Ya haklısın da ne bilim eglence mekani falan ya o açıdan içime kurt dustuAynen Muğla’daki kadınlar da yanmış bekliyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya haklısın da ne bilim eglence mekani falan ya o açıdan içime kurt dustuAynen Muğla’daki kadınlar da yanmış bekliyodu
Jandarma olarak atandı ilk görev yeri. Öyle söyledi 24 saat çalışıp 1 gün izin şeklinde vardiyalarinasıl 24 saat iş ya ne iş yapıyor bu adam?
Ayy dimi dimi ben bile gittiğim de adım başı goruyordumAnkara pavyon dolu daha çok korkmalıydın.
Ankaradayken sırf gorusebilmemiz icin 7 saatlik yoldan geliyorum hep. Ben de onun için gidiyordum bazen yanına . Artık muğlaya atandı aramıza 9 saat girdi. Orada çok kız var falan diyorlar. Korkuyorum aldatılmaktan başkasını bukur diye. 24 saat çalışıp 1 gün izinmis kendi de dediki hangi ara dinlenip gezeyim dedi. Orada yaşayan sosyal çevrenin nasıl olduğunu bilen var mı? Ben bu durumda ne yapabilirim nasıl üstesinden gelebilirim
Yapma be yüreğimi dağladin kanattin şu an hakikatten oyleBiriniz şu kıza söylesin burada aldatılma konusu açan kadınların %99 u evli.
Eşim jandarma. 24 nöbet 24 istirahat olarak vardiya sistemi mevcut.Jandarma olarak atandı ilk görev yeri. Öyle söyledi 24 saat çalışıp 1 gün izin şeklinde vardiyalari
Kışın ögrencilerden dolayı da cıvıl cıvıldır ben sana diyim. Muglanin neresine gitti sevgilin?Peki kışta nasıl oluyo oralar ? Çok mu sessiz sakin bi de ruhlar cok varmış erkek iste beni gıcık etmek icin rus falan diyo ama rus buna mı bakacak gelip de sanki
Cumartesi pazar izin mi peki? Bu arada teşekkürler bilgi icinEşim jandarma. 24 nöbet 24 istirahat olarak vardiya sistemi mevcut.
Yapma be yüreğimi dağladin kanattin şu an hakikatten oyle
Hafta sonu izni diye bir durum yok.Cumartesi pazar izin mi peki? Bu arada teşekkürler bilgi icin
Ege kadini akillidir, bi uniformaya kanmaz. Hicbir onemi yok yani bizim icinAnkaradayken sırf gorusebilmemiz icin 7 saatlik yoldan geliyorum hep. Ben de onun için gidiyordum bazen yanına . Artık muğlaya atandı aramıza 9 saat girdi. Orada çok kız var falan diyorlar. Korkuyorum aldatılmaktan başkasını bukur diye. 24 saat çalışıp 1 gün izinmis kendi de dediki hangi ara dinlenip gezeyim dedi. Orada yaşayan sosyal çevrenin nasıl olduğunu bilen var mı? Ben bu durumda ne yapabilirim nasıl üstesinden gelebilirim
Kac yaşındasınız siz:)Peki kışta nasıl oluyo oralar ? Çok mu sessiz sakin bi de ruhlar cok varmış erkek iste beni gıcık etmek icin rus falan diyo ama rus buna mı bakacak gelip de sanki
24Kac yaşındasınız siz:)
Asıl rus yoğunluğu antalyada ama muğlada da var Amaaan biz alıştık ruslara artık ekstra çekici falan da gelmiyorlar standart kadın diyorsun yoksa başlarda her rusa of çok güzel kadın diyerek bakardım. Ayrıca muğlada giyim epey açık olsa da herkes öyle olduğu için dikkat çekmiyor. Asıl birisi kalın giyindiğinde garip geliyor.Peki kışta nasıl oluyo oralar ? Çok mu sessiz sakin bi de ruhlar cok varmış erkek iste beni gıcık etmek icin rus falan diyo ama rus buna mı bakacak gelip de sanki
Ya istanbul da küçük şehirler de bile öyle artık herkes apaçık geziyo normal gayetAsıl rus yoğunluğu antalyada ama muğlada da var Amaaan biz alıştık ruslara artık ekstra çekici falan da gelmiyorlar standart kadın diyorsun yoksa başlarda her rusa of çok güzel kadın diyerek bakardım. Ayrıca muğlada giyim epey açık olsa da herkes öyle olduğu için dikkat çekmiyor. Asıl birisi kalın giyindiğinde garip geliyor.
Peki bu durum neden sizi ilgilendiriyor? Herkes istedigini giysinYa istanbul da küçük şehirler de bile öyle artık herkes apaçık geziyo normal gayet
Muglada 15 yaşından 55 yaşına kadar hepsi çıtır,fit,güzel,bakımlı,sexi ama senin sevgilinin ustune atlamayacak kadar yakışıklılar var.Ankaradayken sırf gorusebilmemiz icin 7 saatlik yoldan geliyorum hep. Ben de onun için gidiyordum bazen yanına . Artık muğlaya atandı aramıza 9 saat girdi. Orada çok kız var falan diyorlar. Korkuyorum aldatılmaktan başkasını bukur diye. 24 saat çalışıp 1 gün izinmis kendi de dediki hangi ara dinlenip gezeyim dedi. Orada yaşayan sosyal çevrenin nasıl olduğunu bilen var mı? Ben bu durumda ne yapabilirim nasıl üstesinden gelebilirim