- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel değilse ne istedi acaba merak ettim de. ben bişey almıyorum o da almaz sevgililer gününde hediye.
ben şu kravattan yaptırıcam, ya onun baş harflerlerini ya da ikimizin baş harflerini yazdırıcam. özle bir günümüzde kullanır :)
![]()
Bende henüz karar veremedim..
Düşünüyorum..
Ama zamanım cidden daraldı..
Netten alcam çünkü..
Alışverişe beraber gidiyoruz..
Oyüzden netten almak durumundayım..
ne alsam kii!!!![]()
canım çok beğendim süper bi fikir benimki sevmiyo aslında takmak ama siyah yelek bulsam içinede bunu alsam süper olur dimi![]()
evet çok şık olur gerçekten :) ben de işte belki beni istemeye gelirlerken ya da sözümüzde falan takar düşüncesiyle alıcam :)))![]()
hayırlısı olsun canımcımböylede geceye damgayı vururum diyosun yani
ikinizin isimlerinin baş harfleri çok anlamlı olur bence
netten buldun dimi kravatı yeleği bi garantilesem kravatı bulurum heralde değilmi ?
evet netten, yakaladinyakaladin.com diye bi yer var orda gördüm bugüm hem de 13 liraya :) yelek ne tarz bişi arıyosun?
walla fiyatıda çok uygunmuş bende bakayım çok sağol bebişimyelek hani popcular giyiyor ya spor siyah yelekler kot üzerinede oluyor spor kumaş pantalonun üstünede nette baktım ama hep klasik var damat yeleğinden istemiyorum yani spor siyah bi yelek
gören bilen varsa bana yazsın lütfen ayda yılda bişe istedi kocişim bulamassam ayıp olur
yoksa ben ona ne yüzle istediğim inci seti aldırırım
![]()
ewet canım buna benzer bişey bu varsa başka modelleride vardır diye düşünüyorum nerden bulabilirim bunu linkini verirmisin bebişimbakalım göbişini nereye sığdırcak kociş hesapta rejimde ama aylardır 2 gr verip 2 kilo almıştır rejim yaparken
![]()
siyah yelek istiyor benden aylardır popçuların yeleği varya nerden bulcam bilmiyom :84:
geçen sene ben almadım ama o hep alır çok sever hediye almayı bahane oluyor onun için bişeyler almaya yoksa ben kızıyorum bir sürü borcumuz var ne hediyesi diye![]()
özel mesajla yolladım linkini canım
:) aynen ben de hediye alınca cok seviniyodum ama almasaydın bakısıda atıyordum sadece o da aklından geçeni söylüyo artık almak yerine. hani su yeni bi cep telefonu varya taşlı maşlı reklamlarda cıkıyo kalp şeklinde gibi acılıyor onu geçirmiş içinden ama bana sormadan almak istememiş. benim ne dicemi zaten bilio :) ama biz daha yeni ev aldık borçlarımız var çok ondan. yoksa öyle yapmazdım.