- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
Yaaaa tüh kaçırmışımDaha önce aynı konu açılmıştı. Çok enteresan yerler yazılmıştı ama en garibi mezarlıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa tüh kaçırmışımDaha önce aynı konu açılmıştı. Çok enteresan yerler yazılmıştı ama en garibi mezarlıktı
Yukarıya ekledim konuyuYaaaa tüh kaçırmışım
Baktım evet baya yaratici yani
ben yazardım da şimdi yine linç yerimHaha kimse de yazmamış eğlenceli konuymuş aslında
İlk taşi sen at yineben yazardım da şimdi yine linç yerim
ben yazardım da şimdi yine linç yerim
Mutfak farklı yer sayılıyor mu?Mutfakta seviştin de mi Gül, tezgahın üstüne totonu koydun.
Gül'ün bi ç.klü salata kasesi vardı, konusu o yüzden zebil ziyan oldu, mesajların yarısında o vardı, salata kasesine nasıl koyarsınız ha nasıll diye. Şimdi linç yerim deyince aklıma mutfak tezgahı geldi.Mutfak farklı yer sayılıyor mu?
Ahahah biliyorum onu bilmez miyim. Kk efsanesi salata kasesiGül'ün bi ç.klü salata kasesi vardı, konusu o yüzden zebil ziyan oldu, mesajların yarısında o vardı, salata kasesine nasıl koyarsınız ha nasıll diye. Şimdi linç yerim deyince aklıma mutfak tezgahı geldi.
Tansiyonumuz düşüyor, sevişmezsek ölebiliriz o anda öyle bi krizZorunluluktan dolayı sevişme... Nasıl bi zorunluluk oluyor, krize mi giriyoruz acilen sevişmem lazım diyerekten
Yok tezgaha yüzüm dönüktü, salata kasesi de kimsenin erişemeyeceği üst raflardan birinde duruyordu.Mutfakta seviştin de mi Gül, tezgahın üstüne totonu koydun.
Haa tezgaha bi yerinizi koymadıysanız iyi.Yok tezgaha yüzüm dönüktü, salata kasesi de kimsenin erişemeyeceği üst raflardan birinde duruyordu.
tamam yazıyorum: çadırda, karavanda, kendi evimizin bahçesinde, çatıda, denizde, evin muhtelif odalarında, tabi ki duşta, bir de görümcemin tuvaletinde.Haa tezgaha bi yerinizi koymadıysanız iyi.