• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sevgilim ailesiyle tanışmaya gelecek bunu giysem olurmu o gün

ılk tanısma ıcın abartıya gerek yok bence gayet sırın bı elbıse bırak begendıgın bı elbıseyle gorsunler senı

teşekkür ederim canım fikrim heran değişebilir gece 12 ye kadar yolu var trendden alacağım alırsam:60:
kargo da beleş:66:
ne yapcam yaaa:84::84::84:
ama rengi koyu gibi bide ben esmerim iyice boğacak bu elbise beni:30:

bence daha şık birşey almalısın canım...
hayırlı olsun bu arada :))

teşekkür ederim canım:61::26::26:
iyice kararsızlaştım :50:

106520_2_468.jpg

mango_spring_2011_thumb.jpg

OX-VITBOLGOM_251_1_460x690.jpg

OX-SEPOLKAEL_1210_1_460x690.jpg

OX-BLACEKTUL_521_1_460x690.jpg

ozamn bi de bunları öneriyim tanışma için fikir olsun:16:

bencede daha güzel bir şeyler bulabilirisniz arkadaslar fikirde vermiş örneğin kabarık yaka bi gömlek altına güzel dize bi etek seni cok hanım gösterebilir sanırım gerci tarzını ve fiziğini bilmeden yorum zor ama elbiseyi beğendim diyemeyeceğim

elbise güzel de o gün için fazla renkli buldum

teşekkür ederim canım:26:

106520_2_468.jpg

mango_spring_2011_thumb.jpg

OX-VITBOLGOM_251_1_460x690.jpg

OX-SEPOLKAEL_1210_1_460x690.jpg

OX-BLACEKTUL_521_1_460x690.jpg

ozamn bi de bunları öneriyim tanışma için fikir olsun:16:

:23:1. süpermiş valla olabilir :23::23:çok hoşuma gitti şimdi bak:52:

bencede daha güzel bir şeyler bulabilirisniz arkadaslar fikirde vermiş örneğin kabarık yaka bi gömlek altına güzel dize bi etek seni cok hanım gösterebilir sanırım gerci tarzını ve fiziğini bilmeden yorum zor ama elbiseyi beğendim diyemeyeceğim

$Fotoğraf 0685.jpg $Fotoğraf 0799.jpg bu benim canım:26:
elbiseden vazgeçtim sanırım:26:

tanışma için gayet hoş bi elbise begendimm

teşekkür ederim canım:71:

Allah mutlu etsin..

Elbise çok çocukcu geldi bana..

Bilmem yaşınız kaç ama tanışma ortamı için ideal değil bana göre.

Allah mutlu etsin..

Elbise çok çocukcu geldi bana..

Bilmem yaşınız kaç ama tanışma ortamı için ideal değil bana göre.

temmuzda 22 olacağım :61:
21 sayılır daha :69: vaz geçtik bu elbiseden oy birliğiyle yeni elbiseler le karşınız da olacağım inşallah:49:

fiziğin cok hos cnm ne giysen yakısır ama hanım agır bırseyler giy mesela pudra rengi degaje yaka dizde bi elbise cok yakısır hayal ettımde simdi

fiziğin cok hos cnm ne giysen yakısır ama hanım agır bırseyler giy mesela pudra rengi degaje yaka dizde bi elbise cok yakısır hayal ettımde simdi

teşekkür ederim canım :17:
degaje yaka dediğin aşağı sarkık olan oluyo demi canım:26:
pudra güzel olur bence de yada gri diye düşünüyorum yada toz bembe:52::52:
inşallah istediğimi bulurum:39:
bide söz için alcam :18:

daha şık daha şirin bi şeyle olmalı bence.

teşekkür ederim canım yorum için :69:

:7:sözde öyle düşünüyorum da canım tanışmada daha tatlı olmak istiyorum cıvıl cıvıl böyle:39:

Sen bilirsin tatlım tabiki düşüncen çok güzel ama hani ilk tanışma akıllarda nasıl kalırsa öyle gider derler ya..

Daha ciddi yada daha bıcır bıcır..sen nasıl olmak istersen öyle ol!ve çok mutlu ol..

Sen bilirsin tatlım tabiki düşüncen çok güzel ama hani ilk tanışma akıllarda nasıl kalırsa öyle gider derler ya..

Daha ciddi yada daha bıcır bıcır..sen nasıl olmak istersen öyle ol!ve çok mutlu ol..

amiin canım inşallah hepimiz mutlu olalım:16::16:

Back