- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
- Konu Sahibi sheewolfff
Belki kendi de girdi oraya ama etraftan gorulduyse diye sana disarda bekledim yalanini söylüyor olabilir mi ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi diğer düşüncem de bir Mahmut olarak burda nabız yokluyor oluşun.
hakikatenAynen ya. 'karıya götürmek' falan. Hangi kadın bu tabiri kullanır?
ayyyyy ayy ne iğrenç bir üslup. mahalle ağzı tabirler.. kaçın uzaklaşın ve mutlaka çevre değiştirin.
Belki kendi de girdi oraya ama etraftan gorulduyse diye sana disarda bekledim yalanini söylüyor olabilir mi ki?
Önce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.
bunu sizin söylemeniz ironik olmuş. halbuki bayılırsınız bir konuyu çatır çatır eleştirip kişileri yerin dibine sokmaya. tıpkı şu an yapmaya çalıştığınız gibi. ama sizin aksinize ben boş laf dalaşlarından hoşlanmam. siz kendinizi başkalarını kullanarak tatmin edin. benden ekmek çıkmaz.Siz 7 göbek saraylı misiniz ?? Konusmaları oyle olabilir noluyor hemen ayy ayy iggraanc mahalle agzı filan ..
Sizinle konusmuyor sonucta aralarındakini anlatiyor bu kadar
Ayrica herkes sizin kadar modern ve duzgun konuşamayabilir :))
Ay olur mu öyle şey canım yaÖnce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.
Düğüne kadar bekleyen erkekler nasıl bekliyor? Eskiden erkekler savaşa giderlermiş 10-15 sene değil seks yapmak kadın yüzü görmezlermiş. Onlar nasıl dayanıyorlarmuş?Önce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.
bunu sizin söylemeniz ironik olmuş. halbuki bayılırsınız bir konuyu çatır çatır eleştirip kişileri yerin dibine sokmaya. tıpkı şu an yapmaya çalıştığınız gibi. ama sizin aksinize ben boş laf dalaşlarından hoşlanmam. siz kendinizi başkalarını kullanarak tatmin edin. benden ekmek çıkmaz.