Sevgililer Günü Yaklaşıyor Neler Düşünüyorsunuz :)

Gayet çok hoşmuş :) bende duruma göre değerlendirme yapacağım. ya adidas süper star ayakkabı alcam ya da sihirli kupa bardağı ve kazak almayı düşünüyorum bakalım:1:
kazak alırsan iç kısmına kalp dikip kalbim seninle diye bi not yazabilirsin canım:)

sa

burda bir tanıdıgmz sevgililer günü ve özel günler için kurabiyelerden yapıyor acaba ondan mı yaptırsam diyorum ama ona da kararszm bilemedm :/ sihirli kupayı bende düşündüm ama bir ara onları yapan bir yerde çalışmıştı o yüzden yaptırmadm adam onları göre göre bıkmıştır herhalde. saat güzl fikirmiş aslında ama orjinal almak için uygun bütcem de yok şuan off offff :/

saate ve kupaya bayıldım :)

bende çok sevdim zaman geçsede hemen versem ama saati yıl dönümümzde vercem sanırım :9:

Kehribar tesbih aldim ben :)

Yaninda ne alsam bilemedim ;))

sen barıştın mı:53:

kupa fikri hoşmuş kendi dudak izin hmm:9:
başka ne olabilir ki :28:
bir sürü şey olabilir valla ben hala düşünüyorum:1:

Kızlar çikolatalar var ister ufak ister büyük olarak.. çikolatanın üzerinde sizin resimleriniz oluyor ama onunla da kim uğraşacak:1:

14şubat kutlamıyoryz bize saçma geliyor. Zaten 7şubat yıldönümü 16şubat nisan tarihimizdı :) bizim ıcın 7şubat milat sadece :) ama yapacağım seyı burda söylersem banlanırım herhalde :)))))

Son düzenleme:
Ben kuş aldım
atkı ördüm
aşka gel oyunu aldım :)
sevgili kitabı :)
Bütün kazaklarına kalp diktim dolabada kalbim seninle yazdım :)
evini temizledim tatlı yaptım :)
sürpriz kavanozu hazırladım :) bu kavanozda gitme istediğimiz yerler yazılı olurdu evden çıkarken bi kağıt seçerdim neresi çıkarsa oraya giderdik plansız adım atmayan sevgilim bu durumu sevmişti :)
minik bir kutuyu rulo yapılmış not kagıtlarıyla doldurdum içinde anahtarlık ve cebinde taşıdığı minik biblo vardı :)
çalışma masası için saat aldım
mektup yazdım :)
yaşlı adamkadın biblosunu seninle yaşlanmak istiyorum şiiriyle armagan ettim :)
salondaki bi duvar bizim resimlerimizle kaplı :)
bi günde binanın altındaki restorantta kalp konseptli kahvaltı hazırlattım tepsiyle yukarı çıkarıp onu uyandırdım :)
6. ayımızda dilek balonlarımızıda uçurduk
yatagının karşısındakli duvar benim notlarımla kaplı :)
ceketlerine ve pantolanlarına hep not yazarım zaten:)
Bir video hazırladım yarım saat hiç susmadan konuştum :)
Dijital çerçeveye fotoğraflarımızı yükledim :) ofisinde duruyo :)
Uçan balonlar almıştı bana hepsinin üstüne dileklerimizi yazıp gökyüzüne saldık :)
Posta kutusundaki mızıka diye bi kitap var mızıka çalarak onu verdim :)
tesbih kullanmaz ama koleksiyonu var dengesizin gümüş tespih aldım boncukların üstünde adımız yazıyor :)
mıknatıslı harfler var ya buzdolabının üstüne hep onlarla not yazarım
hırçın sevgilimi izledik ondan sonra benle baya alay etti bende tema vakfından onun adına agaç diktirdim sertifikayı görünce aptallaştı gerçi sonra kendimizde ağaç diktik
kitap ayrıcı yaptım resimlerimizden:)
helikopter aldım :)
bide kavanoz hazırladım hediye kavanozu hediye kartları var içinde bedava masaj bedava öpücük bedava iltifat ... böyle gidiyo işte :)

bunlarda fikir olur belki:1::1::1:

mutluhatun seni kutluyorummm :) sevgilime artık kalpli kutulu bişey yapmıycam çünkü artık kutu görürsen benden ayrılcak neredeyse :D ne aldıysam yanına hep kalpli kutulu bişeyler hazırlarım :1::1::1:uçan balon fikri süpermiş. ondan yapabilirim..

Bizim hiç aynı kazağımız yok aynı kazaktan mı alsam acaba ? beraber giyeriz bir de yanına sevgili eldivenii.. :38:

mutluhatun seni kutluyorummm :) sevgilime artık kalpli kutulu bişey yapmıycam çünkü artık kutu görürsen benden ayrılcak neredeyse :D ne aldıysam yanına hep kalpli kutulu bişeyler hazırlarım :1::1::1:uçan balon fikri süpermiş. ondan yapabilirim..

yap canım çok güzel oluyor :)
bende fikir çok:D
yumurtaların içine not yazabiliriz yumurtlarıda boyarız sürpriz olur :)

birde yastık kılıfı yaptırayım. birtane site var sevgililere özel hediyeler yapılıyor. benım erkek arkadasım üniversiteden dolayı Çanakkale'de okuyor. yastık kılıfında resimlerimiz olsun.. olmaz mı ?
Yani sevgili eldiveni
yastık kılıfı
aynı kazaklar ya da gömlekler
uçan balonlar :1:

Back