- 30 Aralık 2009
- 22.944
- 89.591
- 1.123
La git kocana çemkir, tuttun kk'yı bırakmıyorsunsonuç hepsi çöp
sende yazma neden yazıyorsuncevap vermeyin şuna. bir kadın kendini bu kadar rezil edecek kadar cahil olamaz. bizimle dalga geçen dallamanın biri bu.
tüm kadınları şişme yelek giyen erkek sevdalısı sanan saçmasapan tipin teki güya burada tepkimizi ölçüyor. ergen irisi.
Fak fakir misin ? aJjdhdd
google yapsanaBir lisansli aşortman kaç paraaaa???
Bundan sonra acıkınca para harcayıp yemek yemeyin nasılsa sonucu hep çöpsonuç hepsi çöp
bakkkkk kabul ettin ergen irisi olduğunu. dalga geçen dallamanın biri daha.sende yazma neden yazıyorsun
Doktor sık sık yoğurt yiyorum güzel kafa yapıyorMuneeeeee sende ki bu dinginlik beni benden aliyiiiiiiii
En son flütün kaç para oldugunu söylediydi iboBir lisansli aşortman kaç paraaaa???
Muneeeeeeeğğğ tutma biziDoktor sık sık yoğurt yiyorum güzel kafa yapıyorBitki çayları ve müzikle de sinirimi dengeliyorum
En son flütün kaç para oldugunu söylediydi ibo
Şimdi başımıza bir de lisanslı haşortman (!) takımı mı çıktı
E kendiniz alsaydınız kendinize ihtiyacınız varsa?EVET ONUNKİ ÇOK BASİT OLDU KEŞKE ODA BANA LİSANSLI EŞOFMAN VE LİSANSLI YELEK ALSAYDI EN AZDINDAN 3-5 SENE GİYERDİM
Tam koyulmalık değil mi amaAdidas mont karikaturu benim de aklima geldi, yazmissin yukarda .
Benimki elma alır gelirdi. Fakiriz bizSevgililer günü öncesinde eşime senden güzel bir sürpriz bekliyorum böyle kırmızılı kırmızılı biseyler diye mesaj atmıştım, akşam gelirken kırmızı et almış pişirdik yedik
Ne lisanslı hediyeymiş ya sanki kimse fiyatları bilmiyor bi siz pahalı hediye almışsınızbelli senin pazarda gördüklerine benzemez
alırım Rabbime bin şükür ekonomik özgürlüğüm varE kendiniz alsaydınız kendinize ihtiyacınız varsa?
Bir dahaki sefere inşallah.ben gül pasta ve yemekten mutlu olmadım hemde hiç özensizce günü geçirmek için yapılmış birşey benim fikrim bu katılan katılır katılmayan katılmaz hem çöpe gidecek yemek pasta ve güldense LİSANSLI eşofman takımı ve LİSANSLI yelek daha iyidir hem kendisi gayet mutlu ama ben değilim hakaret edecek birşey yok
Olmaaaaaaaz, şimdilik günün konusu olan bir topikte mümkünatı yok bırakmam sizi, yangın çıkar dedim fitili kendi haline bırakırsamMuneeeeeeeğğğ tutma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?