Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sevgilim ailesiyle tanışmaya gelecek bunu giysem olurmu o gün

ben sözümde uzun siyahlı kırmızılı bi elbise giymistim çok begenmislerdi.. yani resimdeki gibi çok karısık renkler olmasın uzun elbise ayagıma dolasır dersen kısa olsun benim fikrim bu.. tabi yine son karar senin bu arada hayırlı olsun

sözde ne giycem nasıl beğeneceğim bilmiyorum:18:ama daha resmi olmam lazım sanırım uzun elbise sevmiyorum çok kısa da bunun :18yu iyi aslında ama dediğin gibi çok karışık
teşekkür ederim canım

ben pek beğenmedim. uygun değil gibi.
tek renk daha iyi olur diye düşünüyorum.

teşekkür ederim canım herkez hemfikir bende tek renke karar kıldım

cnm gogusten buzgulu seyler mutlaka ama mutlaka gobekli gibi gosteriyor. bence gogsun hemen altindan buzgulu seyler giyme.

Tatlım o zaman elbise giy ukde kalmasın ama tek renk olsun kilona göre siyah falan da olabilir derim

kilom 56 canım:26:açık renk giymek istiyorum

cnm gogusten buzgulu seyler mutlaka ama mutlaka gobekli gibi gosteriyor. bence gogsun hemen altindan buzgulu seyler giyme.

:26:haklısın canım bu konuda :26:göbeğim yok ama birlikte düşününce basit olduğuna kaarar verdim bu elbisenin

Kaynana gözüyle yorum yapayım mı
Kayınvalide adayınla yaşım yakın olmalı.O yüzden bizim neslin gözüyle yazacağım.
Resimdeki elbiseden vazgeçmen yerinde olmuş.Basma entari havasında,fazla gündelik görünüyor.Siyah düşünmemen de çok isabetli bir karar.Genç kızlara siyah hiç yakıştırmıyorum.Yaşıtım ve daha yaşlı olanlar da çoğunlukla böyle düşünüyor.Üstelik böyle mutlu ve özel bir günde,yasa bürünmüş gibi siyah giyilmez.
Pembe,krem rengi veya pudra pembe gibi yumuşak tonlar tercih edebilirsin.Elbise ne çok dar,ne çok kısa olmalı.Hafif kumaştan,uçuş uçuş bir model olabilir.Melek gibi görünürsün

Hayırlı olsun,hoş bi elbise bence...Bende sözümde siyah düz dar diz boylarında bir elbise giymiştim tamda aradığım elbise modeliydi o tarz bişeyde olabilir söz için.Kısacası sade ve şıkk

çok teşekkür ediyorum kayınvalidem de sizin gibi yumuşak iyi huylu saolsun

pek fazla munasebette bulunmadık ama tanıdığım kadarıyla öyle

pudra çok iyi olur inşallah dediğiniz gibi bir elbise bulurum aradığım şeyi bahsediyorsunuz tamda

siyah asla düşünmüyorum aynı şeyi az önce anneme syledim karalar bağlamış gibi olurum diyeamacım çiçek açmak

teşekkür ederim

:26:yazın istemeye gelecekler canım haziran temmuz gibi
teşekkür ediyorum ama yine de

Hayırlı olsun,hoş bi elbise bence...Bende sözümde siyah düz dar diz boylarında bir elbise giymiştim tamda aradığım elbise modeliydi o tarz bişeyde olabilir söz için.Kısacası sade ve şıkk

siyah istemiyorum canım:26:inşallah allah benim de gönlüme göre verir de istediğim gibi bulurum bir elbise hatta iki tane:44:

Bende beğenmedim elbiseyi...çok yazlık, çok gündelik duruyor. Sadece tanışma amaçlı geleceklerse güzel bir pantolonun üzerine şık bir gömlek veya bluz giymen bence çok daha uygun. Ben istemeye geldiklerinde dar etek ve bluz giymiştim. Bu benim fikrim tabii ama abartlı olmanın da çok gereği yok...sade ve şık bişey seni daha ön plana çıkaracaktır.

teşekkür ederim yorum için tatlım

tanışma 1 2 gün sonra da isteme olucak canım ben izmir o istanbul olduğu için 1 gece falan sonra olur isteme sanırım:26:
haklısın canım ilk gün geldiklerinde yemek yenilecek çünkü
2.gün börek çörek pasta sarma yapmayı planlıyoruz:26:
yemek de yesek şık olmalıyım

sevgilimn ailesi tanışmaya geldğinde kıştı soğuktu çok şık bi hırka aldım pantolonla onu giydim normalde hiç tarzım olmayan bişeydi içinde kendimi hiç iyi hissetmedim daha misafirler gelmeden hemen üstümü değiştim kot pantolon ve üzerine bol kesim bi bluz giydim ve hoş bi kemerle tamamladım çokkk rahat ettim hiç de abes karşılanmadı sevgilim de çok beğendi bence kendini neyin içinde rahat hissediyosan onu giyyy ama kot giyeceksen dikkat et yırtık ve taşlanmış olmasın

süper yapmışsın vallaha canım en iyisi o kendin olmakzaten yırtık şeylerle aram yoktur pek

ılk tanısma ıcın abartıya gerek yok bence gayet sırın bı elbıse bırak begendıgın bı elbıseyle gorsunler senı

bence daha şık birşey almalısın canım...
hayırlı olsun bu arada :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…