Sevgililik, nişanlılık ya da evlilik döneminde zorunluluktan veya isteklerden ötürü ne gibi farklı yerlerde sevişme yaşadınız?

Zorunluluktan dolayı sevişme... Nasıl bi zorunluluk oluyor, krize mi giriyoruz acilen sevişmem lazım diyerekten :KK53:
Nişanlılık döneminde o fırsat her zaman gelmeyebilir. Başbaşa olunan vakit sınırlı olabilir. Ya da tatilde ailelerin evine gidilip 1-2 hafta kalınan dönemlerde o fırsatı kollarsın, vs vs . Kriz falan durumu degil yani

Maalesef epey tepki gördüm bu soruyla birlikte. Eglenceli bir konu olabilecegini dusunmustum fakat buranın ortamına pek alışık olmadığım için şaşırdım. Simdi anlatsam bir de ordan linç yerim kesin
Ha okumadim diger yorumlari ama.. zevk meselesi bu bence.. kimi arabada asansorde ormanda sever.. kimi sadece yatakta, lincleyecek bir durum yok.. ayrica bu tarz heyecanlar iliskiyi diri tutabilir bence

Ahahah mesela yavaş yavaş mı iniyor asansör, katlarda durmuyor mu? 😂
Bir kadın bir erkekte bir bölümde asansör duruyordu kalıyorlardı içinde. Onlar da gerginlikleri azalsın bir de anı olsun diye başlıyorlardı sevişmeye. Başlar başlamaz açtılar kurtardılar bunları ahahahaha. Böyle bir şey düşlemiştim.

Artık ar damarı kalmadığı için çok düşünme.Geçen gün sahilde iki erkek dudak dudağa idi. :p

Nişanlılık döneminde o fırsat her zaman gelmeyebilir. Başbaşa olunan vakit sınırlı olabilir. Ya da tatilde ailelerin evine gidilip 1-2 hafta kalınan dönemlerde o fırsatı kollarsın, vs vs . Kriz falan durumu degil yani

Açıkladığın için teşekkür ederim :KK53:

X