Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

arkadaşlar eğer sevgililer günü için size eşşiz bir hediye önerim var. Oltu taşı tespihe kişiye özel isim işliyoruz. Kendi el emeklerimizle eşimle yaptığımız bu ürün sadece 50 tl. Kargo fiyatı dahil hediye kutusuyla gönderilir.ayrıca farklı tespih modellerimde vardır.
Eki Görüntüle 967812

Bende oltu tasi tesbih dusunmustum aslinda ozelden mail atim size goruselim olur mu kac gune hazir olur falan

Kızlaar bugün odunuma pantolun ve gömlek aldım. Biraz pahalıya patladı ama olsun inşallah beğenir :) Her defasında ben ona romantik şeyler hazırlıyorum o ise tektaş alıp hatta bunu bana sunmayıp kuyumcuda taktıran bi insan :) O yüzden protesto amaçlı romantik bir şeyler hazırlamadım. Umarım mesajımı anlar :)

Kızlaar bugün odunuma pantolun ve gömlek aldım. Biraz pahalıya patladı ama olsun inşallah beğenir :) Her defasında ben ona romantik şeyler hazırlıyorum o ise tektaş alıp hatta bunu bana sunmayıp kuyumcuda taktıran bi insan :) O yüzden protesto amaçlı romantik bir şeyler hazırlamadım. Umarım mesajımı anlar :)[/QUOTE

:9::9::9: benim odunumda bileklik almıştı durakta buluştuk al şunu tak düşürcem yoksa demişti:52:

sanırım bu yılda ben dalga konusu olucam:9:

aman çok biliyor onlar odunlar işte:37:

Benimkinin benimle dalga geçip birazda kırılmasına ben dahil herkes çok hakveriyor.
Maşallah sevgilim çok romantiktir ve bu ilişkinin deyim yerindeyse odunu benim aslında :27:
Öyle sürprizler yapar ki canım benim :17::nazar:

Benimkinin benimle dalga geçip birazda kırılmasına ben dahil herkes çok hakveriyor.
Maşallah sevgilim çok romantiktir ve bu ilişkinin deyim yerindeyse odunu benim aslında :27:
Öyle sürprizler yapar ki canım benim :17::nazar:

aman maşallah diyelim:nazar::nazar:
neler yaptı :9:
ben ne meraklı hatunum:17:

aman maşallah diyelim:nazar::nazar:
neler yaptı :9:
ben ne meraklı hatunum:17:

Geçen yıl doğumgünüme 2 gün kala çok feci bi kavga etmiştik ve konuşmuyorduk.
Aynı şirketteydik o zamanlar. Doğumgünüm ctesiye denk geldiği için kızlar cuma akşamı dediler gidip bişeyler içelim kafan dağılır.
Tamam dedim 4 kız gittik bi mekana. Benim tabi surat 5 karış :27:
1 Saat geçmeden doğumgünü müziği eşliğinde ve yer meşalelerinin arasından elinde pastayla sevgilimin geldiğini gördüm.
Sarılıp ağlamaya başladım tabi. Sonra arkamı döndüğümde gördüğüm manzara o kadar güzeldi ki
Tüm sevdiğimiz arkadaşlarımız oradaydı. Ve asıl sürpriz görümcemde gelmişti ve ben ilk kez ailesinden biriyle tanıştım.
O kadar onure edip gururlanmıştım ki,beni tanımadığı halde eşini ve çocuğunu evde bırakıp doğumgünüme gelmişti :17:
Çok istediğim bi i-pod vardı pembe en sevdiğim renktir onu almış orda herkesin içinde onu verdi.
Gece beni eve bıraktığında zaten yolda saat 12 yi geçtiği için doğumgünümdü ve beraber girdik yaşıma.
Ayrıca sabah aradı hemen hazırlanmamı ve yarım saat içinde geleceğini söyledi.
Harika bi otele gitmiştik urlada. O kadar güzeldi ki... Orda hediyemde çok beğendiğim bi saatti :17:
Yani o 2 gün konuşmamama değmişti herşey.
Bu sene doğumgünümde maalesef kayınpederim yoğun bakımdaydı kutlayamadık.
Yine de kalpli pasta alıp hastaneye getirmişti kıyamam o acısının içinde :50:

kahve fincanına mı ? çok iyi fikir, örnek var mı canım resim paylaşır mısın? merak etim :31:

çok tatlı oluyo fincanlar bende arkadaşımda görmüştüm:1: iç kısmında afiyet olsun yazıyodu:1:

ben normal kahve fincanına düşündüm ya 3 vakte kadar çok mutlu olcaksın yazdırcam :)
yada evli mutlu çocuklu:1:
sonra fal bakıcam inanmıyosan bak diycem şaşırcak tabi:17:

Sevgililer Günü benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Ama biz birbirimize mutlaka okumamız gerektiğini düşündüğümüz bir kitabı hediye edicez 14 şubatta. Öyle anlaştık sadece.

kitabı biraz daha özelleştirebilirsiniz mesela bizde bi ara kitap hediye etmiştik kuru kuru olmasın diye fosforlu kalemle kitabın her sayfasında sözcükleri birleştirip cümleler oluşturmuştum mesala :) işte atıyorum seni nerede aradıysam bulamadım.Çok merak ettim gerçekten.Bana haber verip gitmeni seviyorum (cümleler çok saçma oldu :1: )

Back