Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dert sayfasina dert yazilir cunku ne yazilsaydiMerhaba kızlar bu konu yu eğlence amaclı açmak istedim kocalarınız size sevgilier gününde ve özel günlerinizde ne hediye alır ne söyler paylaşalım hep dert yaziyoruz azcik da gulelim :))
Herşeyin hayırlısıOlan var, olmayan var.![]()
Taşındı canım merak etme
Biz olek o zamanEvvelsi gün bir üye eşinin 2000 TL'ye ne alması gerektiğini sormuştu
Hatırladım aşırı tadım kaçtı yine![]()
Merhaba kızlar bu konu yu eğlence amaclı açmak istedim kocalarınız size sevgilier gününde ve özel günlerinizde ne hediye alır ne söyler paylaşalım hep dert yaziyoruz azcik da gulelim :))
Bu hediyeler bana hiç yabancı gelmediDünyalar tatlısı biricik eşim, bana nadide hediyeler alır, özel gün olmasına gerek de yoktur onun için, aklına estikçe beni hediyelere boğar şımartır, böyle bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım, romantik, düşünceli, naif bir adamdır, romantikliği hediyelerine de yansır, Anadolu'nun verimli topraklarında yetişmiş doğal ürünler olmasına özen gösterir
İşte hediyem
Eki Görüntüle 2099534
Sıklıkla tüketmeme rağmen henüz süt veremedim![]()
Enişte bey gerçekten çok düşünceli ablam sağlığına özen gösteriyor işte enn sağlıklı şeylerle bakıyor ki uzun yasa bu da güzel yahu :)))bizim ki onu da yapmaz ne özel gün hatırlar ne sevgililer günü 5 yıldır evliyim hiç özel günü kutlamadikDünyalar tatlısı biricik eşim, bana nadide hediyeler alır, özel gün olmasına gerek de yoktur onun için, aklına estikçe beni hediyelere boğar şımartır, böyle bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım, romantik, düşünceli, naif bir adamdır, romantikliği hediyelerine de yansır, Anadolu'nun verimli topraklarında yetişmiş doğal ürünler olmasına özen gösterir
İşte hediyem
Eki Görüntüle 2099534
Bunu bulamayanlarda var müniş. Mesela benDünyalar tatlısı biricik eşim, bana nadide hediyeler alır, özel gün olmasına gerek de yoktur onun için, aklına estikçe beni hediyelere boğar şımartır, böyle bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım, romantik, düşünceli, naif bir adamdır, romantikliği hediyelerine de yansır, Anadolu'nun verimli topraklarında yetişmiş doğal ürünler olmasına özen gösterir
İşte hediyem
Eki Görüntüle 2099534
Enişte bey gerçekten çok düşünceli ablam sağlığına özen gösteriyor işte enn sağlıklı şeylerle bakıyor ki uzun yasa bu da güzel yahu :)))bizim ki onu da yapmaz ne özel gün hatırlar ne sevgililer günü 5 yıldır evliyim hiç özel günü kutlamadik
Bunu bulamayanlarda var müniş. Mesela ben![]()
![]()
Arasira değişiklikler yapsın sürprizine, şaşırtsın seni. Maydanoz yerine nane falan alsin mesela
Allah'ın bildiğini kuldan saklamam, seni sitede çekiştirdim, maydanoz aldığını söyledim dedim ne güzel işte benim gibi kocayı nereden bulacaksın, sana her hafta maydanoz alıyorum, hangi koca karısına düzenli olarak maydanoz alır dediSevgililer gününde maydanozun yanında tere de alırmış, çok düşünceli ve bonkör, hiçbir masraftan kaçınmıyor
Adam bunu bile kendi lehine çeviren biri![]()
Arasira değişiklikler yapsın sürprizine, şaşırtsın seni. Maydanoz yerine nane falan alsin mesela
benimkide ben kızınca "tamam hadi seni kokoreç yemege goturucem" diyorsanırsın kizkulesine yemege götürüyor
![]()
E bi zahmet ödesin artık 5 liralık kokoreçimi
Parasını o mu ödüyor, o ödüyorsa sorun yok, benim ki muziptir bazen birşeye tepem atar, hadi gel sana yemek ısmarlayayım der, gider bir güzel yeriz kesene bereket hatun hesabı ödersin artık der, ben
Neymiş sinirlenince çok tatlı oluyormuşum, ben ve tatlılık bir arada bile olamaz aslında ama işte adam muzipelinden geldiğince sinirlendirir
![]()
Limonda alırsa gerçekten süper hediye münüş
Allah'ın bildiğini kuldan saklamam, seni sitede çekiştirdim, maydanoz aldığını söyledim dedim ne güzel işte benim gibi kocayı nereden bulacaksın, sana her hafta maydanoz alıyorum, hangi koca karısına düzenli olarak maydanoz alır dediSevgililer gününde maydanozun yanında tere de alırmış, çok düşünceli ve bonkör, hiçbir masraftan kaçınmıyor
Maşallah maşallah seneye de yanın roka akdeniz yeşilliği alır süper olur aşamalı olarak :))