Sevgilim, arkadasimimi begendi

Demek ki kadını gördüğünde bakıp düşünmüş bunu

Herkes adama yuh demiş, bence de yuh ama doğru anladıysam bu arkadaşın cinsel hayatı çok daha evvel söz konusu edilmiş gibi. Adam konu sahibinden arkadaş hakkında bilgi almış gibi geldi bana.
Kesinlikle haklısınız. O arkadaşa göz koymuş hakkında bilgi almaya çalışıyor. İğrenç yaa pislik

Siz öncesinde arkadasınız hakkında biseyler anlatmıssınız bence.

Sevgililerinizi arkadaşlarınız ile muhatap etmeyin. Kesinlikle akılları kalıyor. Karşı tarafta rahatsa görüşüyorlar. Kendi çevremde bile var yazık üzülüyorum sevgililerine...
Heee yazık bu erkeklere, nerde karşı cins görseler akılları kalıyor. En iyisi eve kapatmak. Yemeğini suyunu verdin mi tamamdır.

Yaptığını nerden biliyormuş?
Konu sahibi bahsetmiş bence. Ee sen arkadaşının anal yaptığını "popo sever" sevgiline anlatırsan o da o popoyu bi merak eder. Kimse kocişkosunun 20 cmlik pipisinden ve 1 saatlık skorlarından da bahsetmesin bence

Siz yine iyi yapmışsınız ayrılmakla. Ayrılmadan iki trip atıp, hiçbir şey olmamış gibi davranıp ama içi içini yiyen "aman sevgilim benden ayrılmasın" diye dolaşanlar da var yani

Konu sahibi bahsetmiş bence. Ee sen arkadaşının anal yaptığını "popo sever" sevgiline anlatırsan o da o popoyu bi merak eder. Kimse kocişkosunun 20 cmlik pipisinden ve 1 saatlık skorlarından da bahsetmesin bence
Yok artık ya böyle bir şey eşe ya da sevgiliye anlatılır mı? Adam bence kendi kendine fantezi yapmış.

sağkın biri, uzak dur derim

bence hislerinizde yanılmıyorsunuz ateş olmayan yerden duman çıkmaz onuda gectim bu soruyu size nasıl sorabildi nasıl bi yuzsuzluk onuda anlamadım bence bu ilişkiyi ileri götürmeyin

Ya şuna sakın dönmeyin Allah aşkına. Niyetini belli etmiş. Size de hiç saygısı yok, zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…