- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 37
-
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Yani sen iri yapili oldugun halde yapamiyoruz , oda zayıf küçük nasil yapiyor ki muhabetti yapiyor basit herifKonunun sizin yapılı iri bi kadın olmanızla ne alakası var yav? Adam basbaya anal seksi nasıl yapıyor diye sormuş arkadaşınız için, siz hala ben yapılıyım deyip konuyu kendinize çekiyorsunuz
Eğer konuşursanız bir daha o zaman kendinize ayıp etmiş olursunuz. Acık acık anladığınız gibi olmuş olay terbiyesiz adam2 yıllık ikişki olgun kisileriz.Bir arkadaşımın iş yeri açtı,sevgilim beni iki kez oraya goturdu.Arkadasimlada tanisti.Oyle samimi davranan cıvık tiplerden degildir bu herif.Konusmasini oturmasini kalkmasini bilir.Bu anlamda bir yanlisini gormedim.Dün gece biraz bel alti konusurken, arkadasimi örnek vererek o nasil yapiyorki birde zayıf ve küçük hiç konuştun mu dedi.Çok açık yazamiyorum kızlar siz anlayın( ters) mevzusuydu konu..Sen bana bu soruyu nasil sorabilirsin , arkadasimin bilmem neresinimj konuscam seninle gibi gibi baya bir seyler yazdim.Bana sende cok dengesizsin ben onumu merak ettim de onlarin bu mevzuyu nasil yaptigini merak ettim dedi.Kapat uyuycam falan dedi bende sildim engelledim her yerden zihniyetin bozuk dedim.Şuna bak ya madem merak ettin fiziki özellikleriyle kucuk oldugunu dusunmus. Bende yapili iri bir kadinim hâla dusundukce deliriyorum kendime gelemedim
Popo seviyor demek ki fjfjfjfjCıvık bir tip değil, konuşmasını, oturmasını kalkmasını bildiğini iddia ettiğiniz adam sizinle de ilk tanıştığında direkt totonuz hakkında yorum yapmış. Baya efendi adammış
Yaptığını nerden biliyormuş?Yani sen iri yapili oldugun halde yapamiyoruz , oda zayıf küçük nasil yapiyor ki muhabetti yapiyor basit herif
Ayy evet gercekten anlamisiniz tesekkur ederim yorumunuz icinHöhhh... Haklısın bence de böyle bir şey sorulmaz yani başka kızın sevişme anısını mı anlatmanızı istiyor
Ben sizi anladım siz iri yapılı olunca daha minyon biri daha mı çekici geldi diye zorunuza gitmiş.
Sevgilim bu degilCıvık bir tip değil, konuşmasını, oturmasını kalkmasını bildiğini iddia ettiğiniz adam sizinle de ilk tanıştığında direkt totonuz hakkında yorum yapmış. Baya efendi adammış
Nasil yani? Oda popo odakliSevgilim bu degil
Cıvık bir tip değil, konuşmasını, oturmasını kalkmasını bildiğini iddia ettiğiniz adam sizinle de ilk tanıştığında direkt totonuz hakkında yorum yapmış. Baya efendi adammış
Sevgiliniz arkadaşınızın anal seks yaptigini nerden biliyor ki?
Yada acaba senin arkadaşının ki kaç cm falanSen de onun bir arkadaşından için şöyle iri yapılı bir arkadaşından için acaba nasıl so..yodur kızlara yaa merak ettim deseydinsonra da kizarsa sen dengesissin der çıkarsın
2 yıllık ikişki olgun kisileriz.Bir arkadaşımın iş yeri açtı,sevgilim beni iki kez oraya goturdu.Arkadasimlada tanisti.Oyle samimi davranan cıvık tiplerden degildir bu herif.Konusmasini oturmasini kalkmasini bilir.Bu anlamda bir yanlisini gormedim.Dün gece biraz bel alti konusurken, arkadasimi örnek vererek o nasil yapiyorki birde zayıf ve küçük hiç konuştun mu dedi.Çok açık yazamiyorum kızlar siz anlayın( ters) mevzusuydu konu..Sen bana bu soruyu nasil sorabilirsin , arkadasimin bilmem neresinimj konuscam seninle gibi gibi baya bir seyler yazdim.Bana sende cok dengesizsin ben onumu merak ettim de onlarin bu mevzuyu nasil yaptigini merak ettim dedi.Kapat uyuycam falan dedi bende sildim engelledim her yerden zihniyetin bozuk dedim.Şuna bak ya madem merak ettin fiziki özellikleriyle kucuk oldugunu dusunmus. Bende yapili iri bir kadinim hâla dusundukce deliriyorum kendime gelemedim
Bilmiyordur. Konu sahibinin ağzını arıyor onunda yaptığına emin olunca ona yürüyecek emin olmaya çalışıyor.Sevgiliniz arkadaşınızın anal seks yaptigini nerden biliyor ki?