mervişim çal annem hangisini istersen çall.. Enişteciğimee yapp askerde oo nasılda özlemiştir sarı şeKeRiniii.. Yap tabiii bebeğimm en çok sizin hakkınız....
hediyelerime başlimi??
bu resim dosyam kartonlarla yaptım yapıştırdım falan işte kendimce :)
bunlar en sevdiği şeekerlemeler :) birde kendimce ilaç kutusu yaptım içinede bonibonlar koydunm birde ilaç kullanımını yazdım :)) hani kardelen arkadaşımız yazmıştı Formülü
1kapsül 1000mg aşk içerir.
Endeksiyonlar
Gönül bağlamalarında,yüksek derecede aşk tutulmalarının tedavisinde uygulanmaktadır.
Uyarılar-Önlemler
Günde 1tane moral bozukluklarında.
Ayrıca sevgi eksikliğinde.
Yan etkileri
Biliç kaybı
Mecnun olmak
yaptığım cd'ler (salyt gösterileri öykümüzü oluşturmuştum şrkımız eşliğinde ve 2. cd'de ise aşkımın tuttuğu takımın çooook eski albümleriyle şimdiki albümleri ve marşları (aşkımın görmek istedii fakat bi türlü bulamadığı albümü)ve mektuplarım var
şirinlik olsun diye yaptım bunuda :) yanınada yaptığım müzik cd'sini koydum
bitmedikiiii daha cuma günü kalp şeklinde kurabiyeler yapcam aşkıma (taze olsun diye) ve o kurabiyelerdende koyucamm :) ben 25 yaşındayım ama nedense çocuk ruhum ağır bastı bu sevgliller gününde
tat için şekerlemeler ve kurabiyeeemm:)
dokunma için oyuncak
işitme için müzik cdsi
görme için bir foto albümü ve slayt gösterilerimiz
not olarakta SENİ BÜTÜN DUYULARIMLA SEVİYORUM ...
foto albümün başınada şunu yazdım "SAHİP OLDUĞUM EN DEĞERLİ DÜŞSÜN SEN! SENİ ÇOK SEVİYORUM ÖMRÜM"
canım benim çikolatalarımın en üstünde bunlardan var aynısı kırmızı beyaz çok şekerler valal umarım cumartesine kadar dayanamayıp yemem heheheh:sm_cool:
akşam bende hazırladığım kadar resmini çekip paylaşıcam sizlerle..
amanın kızlar düğün tarihim netleşti:)))
haziran 28 i gidiciyim sevinimi üzülüyümü bilemedim şimdi
amanın kızlar düğün tarihim netleşti:)))
haziran 28 i gidiciyim sevinimi üzülüyümü bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?