sevgililer günü hediyesi için yardım!!!(resimli)

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzre sevgililer günü yaklaşıyo bu konuya tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var 18 yaşındayım ve ilk sevgililer günüm kol düğmesi düşünüyorum benim adım gamze erkek arkadaşımda semih ve gs manyağı bi insan işi gereği genellikle resmi giyiniyo bende o yüzden böyle bi hediye düşündüm sizce nasıl?

Eklentiler

• $kol109-1a.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 100
Daha özel bişey olsa ? Daha iyi olmazmı ...Sevgililer gününe de aşkınıza da uygun özel bişey daha iyi olur ...

Erkek arkadaşın kaç yaşında bilmiyorum tatlım ama kullanabilecekse almanı tavsiye ederim yoksa bir köşeye atılıcaksa bence anlamı yok.

ben ilk hediyem olarak ağır bir parfüm almıştım , sonrakinde gömlek kravat almıştım .. kaliteli bir saat olabilir .. ya da ihtiyacı olan bir hediye de olabilir..

herkese çok teşekkür ederim kol düğmesi gerçekten çok güzel bi hediye olabilir ama benim ruh hastası kazak gömlek istedi bende öyle yaptım. ama kol düğmesi kesinlikle çok asil duran bi aksesuar.

Arkadaşlar ben şimdiden aldım hediyelerımi:)Aklınızda bulunsun hediyeyarat.com dıye bı sıte var,ilk önce sevgililer günü için hazırlanmış ona özel bi video yaptırdım.Yetmedi bide yıne sevgililer günü için kişiye özel dergi vardı onu yaptırdım.Elime ulastı ben cok begendım sevgılımde inş. begenır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…