- 30 Aralık 2009
- 22.945
- 89.595
- 1.123
Senin kaynana da LİSANSLI ha ben sana diyimben gül pasta ve yemekten mutlu olmadım hemde hiç özensizce günü geçirmek için yapılmış birşey benim fikrim bu katılan katılır katılmayan katılmaz hem çöpe gidecek yemek pasta ve güldense LİSANSLI eşofman takımı ve LİSANSLI yelek daha iyidir hem kendisi gayet mutlu ama ben değilim hakaret edecek birşey yok
Yemek yapmayacak mısın ya ?Olmaaaaaaaz, şimdilik günün konusu olan bir topikte mümkünatı yok bırakmam sizi, yangın çıkar dedim fitili kendi haline bırakırsam
kötü söz sahibine aittir demekki kendin öylesinNe lisanslı hediyeymiş ya sanki kimse fiyatları bilmiyor bi siz pahalı hediye almışsınızalt tarafı şişme yelek eşofman ya aklına gele gele bu gelmiş romantizme bak birde adamın romantikliğine laf ediyorsun yorumlarınızın hepsi leş vizyonsuzluk paçalardan akıyor
değerin o kadarmış demek ki de onu almış. daha fazlasına sana gerek yokmuş. aferin adama iyi yapmış.ben gül pasta ve yemekten mutlu olmadım hemde hiç özensizce günü geçirmek için yapılmış birşey benim fikrim bu katılan katılır katılmayan katılmaz hem çöpe gidecek yemek pasta ve güldense LİSANSLI eşofman takımı ve LİSANSLI yelek daha iyidir hem kendisi gayet mutlu ama ben değilim hakaret edecek birşey yo
Tam koyulmalık değil mi ama
Keşkem yassah olmasaydı çok iyi otururdu konuya hahaha
Şu ekonomik krizde adam sizi düşünüp yemeğe çıkarmış ve çiçek almış yine de memnun edememiş, gerçekten yazık, çok bencilsinizeşim sevgililer gününde ki ilk sevgililer günümüz pasta ve bir gül alıp yemeğe çıkardı hiç mutlu ve memnun olmadım hediye almamış pastanın gülün ve yemeğin benim için hiç önemi yok gül solup atılacak ki zaten tek gül buket bile değil pasta ve yemekte yenilip geçilecek ben daha kalıcı bişey düşünüp alsın isterdim evli olarak ilk sevgililer günümüzü basite indirgemiş önemsememiş kolaya kaçmış sizce böyle düşünmekle haksızlıkmı yapıyorum abartıyormuyum hayatımda geçirdiğim en kötü sevgililer günüydü
Kesme dedim o kırmızı kabloyu yaaaa ne yaptın muhittin yandıkdeğerin o kadarmış demek ki de onu almış. daha fazlasına sana gerek yokmuş. aferin adama iyi yapmış.
hahahaha füze atsaydındeğerin o kadarmış demek ki de onu almış. daha fazlasına sana gerek yokmuş. aferin adama iyi yapmış.
çeneni kapatdeğerin o kadarmış demek ki de onu almış. daha fazlasına sana gerek yokmuş. aferin adama iyi yapmış.
asıl sen bir ne yazıyorum diye bir düşün. aklın yerinde mi?çeneni kapat
Kaynanan eşine koymamıştır sana lisanslı ürünler almayaçeneni kapat
asıl sen bir ne yazıyorum diye bir düşün. aklın yerinde mi
o kadar belli ki fake olduğu. isim+yaş kombinasyonu. bu kadar vizyonsuzluğa sadece fake erkekler sahip olabilir.Bu üye bildiginiz mahmut abi kızlar.
İlk konusu da manyaktı bu da
LİSANSLI şişme mont ile LİSANSLI eşofman takımı. Hem de tuttuğu takımın.Peki siz ne hediye aldınız 14 şubatta yoksa tek taraflımı beklenti içine girdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?