- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
:) sende yapabilirsin çok sevinmişti benimki. yaa ne bileyim tembihliyo bide sakın bişey alma, yıldönümümüz de geliyor 5 martta
bizimde 1 mart yıl dönümümüz cuma günü görüşemiycez zaten ama haftaya salı çarşamba beraberiz
sen yinede içinden bişey geliyosa al
maksadı para harcamamam, çeyiz alıyorum taksit ödüyorum ya onun için. ama şubat sonunda benim doğum günüm var. yana döne bana hediye arıyor, her arayışımda da soruyor aşkıııım sana ne hediye alıcam beeen. gıcık etti beni, diye diye diye diye büyüsü kaçtı zaten diyorum, öyle deme içime oturuyor diyor sonra...daha yeni bana alışverişe çıktık, kılık kıyafet, herşeyi aldık...ayakkabı ve çanta almadık, çünkü beğenemedim hiç...onları zaten almadık alıcaz zaten diyor, yine başa dönüyor ne hediye alıcam ben sana yaaaa...diyo, benimkisi de böyle bi tip işte
en telaşlı keyifli zamanlarınız tabi
sende bişey yap onun için en basiti bi pasta:)
Sonunda hediye işini hallettim şükür. Sizde durumlar nasıl kızlar?
ben sevgilier günü için mektup ve tesbih vericem canım bide evi hazırlıycam ama biraz geç kutlıycaz:)
Sorma bugün aldığım bi haberle bizde sanırım öyle yapıcaz.
Cumartesi şirkette toplantı varmış. Bu durumda Cuma akşamı ya erken ayrılacağız ya da sonra kutlayacağız.
Durum çok karışık yaniGerçi 2 martta da doğumgünüsü nişanlımın
ahh bu toplantılar başımıza bela
1 martta bizim yıldönümümüz
Gerçekten ne zaman bişeye özensek böyle oluyor toplantısına başlıcam o olacak
Birde onun için hediye düşüneceğim benSen ne yapacaksın yıldönümü için?
saat aldım zaten yıldönümümüz için bi kutu hazırlıycam içinde günlük mektup ve ilşkimiz boyunca biriktirdiğim şeyler olucak :)
sanırım yemege çıkıcaz yada galataya saati orda veririm kutuyu evde kendi bulur diye düşünüyorm kesin bi kararım yok
Mektup ve not olaylarını hep yapıyorum.
Değişik zamanlarda hediyeler alıp eve sakladığımda oluyor.
Galiba sıradanlaştırdım bazı şeyleri ben.
Traş makinası mı alsam diye düşünüyorum. Ya da bende mi şık bi saat alsam :26:
Bu ikisini almayı düşünüyordu son zamanlarda.
Amaaann bu işler ne karışık işler
Mektup ve not olaylarını hep yapıyorum.
Değişik zamanlarda hediyeler alıp eve sakladığımda oluyor.
Galiba sıradanlaştırdım bazı şeyleri ben.
Traş makinası mı alsam diye düşünüyorum. Ya da bende mi şık bi saat alsam :26:
Bu ikisini almayı düşünüyordu son zamanlarda.
Amaaann bu işler ne karışık işler
bence saat al canım
saati düğününüzde alıcaksın zaten canım, traş makinesi iyi fikir olabilir, ben de nişanlıma alıcaktım, ama aşkm sakın sakın ona para verme, ben hiç evde traş olmam dedi, kalakalmıştım üzülerek...
ne kadar da şanslıymışsınız buraya yazanlar...
mutluhatun bu kadar kısa zamanlık bir ilişkide ne çok hediye sürpriz yapmışsın;yabancı romantik film izliyor gibi oldum ..süper
Eki Görüntüle 974140 Eki Görüntüle 974164 Eki Görüntüle 974165
düüüt düt düüt düüüüüütt
bunları yapmıştım, ancak yükleyebildim...ama ben hala yeni arayış içindeyim...ne alsam bu sefer diye
sevgilier günü kutlayamadık burda yok yarın geliyo bakalım artık 1 martta yıldönümümüzneler olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?