Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sevgilim ailesiyle tanışmaya gelecek bunu giysem olurmu o gün

bana çok ağır gibi geldi bu elbise canım söz için :26:

bence bu kadar renkli degilde sade birşey giysen cok daha sık ve güzel olabilirsin

bence cok guzel dusunmussun bende kabarık nısanlılıkları hıc sevmıyorum cok komık gelıyo rengı kremde olabılır

aircim mrb tatlım öncelikle hayırlı olsun diyorum hem aile tanışma faslın hem de topiğin

ilk elbiseden vazgeçmen siyah renk istememen tam kararında olmuş pudra rengi çok hoş çok tatlı böyle sana daha da hanım hanımcık bir hava verir diye düşünüyorum ama illa pudra deme hoşuna giden elbiseleri değerlendir trendde felan çok görmüşsündür bu tür elbiseleri...bende görürsem hemen yollarım canım ama küçük bir tavsiye elbiseden sakın vazgeçme böyle yemeklerde görüşmelerde elbiseler süper durur .çok abartılı şeylere de bakma sanırım diz üstü istiyorsun peki askılı mı istiyorsun elbiseni yoksa hafif omuzdan düşsün mü???

canım yaa bu olmaz daha ağır bişey giy bence hem ya dizlerde olsun 2 cm falan üsttede olabilir terlik giyersin altına ..ama daha ağır bişey bak bence

yüksek bel etek baktım canım bugün ama 38 kalmamış hiçbirinde çok güzeldi biri

öyle bişey düşünüyorum tanışmada bakalım hayırlısı

teşekkür ederim bannu cumm
askılı istemiyorum canım birde diz hizası olsun istiyorum
tanışmada yüksek bel etek diye düşünüyorum canım
sözüm de ertesi gün olucak sanırım o zamanda elbis giymeyi düşünüyorum

aircim canım naptın merak ettim tanışmaya geldiler gittiler ne giyindin nasıl geçti elbiseni merak ettim hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…