Katılıyorum şimdi beni yolcu etti. Yolcu ederken 15 dakka kalmış aracımın kalkmasına bir konu vardı daha önce problem yaşadığımız haklı olduğu bir konu onu açıyor. Dedim biz 15 dakka sonra ayrılcaz uzun süre görüşemicez farkında mısın son 15 dakkayı sarılıp koklaşarak geçirmek varken taa ne zamanki konuyu açıp tekrar tekrar tartışacak mıyız sırası mı yeri mi? Tamam haklısın dedi özür diledi. Sonra anlaşamadığımız başka konular açıldı ordan bu gelin gelme muhabbetine geldi mevzu malmıyım ben satın mı alıyorsun gelin geleceksin bize uyacaksın nedir diyorum ben öyle demedim diyor çarpıtıyorsun burada yaşayacağımız için bizim aile ile daha içli dışlı olacağın için öyle dedim diyor tartıştık sesi yükseldi bana sokak ortasında bağıramazsın haddini bil dedim. Annesi de uzak da bizi yalnız bıraktı sözde. Döndüm gidicektim kolumu tuttu bırak defol git dedim haklısın özür dilerim dedi koştu peşimden. Özür diledi sarıldı o arada benim otobüs geldi. Bu şekilde ayrıldık. Şak diye bitirmekte istemiyorum ilişkiyi. Geldi 15 gün kaldı yedi içti gezdi onca hediye koyduk gönderdik nankörlük etti denmesin diye. Ama yok galiba yapamayacağım ben bu adamla ilk fırsatta ayrılacağım sanırımGerçekten fikirler uyuşmuyorsa zorlamamak gerek bence ilişkiyi.
Herkes birbiri ile uyum sağladığı kişilerle beraber olmalı.
Ben olsam bile bile lades demem, bu düşüncedeki (sen gelinsin sen bize uyacaksın) birinin kafası evlendikten sonra fena oluyor. Zaten ne zaman nerde nasıl giyinmesini bilirsin bence konu kıyafet değil karşı tarafın zihniyeti.
Alla alla kadına bak
Kendisi anada senin anan baban ne
Hic sevmem onu yapma bunu etme sen bize geliyorsub bilmem ne muhabbetlerini
Eş adayın fazlasıyla doldurusa geliyor belliki veya kendi ic dünyası da istemiyor acık giymeni ama evlenince değişir belki diye ses etmiyor
Ya gercekten net tavrını koyucaksın bir kere daha bana kıyafet mevzusu acarsan biter bu iş diye
Veya değişeceksin askın icin istemeye istemeye
Ya o ya sen kararını ver
Tamam birdaha gittiginde merkezde gezmek icin gene aynı boy giyersin baktın tekrar tepki veriyor seni iki kez uyardım ücüncüsü olmayacak bana sürekli sözler verip sözünü tutmuyorsun demekki karakterin böyle ben elbiselerime devam edicem sende kendine uygun köyden kız bul vs diyip net tavrını koyucaksınBenim kararım kesin. Kıyafet mevzusunda ben değişmem. Biz anlaşmıştık bu konuda zaten. Tatilde istediğini giy karışmam. Köyde dikkat et dedi köy yerinde miniyle gezecek değilim zaten dedim. Bu kpnuda anlaşmıştık ablası falan devreye girip bana hak vermişti. Şimdi tutmuş diyor amasyada yemeğe giderken giydiğin elbise de kısa amasya için. Attığım fotoğraf. 6-7 santim uzatırız eteği bişey olmaz dedi. Dellendim Biz bu konuyu konuştuk seni son kez uyarıyorum ben nerde ne giyeceğimi bilirim. He köyde giysem haklısın evet ama zaten orda giymem onun dışında eğerki evlendikten sonra değişir düşüncen varsa ben bu konuda asla ama asla değişmem. Boşanma sebebim dahi olur ona göre kararını ver. İlerde değişir niyetin varsa şimdiden bitsin diye net bi şekilde söyledim
Alla alla kadına bak
Kendisi anada senin anan baban ne
Hic sevmem onu yapma bunu etme sen bize geliyorsub bilmem ne muhabbetlerini
Eş adayın fazlasıyla doldurusa geliyor belliki veya kendi ic dünyası da istemiyor acık giymeni ama evlenince değişir belki diye ses etmiyor
Ya gercekten net tavrını koyucaksın bir kere daha bana kıyafet mevzusu acarsan biter bu iş diye
Veya değişeceksin askın icin istemeye istemeye
Ya o ya sen kararını ver
Tamam birdaha gittiginde merkezde gezmek icin gene aynı boy giyersin baktın tekrar tepki veriyor seni iki kez uyardım ücüncüsü olmayacak bana sürekli sözler verip sözünü tutmuyorsun demekki karakterin böyle ben elbiselerime devam edicem sende kendine uygun köyden kız bul vs diyip net tavrını koyucaksın
İkinci uyarıyı bile yapmamalıydın bana göre
Bişey ya vardır ya yoktur yani sürekli aynı konuda tartısmak neden yapamıyorsa vaktini almasın seninde
O anneyle olmazDolduruşa gelme olayından ben de korkuyorum açıkçası. Vay benim oğlum benim paşam benim çağım diyerek değişik değişik halleri var. Çocuklarının hepsi uzakta 2 si yurt dışında biri de şehir dışında yanındaki tek çocuğu o. Her işime koşuyor olmasa naparım bilmiyorum diyor. Sanki elinden alacaz yani kahve olayını pek sevmiyorum dedim o ne öyle her dakka köye geldiğimizde sürekli sürekli beni bırakıp gidersen sıkılırım ben köyde dedim en fazla haftada 2 gün köyde oluyorum zaten diyor kahvede durduğum da günde en fazla 2 saat diyor. Annesi de ben oğlumu serbest yetiştirdim bunaltma kız adamı diyip diyip tuhaf tuhaf hareketler yapınca dilimin ucuna geldi senin oğlun evlat da ben değil miyim diye beni de siz bunaltmıcanız o zaman diye de misafirim dedim şimdi ayıp etmeyim. Ortada nişan bile yokken.
O anneyle olmaz
Demedi deme
Annesi ikide bir bu alkol konusunda oğlunu rahat yetiştirdiğini söyleyip durduysa,oğlunun alkol alışkanlığı ile ilgili bir sorun var ve anne bunun üstünü örtmeye,basite indirgemeye çalışıyor olabilir.Dikkat edin.İyi düşünün.
Ben yanlış anlamışım konuyu o zaman.Siz değer gördüğünüzü hissediyorsanız,diğer konularda konuşup anlaşabilirsiniz.Evlerinde sizi oldukça güzel ağırlamaya çalışmışlar anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?