- Konu Sahibi airlikfeer
-
ben sözümde uzun siyahlı kırmızılı bi elbise giymistim çok begenmislerdi.. yani resimdeki gibi çok karısık renkler olmasın uzun elbise ayagıma dolasır dersen kısa olsun benim fikrim bu.. tabi yine son karar senin bu arada hayırlı olsun
ben pek beğenmedim. uygun değil gibi.
tek renk daha iyi olur diye düşünüyorum.
canım yaşın kaç bilmiyorum ama bana sorarsan şık bir pntolon gömlek daha güzel olur
Tatlım o zaman elbise giy ukde kalmasın ama tek renk olsun kilona göre siyah falan da olabilir derim
cnm gogusten buzgulu seyler mutlaka ama mutlaka gobekli gibi gosteriyor. bence gogsun hemen altindan buzgulu seyler giyme.
Kaynana gözüyle yorum yapayım mı
Kayınvalide adayınla yaşım yakın olmalı.O yüzden bizim neslin gözüyle yazacağım.
Resimdeki elbiseden vazgeçmen yerinde olmuş.Basma entari havasında,fazla gündelik görünüyor.Siyah düşünmemen de çok isabetli bir karar.Genç kızlara siyah hiç yakıştırmıyorum.Yaşıtım ve daha yaşlı olanlar da çoğunlukla böyle düşünüyor.Üstelik böyle mutlu ve özel bir günde,yasa bürünmüş gibi siyah giyilmez.
Pembe,krem rengi veya pudra pembe gibi yumuşak tonlar tercih edebilirsin.Elbise ne çok dar,ne çok kısa olmalı.Hafif kumaştan,uçuş uçuş bir model olabilir.Melek gibi görünürsün
Hayırlı olsun,hoş bi elbise bence...Bende sözümde siyah düz dar diz boylarında bir elbise giymiştim tamda aradığım elbise modeliydi o tarz bişeyde olabilir söz için.Kısacası sade ve şıkk
fena sayılmazz
Bende beğenmedim elbiseyi...çok yazlık, çok gündelik duruyor. Sadece tanışma amaçlı geleceklerse güzel bir pantolonun üzerine şık bir gömlek veya bluz giymen bence çok daha uygun. Ben istemeye geldiklerinde dar etek ve bluz giymiştim. Bu benim fikrim tabii ama abartlı olmanın da çok gereği yok...sade ve şık bişey seni daha ön plana çıkaracaktır.
sevgilimn ailesi tanışmaya geldğinde kıştı soğuktu çok şık bi hırka aldım pantolonla onu giydim normalde hiç tarzım olmayan bişeydi içinde kendimi hiç iyi hissetmedim daha misafirler gelmeden hemen üstümü değiştim kot pantolon ve üzerine bol kesim bi bluz giydim ve hoş bi kemerle tamamladım çokkk rahat ettim hiç de abes karşılanmadı sevgilim de çok beğendi bence kendini neyin içinde rahat hissediyosan onu giyyy ama kot giyeceksen dikkat et yırtık ve taşlanmış olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?