Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

Site adı verilmesi yasak mı bilmiyorum merak edern olursa özelden yazarım resimlerinizi bilgisayar üzerinden kendiniz düzenleyip atıyorsunuz mail onlar çıktı alıp hazırlıyorlar $photo_book_landscape_L_set.jpg bunun gibi oluyor sıradan albümden biraz daha farklı :34:

çok tatlı oluyo fincanlar bende arkadaşımda görmüştüm:1: iç kısmında afiyet olsun yazıyodu:1:

ben normal kahve fincanına düşündüm ya 3 vakte kadar çok mutlu olcaksın yazdırcam :)
yada evli mutlu çocuklu:1:
sonra fal bakıcam inanmıyosan bak diycem şaşırcak tabi:17:

hmmm, ama bak çok şeker bu :) ama böyle daha klass bi şey olsa diye düşündüm...kah ve denince, seninki şeker tadında bişey olmuş, evli olunca akşam kahvesinde yapıp şaşırtabilirim :9:
bunu da ben doğumgünü hediyesinin yanında yapmıştım fikir olsun, bizim sembolik minnak düğün arabamız :) bayılmıştı nişanlım:16: en çok da annesi :17:

kitabı biraz daha özelleştirebilirsiniz mesela bizde bi ara kitap hediye etmiştik kuru kuru olmasın diye fosforlu kalemle kitabın her sayfasında sözcükleri birleştirip cümleler oluşturmuştum mesala :) işte atıyorum seni nerede aradıysam bulamadım.Çok merak ettim gerçekten.Bana haber verip gitmeni seviyorum (cümleler çok saçma oldu :1: )

Ay yok hiç uğraşamam yorulurum. :27:

helal olsun valla süpersinizzzzz
kullandığım herşeyi o aldı nerdeyse saymıyorum artık onları
ilk sürprizi evine ilk kez gittiğimde oda balonlarla doluydu 100 tane balon
çiçekde alır 10 ay içinde 17 defa çiçek bu dönemin ilk günü sınıfın kapısında çiçeklerle bekledi beni :)
izmiri çok görmek istiyodum izmire 2 otobüs biletini kargoyla gönderdi
arabaların ön kısmında ıvır zıvır koyulan yere torpido deniyodu dimi neyse işte bana bi kolye almış o kısmı gül yapraklarıyla doldurmuş kolyeyeide oraya koymuş açınca yapraklar yere düştü kolyeyi öyle buldum :)
bi kerde okulun önünde kocaman balon buketiyle bekliyodu herkes ona bakıyodu
buna benzer şeyler işte o da çok yapıyo canım:1::nazar::nazar::nazar:

nette o kadar araştırmıştım doğum günü için hiç bulamadım ayrıca fena geç kaldım sanırm bir köy okulunda öğretmeniz ikimiz de. bi kaç kez evi mumlarla süsleyip not kavanozu yapmıştım bi keresinde 52 hani şu kumar kağıtlarına ne deniyordu onlara onu sevmenin nedenlerini yazdım tam 52. haftamız dollduğunda. doğum gününde buralardan fikir almıştım kalpli kutu küçük ftoğraflarımız çikolata ve aspirinlerle doldurmuştum. bi çok kez gömlek kravat ayakkabı kazak falan aldım yine doğum günnde kendim pasta yapıp dilek balonu sipari ettim herr gün okulda dolabına not yazıp koyuyuorum . dedim galiba herşey bitti bişe yapmıyım ama içim gitti yapmasam üzülürüm 3 gün kalmış ben bu dağ tepesinde ne bulucam ki :(
bi arkadaşım çiçekcilerden almıştı biride netten sipariş vermişti:1:

nette o kadar araştırmıştım doğum günü için hiç bulamadım ayrıca fena geç kaldım sanırm bir köy okulunda öğretmeniz ikimiz de. bi kaç kez evi mumlarla süsleyip not kavanozu yapmıştım bi keresinde 52 hani şu kumar kağıtlarına ne deniyordu onlara onu sevmenin nedenlerini yazdım tam 52. haftamız dollduğunda. doğum gününde buralardan fikir almıştım kalpli kutu küçük ftoğraflarımız çikolata ve aspirinlerle doldurmuştum. bi çok kez gömlek kravat ayakkabı kazak falan aldım yine doğum günnde kendim pasta yapıp dilek balonu sipari ettim herr gün okulda dolabına not yazıp koyuyuorum . dedim galiba herşey bitti bişe yapmıyım ama içim gitti yapmasam üzülürüm 3 gün kalmış ben bu dağ tepesinde ne bulucam ki :(

uçan balonları ben kırtasiyeden almıştım. kalpli uçan balon satılıyordu

Back