tut. :34:

doğru diyosun yapacak bişey yok vicdanına kalmış artık bide hiç hoş şeyler duymuyorum alanyadaki turistler hakkında falan kıskanıyorum o yüzden :(
Turislerin birşey yaptığı yok merak etme.
İnsanlar ülkelerini bırakıp iki nefes almak için ülkemize tatile geliyorlar,sonuç:kötü kadın yaftasını yiyip gidiyorlar.

Asla gonderme sevgilisi olan adam gidermi arkadaslarıyla tatile bnde o hatayi yaptım erkekler bizim gibi tatil gozuyle bakmiyolar malesef kari kiz gozuyle bakiyolar sevgilin oyle degilse bile onlara uyacaktır.

Korkacağınız tek şey sizi aldatması olabilir. Güvaniyormuşsunuz o zaman bu ihtimali düşünmeyin bile. Ama orda rus ya da ingiliz turistlere bakmasın diyorsanız da yollamayın bence. Onlara kim bakmıyor ki? Yani belki cidden kendini bunlardan arındırmış göz zinasından çekinen insanlar vardır 3-5 tane ama onun dışında herkes bakar. Ben de bakarım. Taş gibi bir hatun geçerse bakarım. Eşime de şu kıza bak derim. Kocaman memeli biri geçse de derim, üssüz güneşlenen birini görsem de. Bu tip şeyleri kısıtladıkça kıymete biner. Tatilde mayolu güzel kadınlara bakıp bakmayacağını merak ediyorsanız söyliyim bakacak.

Turislerin birşey yaptığı yok merak etme.
İnsanlar ülkelerini bırakıp iki nefes almak için ülkemize tatile geliyorlar,sonuç:kötü kadın yaftasını yiyip gidiyorlar.

üstsüz falan güneşleniyolar ya onlar aklıma geliyor :)

benımde kocam,sevgılımken dedıgın gıbı alanyaya erkek arkadaşlarıyla tatıle gıtmıstı..

yanındakıler duzgun ınsandı,sevgılıme ve ozellıkle kendıme guvenım tam olduğundan hiiiiçç aklım onda kalmadı..

ama senın durumunda bıle bıle lades gıbı..buna ızın vermem açıkçası..

Son düzenleme:
Korkacağınız tek şey sizi aldatması olabilir. Güvaniyormuşsunuz o zaman bu ihtimali düşünmeyin bile. Ama orda rus ya da ingiliz turistlere bakmasın diyorsanız da yollamayın bence. Onlara kim bakmıyor ki? Yani belki cidden kendini bunlardan arındırmış göz zinasından çekinen insanlar vardır 3-5 tane ama onun dışında herkes bakar. Ben de bakarım. Taş gibi bir hatun geçerse bakarım. Eşime de şu kıza bak derim. Kocaman memeli biri geçse de derim, üssüz güneşlenen birini görsem de. Bu tip şeyleri kısıtladıkça kıymete biner. Tatilde mayolu güzel kadınlara bakıp bakmayacağını merak ediyorsanız söyliyim bakacak.

kendine özgüvenine hayran kaldım keşke böyle olabilsem ben yanımdan erkek geçse başımı eğiyorum bakmıyorum keşke oda öyle olsa kötü bişey yapmıcağından eminim ama şaşı olcak kızlara bakıcam diye :27: :27:

bırak gitsin,

geri gelirse senindir
gelmezse hiç senin olmamıştır.

bay beni bay leo....

Kesin bir şekilde göndermeyin derim ben.Öyle erkekler için "tatil=kısa süreli ilişki" demek. Zaten gitmekteki amaçları da genelde o oluyor.
Bir de arkadaşları öyleyse, erkek arkadaşınızı da gözden geçirin bence. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir atasözü var.

Ben de 2 yıl önce bir kız arkadaşımla tatile gitmiştim.
Gitmeden önce de kıyametler kopmuştu, kız-kıza nasıl tatile gidermişim:9:
Neticede dinlemeyip gittim, çıkma teklif eden de oldu, asılan da oldu ama içimde olmadıktan sonra bertaraf etmeyi bildim:52:
Kendisi de sağolsun sürekli tatili burnumdan getirmekle meşguldü, sürekli arayıp rahatsız etti, kavga etti :52:Onun da iç huzursuzluğunu anlayabiliyorum ama bence bırakın gitsin.

kendine özgüvenine hayran kaldım keşke böyle olabilsem ben yanımdan erkek geçse başımı eğiyorum bakmıyorum keşke oda öyle olsa kötü bişey yapmıcağından eminim ama şaşı olcak kızlara bakıcam diye :27: :27:

Yani biraz hayatındaki insanla ilgili tabi. Eşim hayatta bakmaz demem. Ama iç geçirerek ya da şaşı olacak kadar bakan bir insan değildir. Benim kendime fiziksel olarak güvenmediğim bir sürü an ve nokta vardır. Ama eşim bana nasıl oluyor bilmiyorum ama dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettirir. (Dümdüz göğüslerim ve bence en az 5 kilo fazlam olmasına rağmen) Mühim olan hayatındaki insana güvenmek. Ben ne yanındaki kadını kötü hissettirecek kadar etrafı "kesen" erkekleri anlayabiliyorum ne de sokakta mini etekli bir kıza baktı diye olay çıkaran kadınları. Bizim şirkette inanılmaz düzgün bir çocuk var mesela. Hiç bir yanlış davranışını görmedim. Kız arkadaşı ona kaç kere fırsat sitelerinden masaj alıp hediye etmiş. Yani bildiğin kadınların tai masajı yaptığı bir hediye. Yani tamamen karakter meselesi. Sevgilin nasıl biri bilmiyorum ama tatil beldelerindeki apaçiler gibi biri değilse sıkıntı yok bence.

Sende, sevgilinde özgür birer bireylersiniz. Bir iliski mutlu olmak icin yasanır ve can yoldası olmak icin yasanır. Hic kimse kimsenin sahibi degildir, boyle durumlarda sevgilinizi neden kısıtlıyorsunuz yahu. Bakacak olan adam yolda kızlara bakmıyor mudur sanıyorsunuz...Elbette ki bakıyordur. Sen onun sana sadık kalmasını kısıtlayarak sağlayacaksan bırak aldatsın yani... Sana sadık kalmayı kendi iradesi ile yapması lazım. Kısıtlanan sey daima cazip gelir. Bu benim icinde böyledir, herkes icin böyledir. Bırak dogruyu yanlısı sevgilin ayırt etsin, nereye gidip gitmeyecegine kendisi karar versin, hareketlerini kısıtlama, dur ve ne yapacagını izle. Zaten sana ters seyler yaptıgını görürsen anlarsın ki sana göre bir insan degildir.

Dipnot : Benim erkek arkadasım da bu yaz arkadasları ile Alanya'ya tatile gidiyor. :27:

Son düzenleme:
Back
X