sorun nedir tepki neden anlayamadımyeni üye ve cinsellik konusunda ki ilk sorusu. üff sıkıcı bi cumartesi oluyorr
Anlık libido yükselmesinden mütevellit saldıray edasıyla adamın üstüne hunharca atlayabilecegmız bir mekan mı soruyorsunuzAnlık libido yükselmesi, zorunluluk hali, denemeyi istediginiz farklı bir mekan ortam gibi ya da daha farklı sebeplerle farklı olabilecek nerelerde sevisme yasadınız? Yakalanma farkedilme gibi istenmeyen bir durumla karşılaştınız mı?
Nasıl sıkıcı ve aksiyonsuz bir hayatım varsa artık düşündüm bulamadım.Anlık libido yükselmesi, zorunluluk hali, denemeyi istediginiz farklı bir mekan ortam gibi ya da daha farklı sebeplerle farklı olabilecek nerelerde sevisme yasadınız? Yakalanma farkedilme gibi istenmeyen bir durumla karşılaştınız mı?
Mutfak masası tezgahıNasıl sıkıcı ve aksiyonsuz bir hayatım varsa artık düşündüm bulamadım.
Mezarlıkta bile sevişen bir üye vardı. Ölüye bari saygınız olsunBakalım benim gibileride varmıymış sorusu bu
Hayatsızız kzım bizNasıl sıkıcı ve aksiyonsuz bir hayatım varsa artık düşündüm bulamadım.
Ben rahatına düşkün bir kadınım. Yumuşak olsun tezgah olmazMutfak masası tezgahıyakalanma riski de yok
Aaa ciddi mi tobe yarabbiMezarlıkta bile sevişen bir üye vardı. Ölüye bari saygınız olsun
Daha önce aynı konu açılmıştı. Çok enteresan yerler yazılmıştı ama en garibi mezarlıktıAaa ciddi mi tobe yarabbi
Napcaksin bacım nerede nasıl sevistigimizi feyzmi alacaksınAnlık libido yükselmesi, zorunluluk hali, denemeyi istediginiz farklı bir mekan ortam gibi ya da daha farklı sebeplerle farklı olabilecek nerelerde sevisme yasadınız? Yakalanma farkedilme gibi istenmeyen bir durumla karşılaştınız mı?