• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sevgilim ailesiyle tanışmaya gelecek bunu giysem olurmu o gün

Merhaba;

Öncelikle hayırlı olsun umarım hoş bir sohbet geçer - eminim heyecanlısınızdır :) Bence gayet sade ve bahara göre bir şeyi sakıncası yok. Daha satın almadınız galiba? Gayet uygun.Zaten annesiyle görüşeceksiniz, bayan bayanasınız yani. Bence münasip :)

Merhaba;

Öncelikle hayırlı olsun umarım hoş bir sohbet geçer - eminim heyecanlısınızdır :) Bence gayet sade ve bahara göre bir şeyi sakıncası yok. Daha satın almadınız galiba? Gayet uygun.Zaten annesiyle görüşeceksiniz, bayan bayanasınız yani. Bence münasip :)

aminn canım inşallah öyle olur:16::16:
yokkk ailesiyle annesi babası ve kardeşi ve o gelecekler canım hem 1 ay sonra felan gelecekler:18:
almadım daha canım:18:

bence biraz basit kaçar yani bana öyle geldi tatil elbisesi gibi, tamam çok abartıya da gerek yok ama bu da biraz basit.:41:

cnm bnce uzun tiril tiril bi elbse al hm daha boylu gosterır hmde evın ıcnde topuklu faln gyemıceğin için bu elbise hoş durmaz hemde bacaklarını inceleyemez:78:

Baharda çarşı pazar dolaşırken giyilecek hoş bir elbise bence,sen bilirsin ama daha ağır birşeyler tercih edebilirsin. Bu kadar karışık renk ve desenler akşama pek uygun gibi gelmedi bana.
Şimdiden hayırlı olsun bu arada:16::16::16:

bence biraz basit kaçar yani bana öyle geldi tatil elbisesi gibi, tamam çok abartıya da gerek yok ama bu da biraz basit.:41:

teşekkür ederim canım:26:

cnm bnce uzun tiril tiril bi elbse al hm daha boylu gosterır hmde evın ıcnde topuklu faln gyemıceğin için bu elbise hoş durmaz hemde bacaklarını inceleyemez:78:

boyum zaten uzun canım :44:169 daha uzamasın ama
nasıl bir elbise giyilir yaa tanışma bu bide söz günü ne giycem yandım ben:18::18:

Baharda çarşı pazar dolaşırken giyilecek hoş bir elbise bence,sen bilirsin ama daha ağır birşeyler tercih edebilirsin. Bu kadar karışık renk ve desenler akşama pek uygun gibi gelmedi bana.
Şimdiden hayırlı olsun bu arada:16::16::16:

hah tamda bu yüzden kararsızım elbisenin şekli çok hoşuma gitti ama renk konusunda kararsızdım sanırım almıcam:18::18:

bence alma rahat edemezsin bence.. Zaten çekineceksin ister istemez..oturup kalkarken daha rahat edeceğin bişey giy..:32:

bence alma rahat edemezsin bence.. Zaten çekineceksin ister istemez..oturup kalkarken daha rahat edeceğin bişey giy..:32:

canım aslında kısa değil :26:o konuda çok hoşuma gitti elbise:26:
boyum uzun olduğundan böyle elbise bulmam çok zor oluyo:26::26:
deseni nasıl sence:26:

hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel bir ortam olur.Ama bencede böyle bir merasim için uygun değilmiş gibime geldi.Daha ağır durabilecek şık bir elbise olabiler diye düşünüyorum.:82:

canım bence belki haddim değil ama, çok şık beyaz bir gömleğin altına yine güzel kesimli bir pantolon güzel ayakkabılar portfy bir çanya ile hem sade hem mükemmel gözükürrsün fiziğinde düzgünse tabi:16:

:14::14:ben ne giyeceğim:14::14:

valla ailemi ikna etmek bi dert ti o geçti şimdi kıyafet dert oldu:14:

benim derdim bitmez:60::60::60:

hayırlı olsun şimdiden inşallah güzel bir ortam olur.Ama bencede böyle bir merasim için uygun değilmiş gibime geldi.Daha ağır durabilecek şık bir elbise olabiler diye düşünüyorum.:82:

amin canım vazgeçtim o zaman rengi cıvıl cıvıl olan bir şey alsam daha iyi olur sanırım:26:

canım bence belki haddim değil ama, çok şık beyaz bir gömleğin altına yine güzel kesimli bir pantolon güzel ayakkabılar portfy bir çanya ile hem sade hem mükemmel gözükürrsün fiziğinde düzgünse tabi:16:

yok canım ne demek tabiki sizden fikir almak için açtım bu topiği:29:
belki pantolon da olabilir :26:
fiziğim düzgün canım accık kalça var işte :9: 96 cm kadar gerisi süper :9:

Bencede alma,yada al başka bir gün giy :)
Bu modele yakın sade bir şey bul en iyisi.

en iyisi o gibi geliyor bana da canım inşallah bulurum :59:
sizde trendde yada markofonide bulursanız yardım edin :29::29:

annem yemek diyor ben kaçıyorum akşama bakacağım arkadaşlar saat 12 ye yolu var aldım aldım alamadım bidaha almam bu elbiseyi:24:

ama almıcam gibi gözüktü sati:26:

$SIYAH-MINI-ELBISE__30861482_0.jpg $kjhuh.jpg $tek-omuz-siyah-abiye-elbise-modeli.jpg tek renk olsun bence,hatta etek gömlek yada yüksek bel pantolon falan giysende olur. Nasıl olsa 1-2 gün sora sözde biraz daha abartılısını giyeceksin.

bunlar çok kısa:50::50::50::50::50:

ama sade renk konusunda hemfikiriz gri yada toz pembe süper olucak:69:
siyah giymek istemiyorum :61:cıvıl cıvıl oluyum :66:

Back