Erkek arkadasiniz ne kadar nazik farkinda misiniz?
Insallah kıskanç kuzenlerinizin gaziyla sevgilinize yanlis seyler soylemezsiniz.
Sizi mutlu edecek, sevindirecek seyi biliyor ve almis. Ben olsam o kuzenleri cok guzel bozardim.
Evet kaba saba gibi.Keko derken ne demek istiyorlar tam olarak? Yani kaba saba anlaminda mi? Kusura bakilmasin soruyorum cunku gercekten bilmiyorum.
Bana da birisi kahve makinesi hediye etseydi cok mutlu olurdum. Baya bir zamandir bende anneme almak istiyorum -o cok sever kahveyi- ama fiyati dolayisiyla erteliyorum. Yurtdisinda da baya pahali bu makineler.
Kuzenlerinizin agizlarinin payini verseydiniz keske. Neden sevdiginiz insanla bu sekilde dalga gecilmesine goz yumdunuz? Baskalarinin ne dusundugu umrunuzda olmamaliydi. Hayatinizi boyle surdurecek degilsiniz umarim. Cok yanlis yapmissiniz. Siz sevgilinizin yerinde olsaydiniz ne dusunurdunuz?
Ya ama benim kahve makinam cok güzelll
e tanımış oldun kuzenleri anlamış oldun niyetlerini böyle böyle büyüyoruz kuzum hiççç takma sen mutluluğuna bakk4 kişi aynı seyleri söyleyince o an dilim tutuldu sanki. Ben mi yanlıs düşünüyorum dedim sacmaladım. Bu 4 kişiden 2 si nişanlı 1 nin sevgilisi var 1 i bekar.
Bende 1.5 saat önce whatsapp grubumuzdan yazdım ee kızlar hediyelerinizi atında gözümüz gönlümüz acılsın diye :) 3 ünden ses yok mesajı görmelerine ragmen. Sadece 1i 1 demet çiçek ve altın küpe atmış:) bende onun gibi yaptım ve sırf gıcıklık olsun diye “ zaten sana yakın zamanda küpeyle saat almaya gidecektiniz 1 taşla iki kuş vurmuş eniştemiz cok akıllıca “ yazdım. “Ne alakası var ben gidip secmedim o secti aldı hediye sonucta yazdı “
“ tabiiki hediye ama kayınvaliden zaten küpeyle saat almak için haftasonu götürecekti seni ee o zaman bu ayrıdır heralde haftasonu gidip alırsın tekrar farklı 2 küpen olur hemde kendin secersin bunuda farklı bi model “ dedim “ ikinciye ne gerek var napcam o kadar küpeyi “ cevabını aldım :)) cok iticiydim ama sabah bana yaptıgı seyi yasamış oldu. Ayrıca birleşip beniml dalga gectigi insanlar şimdide onunla dalga geciyor.
Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.
sizce de cok mu kötü olmuş?
Bence asıl kekoluk kalpli yastık kırmızı gül almak deyip geçseydinizArkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.
sizce de cok mu kötü olmuş?
asıl bunlar keko ve ötesiiiDoğru kahve makinesi çok keko bir hediye.
Aşkpirin, özel hazırlama kalp tapusu, resminiz basılı yastık, en iyi sevgili oscarı gibi "cool" hediyeler gelse beğenirlerdi öyle bir elektrik aldım.
4 kişi aynı seyleri söyleyince o an dilim tutuldu sanki. Ben mi yanlıs düşünüyorum dedim sacmaladım. Bu 4 kişiden 2 si nişanlı 1 nin sevgilisi var 1 i bekar.
Bende 1.5 saat önce whatsapp grubumuzdan yazdım ee kızlar hediyelerinizi atında gözümüz gönlümüz acılsın diye :) 3 ünden ses yok mesajı görmelerine ragmen. Sadece 1i 1 demet çiçek ve altın küpe atmış:) bende onun gibi yaptım ve sırf gıcıklık olsun diye “ zaten sana yakın zamanda küpeyle saat almaya gidecektiniz 1 taşla iki kuş vurmuş eniştemiz cok akıllıca “ yazdım. “Ne alakası var ben gidip secmedim o secti aldı hediye sonucta yazdı “
“ tabiiki hediye ama kayınvaliden zaten küpeyle saat almak için haftasonu götürecekti seni ee o zaman bu ayrıdır heralde haftasonu gidip alırsın tekrar farklı 2 küpen olur hemde kendin secersin bunuda farklı bi model “ dedim “ ikinciye ne gerek var napcam o kadar küpeyi “ cevabını aldım :)) cok iticiydim ama sabah bana yaptıgı seyi yasamış oldu. Ayrıca birleşip beniml dalga gectigi insanlar şimdide onunla dalga geciyor.