- Konu Sahibi airlikfeer
-
ılk tanısma ıcın abartıya gerek yok bence gayet sırın bı elbıse bırak begendıgın bı elbıseyle gorsunler senı
bence daha şık birşey almalısın canım...
hayırlı olsun bu arada :))
elbise güzel de o gün için fazla renkli buldum
ozamn bi de bunları öneriyim tanışma için fikir olsun
bencede daha güzel bir şeyler bulabilirisniz arkadaslar fikirde vermiş örneğin kabarık yaka bi gömlek altına güzel dize bi etek seni cok hanım gösterebilir sanırım gerci tarzını ve fiziğini bilmeden yorum zor ama elbiseyi beğendim diyemeyeceğim
tanışma için gayet hoş bi elbise begendimm
Allah mutlu etsin..
Elbise çok çocukcu geldi bana..
Bilmem yaşınız kaç ama tanışma ortamı için ideal değil bana göre.
fiziğin cok hos cnm ne giysen yakısır ama hanım agır bırseyler giy mesela pudra rengi degaje yaka dizde bi elbise cok yakısır hayal ettımde simdi
daha şık daha şirin bi şeyle olmalı bence.
trendden alacaksan dur bi bakalım
temmuzda 22 olacağım
21 sayılır dahavaz geçtik bu elbiseden oy birliğiyle yeni elbiseler le karşınız da olacağım inşallah
Valla canım yaşlarımız az çok birbirine yakın..
Şöyle daha kumaş ağırlıklı elbise tarzı ciddiyetini koruyan tarzlar düşünmelisin
sözde öyle düşünüyorum da canım tanışmada daha tatlı olmak istiyorum cıvıl cıvıl böyle
Sen bilirsin tatlım tabiki düşüncen çok güzel ama hani ilk tanışma akıllarda nasıl kalırsa öyle gider derler ya..
Daha ciddi yada daha bıcır bıcır..sen nasıl olmak istersen öyle ol!ve çok mutlu ol..
http://www.trendyol.com/Gri-Ekose-Elbise-7072-P201805.aspx
bu hosuma gitti bide aynı sayfanın sonunda krem siyah puanlı bı elbise daha var nasıl bilmemki ben begendim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?