Sevgililik, nişanlılık ya da evlilik döneminde zorunluluktan veya isteklerden ötürü ne gibi farklı yerlerde sevişme yaşadınız?

mlkeshn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
10
5
32
Anlık libido yükselmesi, zorunluluk hali, denemeyi istediginiz farklı bir mekan ortam gibi ya da daha farklı sebeplerle farklı olabilecek nerelerde sevisme yasadınız? Yakalanma farkedilme gibi istenmeyen bir durumla karşılaştınız mı?

Anlık libido yükselmesi, zorunluluk hali, denemeyi istediginiz farklı bir mekan ortam gibi ya da daha farklı sebeplerle farklı olabilecek nerelerde sevisme yasadınız? Yakalanma farkedilme gibi istenmeyen bir durumla karşılaştınız mı?
Anlık libido yükselmesinden mütevellit saldıray edasıyla adamın üstüne hunharca atlayabilecegmız bir mekan mı soruyorsunuz :KK53: zorunluluk ha :KK53: Size önerebilecegım tek sey görünmezlik iksiri casperda vardı sanki :KK70:

Nasıl sıkıcı ve aksiyonsuz bir hayatım varsa artık düşündüm bulamadım. :KK53:

Havada karada suda :rapci: hee zaman her yerde.
Mekan zaman fark etmez :KK53:

Eee sen anlat hele. Nerde sevişmeyi düşünürsün

Napcaksin bacım nerede nasıl sevistigimizi feyzmi alacaksın 🤣🤣🤣🤣

X