- 30 Aralık 2009
- 22.945
- 89.600
- 1.123
Lisanslı şişme bebek pardon yelek almış.Peki siz ne hediye aldınız 14 şubatta yoksa tek taraflımı beklenti içine girdiniz
ahahahao kadar belli ki fake olduğu. isim+yaş kombinasyonu. bu kadar vizyonsuzluğa sadece fake erkekler sahip olabilir.
şişme bebek alsaydın kızzzzz daha hayra geçerdiiiiiiLisanslı şişme bebek pardon yelek almış.
Şişme kaynana da alabilirdi kendisine.şişme bebek alsaydın kızzzzz daha hayra geçerdiiiiii
Yani bir de makarna yaptım oh mis demek istedim yaMakarna nasıl patlatılıyor aaa
Öyle hediye böyle adamLisanslı şişme bebek pardon yelek almış.
Adam düşünmüş birşeyler yapmış biz ise 14 şubatta covid olduk bizim için berbat bir anıLİSANSLI şişme mont ile LİSANSLI eşofman takımı. Hem de tuttuğu takımın.
Altın kısmını bana yazdıysanız şunu söyleyeyim, düğünde takılan bileziklerimi eşimin 3 senede aldığı hediyeleri bozdurup borcumuzu ödedik. Takıntı böyle olmaz nasıl olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.ben düşünüp eşimi ne mutlu eder diye hareket etmesini isterdim buradaki yazılanlar gibi altın vs takıntım yoktur ama eşimin yaptığı kutlamadı olmasın diye günü geçirmenin derdiyle yaptığı şeyler
Bağcılar’a laf yok, sonra gizliden şikayet ederler seni bak.ahahaha
Bağcılar style.
Ya kendisi ağır ergen ayan abla.
Ya da ağır ergen apaçi
Yani ben şaka yaptığını düşünmemik istiyorumyok kızzz çok ciddi , akşama evde kavga var
Heyecanlandım. Çekirdeğimi alıp geliyorum. Konu sahibi ikinci evliliğini yapan biriyle ilk evliliğini yapmış. Bu ince detayı da vereyim belki cidden aynı kişidirKonu sahibini tanıyorum galiba , ya da aynı şeyleri söyleyen bir arkadaşım var . Sevgililer gününde yemek , gül çok basitmiş gerçek bir hediye almamış kocası diye uzun uzun anlattı derdini dün bana . Benim kocada ne hediye ne yemek ne gül hiç bir şey yok hatta Kocalık bile yok ben öleyim demekki . Böyle adamlar böyle kadınlara benim gibi kadınlar kalaslra nasıl denk geliyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?