Sevgililer günü yaklaşıyo neler alcaksınız?

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
selam kızlar malum sevgililer günü yaklaşıyo herkes sevdigine eşine nişanlısına erkek arkadaşına neler alcak yada almıcak burdan paylaşıp degişik fikirler verelim die düşündüm ne dersinizzz be nsıradan hediyelerden sıkıldım çünkübilmiyorumkismile

canım valla almiycam ben birşey. Sevgililer gününü birileri satış yapsın diye pazar payı haline getirdiler. bunu sevgilim de biliyor. Almak için birgünü beklemiyoruz da zaten.

Haftanın bir günü mutlaka baş başa özel bir masada yemek yeriz. Şarabımızı açıp "bize" içeriz. Genelde de bu gün pazar günleri olur. Bu sene 14 Şubatta pazara geliyormuş zaten:)

Benim hediyem belli. Kocaman bir öpücük ve "deliye hergün sevgililer günü- seni deli gibi seviyorum aşkım" derim. Birtaneme yeter:) Karşılığı da bana yeter

Hala hiç bir fikrim yok bende orjinal birşeyler olsun istiorm normalini her zaman alıyoruz ne de olsa sıradan olsun ki günün anlam ve önemine yakışsın bu da bnm fikrim. ınşalah deli dolu fikirler çıkarda esinleme yaparız.

valla hiç bişey aklıma gelmiyo ya..bizim evli olarak ilk sevgililer günümüz.gerçekten hediye önemli değil ama güzel geçsin istiyorumopuyorumnanaktan..

Hmm, birkac önerim var... Mesela Zippo cakmaklar varya eger esiniz sigara iciyorsa onun üstüne yazi yazdirin ikinizin ismini mesela, veya benim Sözlüm bana yapmisti cok mutlu olmustum odami kalp seklinde kirmizi balonlarla doldurmustu ve icinde kendi resmi olan bir camdan anahtarlik hediye etmisti bana cok güzeldi! internette birde yeni birsey cikmis ama bilmiyorum trde varmi diye hani M&Ms varya su yuvarlak kücük kücük cikolatalar hani biri sari digeri kirmizi, istedigin iki rengi seciyorsun ve istedigin birseyi arkalarina yazdirabiliyorsun...bukadar benden benimde aklim allak bullak yardima ihtiyacim varrrr (((((((((((((((((((((( imdaaaaaaaaaat!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…