Sevgilim arkadaşını bildiğiniz genel eve götürmüş ya cinnet geçiricem abartıyor muyum sizce :(

ayyyyy ayy ne iğrenç bir üslup. mahalle ağzı tabirler.. kaçın uzaklaşın ve mutlaka çevre değiştirin.

Siz 7 göbek saraylı misiniz ?? Konusmaları oyle olabilir noluyor hemen ayy ayy iggraanc mahalle agzı filan ..

Sizinle konusmuyor sonucta aralarındakini anlatiyor bu kadar
Ayrica herkes sizin kadar modern ve duzgun konuşamayabilir :))

Önce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.

"Adamin ihtiyaclari" kadinlarinda ihtiyaclari vardir ama sevgilisiyle birlikte olmayan her kadinda ihtiyacini gidersin o zman

Ayrica bu sahislar bekarlar aralarinda cinsellik olmamasi coook normal !!!!
Aslinda siz yorum yapan sahsa sadece diyorumki.

Edep yahu !!!

Ha bu arada bu devirde geneleve giden erkek eziktir. Net.
Sevişmeye kimse bulamamış para veriyor. O devlet genelevlerindeki kadınları hiçbir gurur sahibi erkeğin midesi almaz. Öyle iğrençler. Üstüne para verseler dönüp bakmazsınuz diyeyim siz anlayın.
Daha da iğrenci kadınlar her erkek sonrasında duş dahi almıyor, yani üstlerinde başka erkeklere alt malum sıvılar, terlerle kaplı bir kadınla sevişiyorsunuz. Öyyk.

Siz 7 göbek saraylı misiniz ?? Konusmaları oyle olabilir noluyor hemen ayy ayy iggraanc mahalle agzı filan ..

Sizinle konusmuyor sonucta aralarındakini anlatiyor bu kadar
Ayrica herkes sizin kadar modern ve duzgun konuşamayabilir :))
bunu sizin söylemeniz ironik olmuş. halbuki bayılırsınız bir konuyu çatır çatır eleştirip kişileri yerin dibine sokmaya. tıpkı şu an yapmaya çalıştığınız gibi. ama sizin aksinize ben boş laf dalaşlarından hoşlanmam. siz kendinizi başkalarını kullanarak tatmin edin. benden ekmek çıkmaz.

Bir yerden duyarsin diye anlatmis ya sana bunlari..

Nerden duyma ihtimalin vardi..

Askerlik arkadasini falan mi taniyorsunuz acaba..

Bir erkegin durduk yerde bana bu sekilde yaptigi ettigi seyleri anlatmasi cok sacma geliyor..

Yaptinsa sus. Anlatma. Vicdanin rahat ne de olsa girmemis demi onun anlattigina gore..

Ne diye karsinda ki insanin kafasini kurcalayacak onu rahatsiz edecek aciklamalarsa bulunuyorsun ..

Sanki yemis bir halt da onu anlatiyor imaji var sozlerinde..birinden duyarsin diye demesine anlam veremedim..

Önce terbiyeli olmayı deneseniz keşke....Ayrıca adamın ihtiyaçları var siz karşılamıyorsanız yapması doğal.
Ay olur mu öyle şey canım ya
Biz bayanlar içinde geçerli bu cinsel ihtiyaç
Karşılıklı anlaşırlar ya evlenmeden ya evlendikten sonra nasıl anlaştılarsa da az dişini sıkacak ucunda ölüm yok ya masta yapabilir böyle düşünmeyin erkekler çok şımarıyor sonra

cinsellikle ilgili konular igrenc geliyor kısmınada takıdım ben adamın eski yasadıklarını anlatmasımı yoksa baslı basına cinsellikmi igrenc geliyor..ve karı diyerek bahsetmeniz hos olmamıs ama sevgilinizin yaptıgıda yanlıs

Düğüne kadar bekleyen erkekler nasıl bekliyor? Eskiden erkekler savaşa giderlermiş 10-15 sene değil seks yapmak kadın yüzü görmezlermiş. Onlar nasıl dayanıyorlarmuş?
Ne diyeyim inşallah gelecekteki kocanızdan HIV falan kapmazsınız. Gerçi bu zihniyetle zor. Adam siz karşılamadıkça fahişelere gider.
Bir de hemşehrimsiniz, İzmirli bir kadına hiç yakıştıramadım çok eşlilik savunuculuğunu.

Son düzenleme:
"...sevgilim götürmek zorunda kalmış mış arkadaşı yolu tarif etmiş bu salakda götürmüş..."

Arkadasi yolu tarif edene kadar kendisi bulsaymis ya (tabi başka arkadaşi tarif etmediyse, o zaman da arkadaş cevresi hep boyle mi sorusu gelir akla)

Diğer konunu da okudum da erkek değil de, ortamı kötü saf bir kız olduğun kanaatine vardım.

Çevreni bir temizle arındır şunlardan. Kadına değer veren erkeklerle birlikte ol yada çevrende böyle insanlar yoksa ölüm yok ya ucunda sevgili yapmayıver. Ama arkadaş çevreni mutlaka değiştir.

Erkeğin ihtiyacı geyiği de en nefret ettiğim şeydir bu arada.

bunu sizin söylemeniz ironik olmuş. halbuki bayılırsınız bir konuyu çatır çatır eleştirip kişileri yerin dibine sokmaya. tıpkı şu an yapmaya çalıştığınız gibi. ama sizin aksinize ben boş laf dalaşlarından hoşlanmam. siz kendinizi başkalarını kullanarak tatmin edin. benden ekmek çıkmaz.

Cunku ben kimseyle iyi olmak icin iyi olmuyorum,kimseyle kotu olmak icinde kotu olmuyorum.
Ne göruyorsam onu söyluyorum

Boyle yorumları cook fazla gordum evet bu tabir kullaniliyor ve kiza oyle soylemisse oda oyle yazmistir.

Daha once sevgilisinin"mahalle ağzı" uslubundan rahatsiz olsa bu derece eminim sen" kaaacccc kaacccc" yazmadan önce kacardı ..

Herkes mukemmel konusamaz bunun icinde ayy mahalle agzi iyy diye yermeye gerek yok .
Seninde savunma almana gerek yok saldırmıyorum :)))

meshur bir anektod vardir ya "iki arkadas kavga ederken biri digerine anam anani genelevde gormus diyince, digeri de anan namusluydu da genelevde ne geziyordu demis" o hesap iste, cok duzgunse genelevde ne isi var.
ayrica kariya goturmek kadar çirkin bir tabiri bir kadina hic yakistiramadim...

X