- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 37
-
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
En iyisini yapmışsın.2 yıllık ikişki olgun kisileriz.Bir arkadaşımın iş yeri açtı,sevgilim beni iki kez oraya goturdu.Arkadasimlada tanisti.Oyle samimi davranan cıvık tiplerden degildir bu herif.Konusmasini oturmasini kalkmasini bilir.Bu anlamda bir yanlisini gormedim.Dün gece biraz bel alti konusurken, arkadasimi örnek vererek o nasil yapiyorki birde zayıf ve küçük hiç konuştun mu dedi.Çok açık yazamiyorum kızlar siz anlayın( ters) mevzusuydu konu..Sen bana bu soruyu nasil sorabilirsin , arkadasimin bilmem neresinimj konuscam seninle gibi gibi baya bir seyler yazdim.Bana sende cok dengesizsin ben onumu merak ettim de onlarin bu mevzuyu nasil yaptigini merak ettim dedi.Kapat uyuycam falan dedi bende sildim engelledim her yerden zihniyetin bozuk dedim.Şuna bak ya madem merak ettin fiziki özellikleriyle kucuk oldugunu dusunmus. Bende yapili iri bir kadinim hâla dusundukce deliriyorum kendime gelemedim
Onun minyon ufak tefek bir yapısı var nasıl yapıyor acaba demiş hani iri kıyım olsa olur gibisinden demiş galiba. İğrençKonunun sizin yapılı iri bi kadın olmanızla ne alakası var yav? Adam basbaya anal seksi nasıl yapıyor diye sormuş arkadaşınız için, siz hala ben yapılıyım deyip konuyu kendinize çekiyorsunuz
Yok anladım da bunun konu sahibinin vücuduyla alakası yok ki adam sapık. Arkadaş da iri yapılı olsaydı "o da senin gibi mi yapıyodur" falan deyip yine de sorardı aklındakiniOnun minyon ufak tefek bir yapısı var nasıl yapıyor acaba demiş hani iri kıyım olsa olur gibisinden demiş galiba. İğrenç
Adam sapık o zaten bariz. Benim anladığım konu sahibi ile kıyasladı galiba sapık kişi. O yüzden kendinden bahsetti sanıyorumYok anladım da bunun konu sahibinin vücuduyla alakası yok ki adam sapık. Arkadaş da iri yapılı olsaydı "o da senin gibi mi yapıyodur" falan deyip yine de sorardı aklındakini
Sen de onun bir arkadaşından için şöyle iri yapılı bir arkadaşından için acaba nasıl so..yodur kızlara yaa merak ettim deseydinsonra da kizarsa sen dengesissin der çıkarsın
Duygusal yaklaştığınız icin, adamın gercek karakterini göremiyor olabilir misiniz?bu herif.Konusmasini oturmasini kalkmasini bilir.Bu anlamda bir yanlisini gormedim
Iyyy! bu nasil leş bir zihniyet?!Dün gece biraz bel alti konusurken, arkadasimi örnek vererek o nasil yapiyorki birde zayıf ve küçük hiç konuştun mu dedi.
Sabah sabah ne okudum ben
Bu mu efendi, oturakli adam? Civik degil diyorsunuz da bu bayagi civik. Muhabbet mide bulandirici. Ben buz gibi sogur ayrilirdim sanirim.2 yıllık ikişki olgun kisileriz.Bir arkadaşımın iş yeri açtı,sevgilim beni iki kez oraya goturdu.Arkadasimlada tanisti.Oyle samimi davranan cıvık tiplerden degildir bu herif.Konusmasini oturmasini kalkmasini bilir.Bu anlamda bir yanlisini gormedim.Dün gece biraz bel alti konusurken, arkadasimi örnek vererek o nasil yapiyorki birde zayıf ve küçük hiç konuştun mu dedi.Çok açık yazamiyorum kızlar siz anlayın( ters) mevzusuydu konu..Sen bana bu soruyu nasil sorabilirsin , arkadasimin bilmem neresinimj konuscam seninle gibi gibi baya bir seyler yazdim.Bana sende cok dengesizsin ben onumu merak ettim de onlarin bu mevzuyu nasil yaptigini merak ettim dedi.Kapat uyuycam falan dedi bende sildim engelledim her yerden zihniyetin bozuk dedim.Şuna bak ya madem merak ettin fiziki özellikleriyle kucuk oldugunu dusunmus. Bende yapili iri bir kadinim hâla dusundukce deliriyorum kendime gelemedim
Oyle samimi davranan cıvık tiplerden degildir bu herif.Konusmasini oturmasini kalkmasini bilir.Bu anlamda bir yanlisini gormedim.
Seçim dolayisiyla tanıştık beyefendiyle 42 yaşlarinda.Bayan arkadaşım ve ben ayrı ayrı gitmistik ofisine.Ben benimle ilgilendi sanirken bir duyuyorum ki bayan arkadasimla daha cok ilgilenmis.Akabinde bayan arkadaş buna yazdi cizdi iş ayarlamasi icin adamdan yardim istedi.Sonrasinda bizim kıza yazmamis birine yönlendircem sizi demiş o kişide hatta o gun ofisime geldiginizde sizi sordu dikkati çekmişsiniz felan demiş ve o erkek arkadaşüna yönlerdirmiş.Numarasini vermiş.Sonra beni toplantı yemegi varmiş ona davet etti.Yağmur çok yagiyordu eve birakmayi teklif etti.İstemedim.Bir iki kez daha konuştuk.Sonra ofisine ilk gittigimde beni beğendigini bana karşi bir etkilesim oldugunu itiraf etti.Bende beyefendiyi begendim açikcasi ama arkadasimla daha samimi gibi gelmisti ama sonra arkadasimi bir sekilde uzaklastirdi.Hoş bir adam , etrafı işinden dolayı kadın dolu biri giriyor öbürü cikiyor.Sürekli watsapta aktif belki işi dolayisiyladir bilemiyorum.Kafama takılan şnlat kızlar, size sormak istediklerimde..Bu adam her kadına böyle ilgili davraniyor zannımca, her ne kadar sonradan başündan atmaya çalışsa da başta arkadaşıma baya ilgili davranmış, kartını vermiş.Herkese aynı muamele olabilirmi.Ama bana duygularını açtı.Diger rahatsiz edici mevzuda şu biraz cnsllik üzerinden yürümeye calisti bu beni cok rahatsiz etti fiziki yapımı begendigini felan söyledi suquatmı yapiyorsunuz dedi.Cunku o bölgem biraz şekilli ona dikkat etmiş.Bu adam acaba çapkın kimi kesririrse gozune elde eden bir tipmi.Ben rahatsiz oldugumu dile getiripbu konuda gayet açık konuştum nasıl tam istediginiz gibimi sohbet dedim buyru klcamin şeklinden de konusalim saatlerce felan diyerek tepkimi bu sekilde belli ettim.özür diledi pişmanlik duydugunu ve caninin acidigini soyledi.Ertesi gün hic bir sey yazmadi bende sildim nosunu.Ha aradigini bulamamis gitmis diyeceksiniz belki ama ben bazı sohbetlerde elimde olmayarak karsilik verdim sonradan daha ileri gidince tepkimi koydum hemende etkilenmişim saçma slak sekilde butun gun mesajda bekledim kizacaksiniz ama