• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.528
408
Merhaba kızlar bu konu yu eğlence amaclı açmak istedim kocalarınız size sevgilier gününde ve özel günlerinizde ne hediye alır ne söyler paylaşalım hep dert yaziyoruz azcik da gulelim :))

Merhaba kızlar bu konu yu eğlence amaclı açmak istedim kocalarınız size sevgilier gününde ve özel günlerinizde ne hediye alır ne söyler paylaşalım hep dert yaziyoruz azcik da gulelim :))

Dünyalar tatlısı biricik eşim, bana nadide hediyeler alır, özel gün olmasına gerek de yoktur onun için, aklına estikçe beni hediyelere boğar şımartır, böyle bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım, romantik, düşünceli, naif bir adamdır, romantikliği hediyelerine de yansır, Anadolu'nun verimli topraklarında yetişmiş doğal ürünler olmasına özen gösterir:KK70::KK70::KK70:

İşte hediyem

IMG_1943.webp

Sıklıkla tüketmeme rağmen henüz süt veremedim :KK70::KK70:

Dünyalar tatlısı biricik eşim, bana nadide hediyeler alır, özel gün olmasına gerek de yoktur onun için, aklına estikçe beni hediyelere boğar şımartır, böyle bir eşe sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım, romantik, düşünceli, naif bir adamdır, romantikliği hediyelerine de yansır, Anadolu'nun verimli topraklarında yetişmiş doğal ürünler olmasına özen gösterir:KK70::KK70::KK70:

İşte hediyem

Eki Görüntüle 2099534
Bu hediyeler bana hiç yabancı gelmedi:70:

İşte hediyem

Eki Görüntüle 2099534
Enişte bey gerçekten çok düşünceli ablam sağlığına özen gösteriyor işte enn sağlıklı şeylerle bakıyor ki uzun yasa bu da güzel yahu :)))bizim ki onu da yapmaz ne özel gün hatırlar ne sevgililer günü 5 yıldır evliyim hiç özel günü kutlamadik

İşte hediyem

Eki Görüntüle 2099534
Bunu bulamayanlarda var müniş. Mesela ben :D :D

Enişte bey gerçekten çok düşünceli ablam sağlığına özen gösteriyor işte enn sağlıklı şeylerle bakıyor ki uzun yasa bu da güzel yahu :)))bizim ki onu da yapmaz ne özel gün hatırlar ne sevgililer günü 5 yıldır evliyim hiç özel günü kutlamadik

Bunu bulamayanlarda var müniş. Mesela ben :KK70: :KK70:

:KK70:
Allah'ın bildiğini kuldan saklamam, seni sitede çekiştirdim, maydanoz aldığını söyledim dedim ne güzel işte benim gibi kocayı nereden bulacaksın, sana her hafta maydanoz alıyorum, hangi koca karısına düzenli olarak maydanoz alır dedi:KK70:Sevgililer gününde maydanozun yanında tere de alırmış, çok düşünceli ve bonkör, hiçbir masraftan kaçınmıyor :işsiz:

Adam bunu bile kendi lehine çeviren biri:silah:

Allah'ın bildiğini kuldan saklamam, seni sitede çekiştirdim, maydanoz aldığını söyledim dedim ne güzel işte benim gibi kocayı nereden bulacaksın, sana her hafta maydanoz alıyorum, hangi koca karısına düzenli olarak maydanoz alır dedi:KK70:Sevgililer gününde maydanozun yanında tere de alırmış, çok düşünceli ve bonkör, hiçbir masraftan kaçınmıyor :işsiz:

Arasira değişiklikler yapsın sürprizine, şaşırtsın seni. Maydanoz yerine nane falan alsin mesela:D
benimkide ben kızınca "tamam hadi seni kokoreç yemege goturucem" diyor:D sanırsın kizkulesine yemege götürüyor :D

Arasira değişiklikler yapsın sürprizine, şaşırtsın seni. Maydanoz yerine nane falan alsin mesela:KK70:
benimkide ben kızınca "tamam hadi seni kokoreç yemege goturucem" diyor:KK70: sanırsın kizkulesine yemege götürüyor :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Parasını o mu ödüyor, o ödüyorsa sorun yok, benim ki muziptir bazen birşeye tepem atar, hadi gel sana yemek ısmarlayayım der, gider bir güzel yeriz kesene bereket hatun hesabı ödersin artık der, ben :KK57:

Neymiş sinirlenince çok tatlı oluyormuşum, ben ve tatlılık bir arada bile olamaz aslında ama işte adam muzip:KK70:elinden geldiğince sinirlendirir:KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Parasını o mu ödüyor, o ödüyorsa sorun yok, benim ki muziptir bazen birşeye tepem atar, hadi gel sana yemek ısmarlayayım der, gider bir güzel yeriz kesene bereket hatun hesabı ödersin artık der, ben :KK57:

Neymiş sinirlenince çok tatlı oluyormuşum, ben ve tatlılık bir arada bile olamaz aslında ama işte adam muzip:KK70:elinden geldiğince sinirlendirir:KK70:
E bi zahmet ödesin artık 5 liralık kokoreçimi :D

Müniş bizde seni zaten bu yüzden kizdiriyoruz işte. Kızınca cok tatlı olduğun için :D Ama tek fark, biz ban yiyoruz :KK48: eşin ne yiyor. Umarım onuda cezalandiriyorsundur :D

Limonda alırsa gerçekten süper hediye münüş :D

Maşallah maşallah seneye de yanın roka akdeniz yeşilliği alır süper olur aşamalı olarak :))

Evet hanımlaaaar, sevgililer günü geldi çattı, hadi söyleyin bakalım, eşler, nişanlılar, sevgililer ne aldı?

Benim yakışıklı kocam bu sevgililer gününde beni şaşırttı, maydanoz alır, yanına roka tere de alıp aranjman yapar deyip dalga geçmiştim, beni utandırdı :KK23:

Öncelikle kendisinden özür diliyorum:KK22:

Meğer tüm gün bana sürpriz yapmak için sağa sola telefon açıp duruyormuş, şimdi gelirim deyip gitti, 15-20 dakika sonra elinde bir torbayla geldi, yanağımı öpüp:KK23: sevgililer günün kutlu olsun sevgilim dedi, heyecanla torbayı açtım, bir kalıp en sevdiğim tam yağlı beyaz peynir, 1 ekmek :KK68:

Canım kocam benim, her zaman peynir aldığımız peynircimize sipariş vermiş gündüz, Mune ablanın sevdiği peynirden varsa hemen ayır demiş, hediyemi görünce ki mutluluk gözyaşlarımı görmeliydiniz :KK42: peyniri gördükçe hala duygulanıyorum, düşünceli aşkım benim :KK70::KK70::KK70:

Back
X