- Konu Sahibi bulutlarpembedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlı oluyo fincanlar bende arkadaşımda görmüştümiç kısmında afiyet olsun yazıyodu
ben normal kahve fincanına düşündüm ya 3 vakte kadar çok mutlu olcaksın yazdırcam :)
yada evli mutlu çocuklu
sonra fal bakıcam inanmıyosan bak diycem şaşırcak tabi![]()
kızlar resim paylaşamıyorum, hata veriyor![]()
daha sonra yine dene canım merak ettim![]()
kitabı biraz daha özelleştirebilirsiniz mesela bizde bi ara kitap hediye etmiştik kuru kuru olmasın diye fosforlu kalemle kitabın her sayfasında sözcükleri birleştirip cümleler oluşturmuştum mesala :) işte atıyorum seni nerede aradıysam bulamadım.Çok merak ettim gerçekten.Bana haber verip gitmeni seviyorum (cümleler çok saçma oldu)
benim odun yarım 14 şubatta burda olmıycakmış![]()
ay canım o kadar hazırlık yaptın sen git yanına bari büyük bi süpriz olur onun için![]()
kullandığım herşeyi o aldı nerdeyse saymıyorum artık onları
ilk sürprizi evine ilk kez gittiğimde oda balonlarla doluydu 100 tane balon
çiçekde alır 10 ay içinde 17 defa çiçek bu dönemin ilk günü sınıfın kapısında çiçeklerle bekledi beni :)
izmiri çok görmek istiyodum izmire 2 otobüs biletini kargoyla gönderdi
arabaların ön kısmında ıvır zıvır koyulan yere torpido deniyodu dimi neyse işte bana bi kolye almış o kısmı gül yapraklarıyla doldurmuş kolyeyeide oraya koymuş açınca yapraklar yere düştü kolyeyi öyle buldum :)
bi kerde okulun önünde kocaman balon buketiyle bekliyodu herkes ona bakıyodu
buna benzer şeyler işte o da çok yapıyo canım![]()
dilekler ve uçan balonları kesinlikle yapıcam :) yanına bitane kazak ya da pantolon alırm ama nasıl bir şey alcağımı bilmiyorum
uçan balonları nereden temin ediyorsunuz acaba
bi arkadaşım çiçekcilerden almıştı biride netten sipariş vermişti![]()
nette o kadar araştırmıştım doğum günü için hiç bulamadım ayrıca fena geç kaldım sanırm bir köy okulunda öğretmeniz ikimiz de. bi kaç kez evi mumlarla süsleyip not kavanozu yapmıştım bi keresinde 52 hani şu kumar kağıtlarına ne deniyordu onlara onu sevmenin nedenlerini yazdım tam 52. haftamız dollduğunda. doğum gününde buralardan fikir almıştım kalpli kutu küçük ftoğraflarımız çikolata ve aspirinlerle doldurmuştum. bi çok kez gömlek kravat ayakkabı kazak falan aldım yine doğum günnde kendim pasta yapıp dilek balonu sipari ettim herr gün okulda dolabına not yazıp koyuyuorum . dedim galiba herşey bitti bişe yapmıyım ama içim gitti yapmasam üzülürüm 3 gün kalmış ben bu dağ tepesinde ne bulucam ki![]()
kıyamam ben ona yaagitsemde görüşemeyiz ki canım
geldi gitti yine :)
pazartesi burda![]()
Eki Görüntüle 974140 Eki Görüntüle 974164 Eki Görüntüle 974165
düüüt düt düüt düüüüüütt![]()
bunları yapmıştım, ancak yükleyebildim...ama ben hala yeni arayış içindeyim...ne alsam bu sefer diye![]()
ayyy ben buna bayıldım çok güzel olmuş rengide çok tatlı
2 gün kaldı ne alcaksın ki![]()