- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- Konu Sahibi ayse1234512
kürk yelek ve ayakkabı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim koca varda alıyomu sankikeşke sevgilim olsa da alsa ama nerde inşallah seneye
kaç senelik evlisin kız aa çok ayıp ama değil mi :)bizim koca varda alıyomu sanki
5 yıl flört sonrada 9 yıl bitiyor evlilik.kaç senelik evlisin kız aa çok ayıp ama değil mi :)
ahahahaa evli olmak güzel birşey mi5 yıl flört sonrada 9 yıl bitiyor evlilik.
amaaaan boşver ayıbı bende işi çözdüm bişi istiyosam arsızca söylüyorum, o ince diğilse ben hiç olamam kusura bakmasın, ihtiyaç yoksada ses etmem, özel gün falan takılmıyorum çok , hani 360 gün höt höt 5 gün canım cicim tarzım diğilsın
evet güzel ama sadece çocuk sahibi olma yönüahahahaa evli olmak güzel birşey mi
ahhhahhaevet güzel ama sadece çocuk sahibi olma yönü
çünkü yıllar geçtikçe içlerinden yontulamamış bişi çıkıyor genelde
aynen öyle işte bizde ağlanacak halimize gülmeyle çözümü buldukahhhahha
evet güzel ama sadece çocuk sahibi olma yönü
çünkü yıllar geçtikçe içlerinden yontulamamış bişi çıkıyor genelde
hahaaynen öyle işte bizde ağlanacak halimize gülmeyle çözümü bulduk
Allah ım bağışlarsa 3,5 yaşında ikizler kuzularım :) darısı başınıza :) evlilik resmen başka boyuta geçiyo başka anlam kazanıyo tabi benim yontulmamış depresif olduğu için hiç bişeyden mutlu olmazçoluk çocuk var mı :)
uuuu ikiz demek sakın erkek deme erkek hele birde ikiz erkekler çok yaramaz olur derlerAllah ım bağışlarsa 3,5 yaşında ikizler kuzularım :) darısı başınıza :) evlilik resmen başka boyuta geçiyo başka anlam kazanıyo tabi benim yontulmamış depresif olduğu için hiç bişeyden mutlu olmaz
vayyy beBenım ki ilk defa bi güllerden oluşan çiçek almış çok mutlu oldum :) sizde neler var anlatın bakalım :)
bir kız bir erkek canım :) çok mükemmel tarifsiz bir duygu :))uuuu ikiz demek sakın erkek deme erkek hele birde ikiz erkekler çok yaramaz olur derler
Allah bağışlasın :)bir kız bir erkek canım :) çok mükemmel tarifsiz bir duygu :))
Allah analı babalı ve hayırlı bir evlat olarak büyütsün :)))bir kız bir erkek canım :) çok mükemmel tarifsiz bir duygu :))
amiiiin canım darısı başınıza :)Allah analı babalı ve hayırlı bir evlat olarak büyütsün :)))
bir zamanlar kapıma dökülen yarım kamyon çiçek varken şimdi dikeni yok, ulen bari şuralarda gözümüze sokmayın buketlerinizivayyy be
amin.. puahaaha valla böyle şeyler okuyunca ağlamaktan beter oluyorum mutsuzluk devreye giriyor aman eksik olma sen zaten mutsuzlukkamiiiin canım darısı başınıza :)
bir zamanlar kapıma dökülen yarım kamyon çiçek varken şimdi dikeni yok, ulen bari şuralarda gözümüze sokmayın buketlerinizi