• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililikte öpüsmemek normal mi, buna saygı duyacak erkek var mıdır

SaviorAngel1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
143
136
18
6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?

6 aylık iliskide ben daha seviyeli bir sekilde görüsmeyi istedigimden öyle bisey olmuyor o da bana saygı duymayı tercih etti ama o fedakarlık yapıyormuş gibi gelmeye basladı bana ve kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım. Bana söyledigi bisey yok bu arada. Her seven erkek saygı duyar mı yoksa ayrılır mıydı baskası olsa?
Helal süt emmisse normal, fırlama bir çocuksa opustugu başka biri vardır 🤣

Ben öyle süslü püslü lafları anlamam saygıymış seviyeymiş. Saygı dediğin kötü söz,hakaret,şiddet vs olmamasıdır. Yaşam alanlarına saygı duyarsın,kişiliğine duyarsın amenna ama öpüşme eylemi bunlardan farksızdır. İçten gelir. Libidodan gelir. Aşktan gelir. Bu sevgili olmanın kuralı değildir ki. Aşık olup sevdikten sonra insan bir zaman sonra temas istiyor.

Daha resmi şekilde devam etmek anlamında kullandım
O anlamda kullanılası bir kelime olmamış işte o cümle içinde; 6 ay içinde öpüşenlerin seviyeleri düşüktür'e çıkar. "Mesafeli" daha uygun.

Her ne ise; ben 6 ay boyunca öpüşmediğim bir ilişkiyi sürdürmezdim. Saygı duyarak yol verirdim.

Herkesin yaşamak istedigi ilişki şekli farklidir ilişkinin en başından kartlarını açık oynarsın devam etmek isteyen eder etmek istemeyen de kendi doğrusu olduğu yolda devam eder. İlişkiye bir baslayalim ben onu kıvama getiririm de ayrılık sebebidir bence tabi karsilikli tutarlı davranış sergilendiği sürece. (Sen bir kez öpüşüp bir daha olmasın dersen tutarsız davranmış olursun). İlişkini bu yönde yaşamak senin için daha doğrudur sen de bunu belirtmissindir o da saygı duymuş bunda kendini kotu hissedecegin bir şey yok.

Yani öpüşmek bıle ıstemıomusunuz?

Ben olsam beni öpmek istemeyen adamdan ayrılırım ya benden tiksindiğini düşünürüm ya da gay falan kendini perdeliyor derim bu tarz hassasiyetleriniz varsa eğer direkt görücü usulü evlenin yani el ele tutuşmak öpüşmek sarılmak yakınlaşmak olmayınca kankasınız zaten

Yapay zeka erkeklerinin piyasaya çıkma zamanı yaklaştı onları bekleyin .. canlı, kanlı, kaslı, libidosu yüksek "insan" olan erkeklerden çok şey bekliyorsunuz.. gibi gibi 😂😂

Seviyeli bir şekilde görüşmek qadın ve erkekin karşılıklı satranç oynayıp olaysız biçimde evlere dağıldığı bir görüşme türüdür, siz ne anlarsınız hemen linç etmişsiniz kızı :lülülü:
kendimi yetersiz ve kötü hissetmeye basladım
Hadi hadi konu sahibi, senin de kendi koyduğun kanunları delesin var teşvik edelim diye bize yazmışsın :KK53: öp gitsin.

Back