• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sevgilim ailesiyle tanışmaya gelecek bunu giysem olurmu o gün

canım seni de uğraştırıyorum 1.si çok güzel pembeli olanı çok düşündüm bunun ama kısa :50:
boyum 160 olsa belki dicem ama mankenle aynı sayılır 169 um :50:

yok cnm olurmu eglenıyom bende hem güzel hazırlıklar bunlar tabı cok burnumu sokmakta istemem ama ......... neyse
heee sertinada güzel seyler var mesela o boyundan baglamalı bol elbiseler boleroyla giyile bilir
ve cok hos kısa kol elbiselerde var o sayfada

yok cnm olurmu eglenıyom bende hem güzel hazırlıklar bunlar tabı cok burnumu sokmakta istemem ama ......... neyse
heee sertinada güzel seyler var mesela o boyundan baglamalı bol elbiseler boleroyla giyile bilir
ve cok hos kısa kol elbiselerde var o sayfada

ne demek canım o birlikten güç doğar:9:
daha önce de dediğim gibi daha güzel olmak varken neden güzel olayım:9:

Konu içeriği nedeniyle "Söz,Nişan,Kına Elbise Modelleri" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri le ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

cnm hayrlı olsun inş. ama bende begenmedım hem rahat edemezsın çay ikram edeceksın önun acılır etek boyu da kısa otururken rahat edemzsın bence eger elbıse gıycem dıyrsan daha tiril tiril çok guzl elbıseler var onlara bak derım ben ama yınede sen bılırsın sımdıdıen hayrlı olsun tatlım gelışmelerden bızıde haberdar edersın tecrübelerinze ihtıyacımız var :)

beğendiğin elbisenin markası mango cnm bi bak istersen şimdiden mutluluklr diliyorum:71:

teşekkür ederim canım bakacağım:69:

selam, ben fikir vermeye bayilirim ve bu yilin modasina uygun üstelikte tani$mayada uygun kiyafet bence bu tarz olmali

buda güzelmiş ama bana kısa olur:25:

Konu içeriği nedeniyle "Söz,Nişan,Kına Elbise Modelleri" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri le ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

teşekkürler madamiks:87:

cnm hayrlı olsun inş. ama bende begenmedım hem rahat edemezsın çay ikram edeceksın önun acılır etek boyu da kısa otururken rahat edemzsın bence eger elbıse gıycem dıyrsan daha tiril tiril çok guzl elbıseler var onlara bak derım ben ama yınede sen bılırsın sımdıdıen hayrlı olsun tatlım gelışmelerden bızıde haberdar edersın tecrübelerinze ihtıyacımız var :)

vazgeçtim bu elbiseden canım:69:
teşekkür ederim canım:66:

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

şimdiiiiiiiiiiii,
1- vücut tipin bu kadına yakın mı
2- ten ve saç rengin ne
3- azıcık daha yakası açık olabilir

şimdiiiiiiiiiiii,
1- vücut tipin bu kadına yakın mı
2- ten ve saç rengin ne
3- azıcık daha yakası açık olabilir

1. vücudum bu kadın gibi viktoria gibi yani:)
2.ten rengim buğday ,saçlarım siyah ( ama biraz açtırmak istiyorum rengini sıkıldım siyaha saçtan)
3 . evet canım bende yakasını biraz daha oval düşünüyorum boynum gözüksün yani:)
renk olarak ta eğer saç rengimi açtırırsam kırmızı eğer siyah kalırsa da saks mavisi düşünüyorum.henüz karar veremedim:(

saçlarımı bu renk yaptırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• $MBL-jessica-alba-waves-L_01.jpg
    $MBL-jessica-alba-waves-L_01.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 37
canım çok sade zevkıne laf söleyemem ama ben olsam daha farklı birşey gıyerımm 40 ytlye neler var neler araştır çarşı pazar =))) inşş düğün resımlerinide paylaşırsın bizimle

Back