• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü

Benim kocamın hediye alması gereken günlerde aldığı hediye hep aynı. Çiçek :KK53: bu sene de şaşırtmadı saolsun :KK70:
Ama karar almış bundan sonra özel günlerde çiçek yerine tema vakfına bağış yapacakmış. Faydası olsunmuş. Onay verdim ben de. Nasipse ömrüm uzun olursa ölmeden bir ormanım olacak :KK73:

Benim biricik canım aşkım bir tanem kuzum aslan kocam 1 hafta önceden çiçeksepetinden sipariş vermiş bonnygift ama çiçek değil, ne olduğunu bilmiyorum ama henüz kargoda daha gelmedi yetişmedi bugüne :KK16:yarın gelir inşallah.

Bugüne yetişmedi o diye bi kucak uçan balonla geldi eve:KK48: bir de bi kucak gül, yirim ulen:oops:

Sonra canın sıkılmıştır dedi dışarı çay içmeye çıktık, pasta hazırlatmış üstüne de "dünden bugüne sonsuza dek" yazdırmış:KK60:

Ay ben de ona salatalık soydum şimdi hediye olarak, onu yidi :KK53:

Evet hanımlaaaar, sevgililer günü geldi çattı, hadi söyleyin bakalım, eşler, nişanlılar, sevgililer ne aldı?

Benim yakışıklı kocam bu sevgililer gününde beni şaşırttı, maydanoz alır, yanına roka tere de alıp aranjman yapar deyip dalga geçmiştim, beni utandırdı :KK23:

Öncelikle kendisinden özür diliyorum:KK22:

Meğer tüm gün bana sürpriz yapmak için sağa sola telefon açıp duruyormuş, şimdi gelirim deyip gitti, 15-20 dakika sonra elinde bir torbayla geldi, yanağımı öpüp:KK23: sevgililer günün kutlu olsun sevgilim dedi, heyecanla torbayı açtım, bir kalıp en sevdiğim tam yağlı beyaz peynir, 1 ekmek :KK68:

Canım kocam benim, her zaman peynir aldığımız peynircimize sipariş vermiş gündüz, Mune ablanın sevdiği peynirden varsa hemen ayır demiş, hediyemi görünce ki mutluluk gözyaşlarımı görmeliydiniz :KK42: peyniri gördükçe hala duygulanıyorum, düşünceli aşkım benim :KK70::KK70::KK70:
O kadar heyecanla okudum ki anlatamam şaşkınlığım hala üzerimde ablam ya :))acaba ne almış diye beklerken salma ben şok ben iptal :))

Back
X